Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
44092 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 11:35

viktorka_od splavu

jenže 35 pro mě není komfortní teplota v žádném oblečení. Takže, když se dostaneme na 25 jsem s těmi holými nohami a tričkem konečně jakž takž na horním rozmezi komfortní zony. 

V těch 18, co tady bylo včera si prostě prehodím přes ramena svetr, kdyby něco. My, co máme těch pár kilo navíc, máme prostě dodatečnou nezávislou tepelnou izolaci.

Offline SunEclipse
3526 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 11:56

viktorka_od splavu tak já se hlásím do té skupiny.  Chodila jsem po městě v lehké sukni a lehkém topu a naboso.  Po 4 dnech strávených v Římě s teplotami nad 35° jsem byla spokojená, že mi je chladno

Offline barbucha blogger
36390 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 12:26

fascinuje me, kolik lidi nosi stejny obleceni, jako kdyz bylo o 20°C vic a tvari se jakoze ok. asi mam nejaky problem s termoregulaci

​

Já včera vytáhla trenčkot... a při pohledu na tetiny v šatičkách bez rukávů mě až mrazilo Na druhou stranu jsem taky viděla už i prošívaný bundy jako Kokoska , ale to přičítám tomu, že si ten člověk nepotrpí moc na hadry a prostě koupí bundu jednu, a má ji na podzim, zimu i jaro.

Offline andulka01
12916 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 12:35

viktorka_od splavu ze sandálů mě do konce září nedostanete

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:31

Já jsem z těch, co jim tohle počasí vyhovuje. Chápu všechny, co mají rádi teplo, ale prostě 35 stupňů prostě není k žití. Ti,  co je jim zima se přece můžou přioblíknout, pro mě za mě do péřovky, když jim to vyhovuje. Ale úmorný horko se oblečením vyřešit nedá, naprosto souhlasím s continuity 

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:35

barbucha ja se jedne takove pred chvili ptala, pry "odmita akceptovat konec

leta" asi jako andulka01- a to ti nevadi, ze je ti kosa? fakt i kdyby nasnezilo, jdes v sandalech, protoze je urcity datum v kalendari?continuity horkokrevny lidi chapu (ne vahou to neni:-), nechapu ty co rikaji "to vydrzim"

49530 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:38

Len no to ja jsem stastna, ze se ochladilo! ale saty na raminka+sandalky v 15°C fakt nedam, bez ohledu na datum. za me by takhle mohlo byt cely rok, v lete trochu vic slunka a v zime 14 dni snih

Offline continuity
44092 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:42

viktorka_od splavu to je kombinace všeho, mě taky nevadí, když mi je zima, teď mi je taky pocitově chladno, máme dvere na balkón dokořán a sedím tu už 30 minut, piju kafe a relaxuji. Je to pro mě mnohem příjemnější než když mi je vedro. (A omrzliny teď snad ještě nehrozí, že by to mělo nějaké následky ). 

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:45

viktorka_od splavu Však taky teď nenosím letní šaty a sandály, ale to mě nijak netrápí. 

Offline Karja
45140 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:48

Když to hudrování kolem počasí má někdo jako smalltalk. My máme takovou jednu maminku ve školce a s tou si podíváš kliku a ona ti řekne ,,to je zas co, to zase bude takhle pršet/to zase bude takhle zima furt.....,, Vždycky přijdu že školky, zopakuju tu větu a sambo se směje, že ví o koho jde:D

Offline Sweet Potato
40838 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:50
Reakce na Evaeva:

Kokoska mně tenhle pokles nevadí, horší je, když to z 20 spadne na 5.

​To teda!

Dnes už dobrý, ale včera jsem fakt dost mrzla.

Offline Janulik03
20494 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:51

viktorka_od splavu ja teda mam konečne dobrý pocit, ze mi nie je na skapanie z tepla. A sandale a letné ľahké veci su no problém. A nie, nie je mi zima. To nie je datumom, ale obliekam sa tak aby mi bolo dobre. 

Offline Sweet Potato
40838 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:53
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu to je kombinace všeho, mě taky nevadí, když mi je zima, teď mi je taky pocitově chladno, máme dvere na balkón dokořán a sedím tu už 30 minut, piju kafe a relaxuji. Je to pro mě mnohem příjemnější než když mi je vedro. (A omrzliny teď snad ještě nehrozí, že by to mělo nějaké následky ). 

​Teď si uhodila hřebíček na hlavičku. "Nevadí, že je mi pocitově chladno" - závidím ti to.

Offline Sweet Potato
40838 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:54

viktorka_od splavu Prozradim ti na Andulku, že běhá bosa i v mrazu! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:54

Sweet Potato jo, včera byla kosa. Ale jeden dva dny zimy podle mě k českému létu patří. Zítra už klidně zase půjdu do sandálů, ty nosím klidně ve 20 k dlouhým kalhotám. (a teď se nemůžu ohnout, takže to možná vydržím i v 15)

49530 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:59
Reakce na Sweet Potato:

​Teď si uhodila hřebíček na hlavičku. "Nevadí, že je mi pocitově chladno" - závidím ti to.

​no asi tak:-)

49530 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:00
Reakce na Sweet Potato:

viktorka_od splavu Prozradim ti na Andulku, že běhá bosa i v mrazu! 

​

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:01

viktorka_od splavu pro mě je lepší trochu chladno než trochu až šíleně horko. Šíleně zima ale taky není nic moc(což teď teda není, spíš člověk nemá vychytané oblečení, když se takhle ochladí)

Offline andulka01
12916 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:01

viktorka_od splavu ale mě není kosa, mě při přirozeném pohybu na nohy zima prostě není. Ok, sníh... s tím teda v září fakt nepočítám. Ve vedru mám letní šaty a sandály, v tomhle ohrnutý džíny, košili a sandály. Kombinace džínů a košile mi vydrží hluboko do podzimu.
Holt jsem tlustá a odolná (a trochu jsem se otužovala)

Offline andulka01
12916 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:02

viktorka_od splavu Sweet Potato Ale né úplně na veřejnosti, neboj! To maximálně po zahradě