Zuzuli vetsina snad jo, ale pri kazde ceste autem vidim zastupce te panske mensiny. A kolikrat to ani neni mimo mesto, tady za nama u hlavni silnice je takove rozsireni cesty, kde auto stoji skoro pokazde, kdy jedu kolem.
Přiznání
Mha jo, já spíš potvrzovala to, co jsi napsala.
Zuzuli jo, já vím, kde tu jsou záchody, jako dospělá tam jsem z hřiště za pět nebo deset minut (na hřišti nemáme nikde), ale s dítětem je to výlet na půl hodiny (oni by to asi vydrželi), to bysme nedělali nic jiného. A to ještě beru v potaz, že kluci to mají jednodušší v tom, že se vyčůrají bezkontaktně. Snažím se je usměrňovat, starší je schopný čůrat tři minuty po odchodu ze školky nebo těsně před barákem, když jdeme domů ![]()
Kokoska tohle taky nechápu, ty chlapy podél silnic
Zuzuli ja jsem to nepsala kvuli tem detem, tam to je nekdy tezke, ale ze me zarazila v tom konkretnim pripade ta matka a ani celkove tu myslim nikdo nic proti detem nepsal.
Kdyz pominu male deti, tak u tech vetsich deti, ctyrletych a vys je zatim kolikrat pohodlnost rodicu. Mam na mysli takoveto, ze dite hlasi, ze chce curat i by asi vydrzelo a rodicum se nechce treba vylezt z bazenu tak reknou diteti vycurej se do bazenu a tak nez s nim jit na WC nebo aspon trochu mimo mista kde maji lidi deky a rucniky.
Nechci tu prosim rozjizdet zadny hejt ani na deti ani na rodice, nemyslim si, ze to delaji vsichni, ale kdyz to nekdy vidim, tak mi to uplne prijemne na tom koupalisti neni. Ja jsem teda byla lehce v soku i z toho jak tu nekdo psal o tom, ze kdyz nezavrou dvere do domu tak maji ve sklepe hned verejny zachod, to je fakt strasne.
Černá kočka my ho měli mezi patry
Nějací feťáci asi.
To, co popisuješ, s těmi dětmi je neomalené, pět metrů ke křoví vydrží i dvouleté dítě (většinou). Občas to teda úplně neuhlídám a syn si zvolí úplně jiné křoví než jsem myslela (samozřejmě blíž), aby čůral metr od deky a já na něj ještě koukala![]()
Já třeba ještě nechápu, proč děti chodí curat uvnitř oplocenyho hřiště, proč s nima ty rodiče nevylezou 5 metru ven za plot?
kdyz jsem to jeste neměla tak nakoukany, nechávala jsem bezelstne plazit mimino na oplocenym hřišti úplně všude
Renusatko K tomu mě napadlo, že takoví ti fakt nadšení plavci, co potřebují před sebou volné metry a kilometry vody, a někam doplavat, a případně se trochu porvat s vlnami, a proto se neradi mačkají v bazénu s ostatními účastníky zájezdu, se do velké míry kryjí s osobami, které rády chodí na túry/jezdí na kole, a proto se vyskytují v jiném ubytování a na jiných místech, než v hotelech s bazénem. Chjo, třeba se mi to rameno někdy spraví, a ještě si pořádně zaplavu.
Ale já jsem vůbec nemyslela nějaké dálkové plavání v metrových vlnách, ale to, že ti lidi nejdou vůbec do vody. Ne třeba plavat, ale ani se namočit. Do vody mořské, ani do bazénu a vydrží hodiny na lehátku, aniž by jim asi bylo teplo. Tak mě to spíš zaujalo. A spíš jsme přemýšleli, čím to je. Tak to plavání mě napadlo, protože v bazénu, kde nedosáhnou nebyl nikdo, ten menší byl narvanej. No a v moři nikdo, i když tam nebyly vlny.
Potrefenáhusa zrovna ten plot na hřišti je tak jasná bariéra, že to bezpečně chápe (a dobře vyhodnotí) i ten mladší. Pro to taky nemám pochopení. Ale musím říct, že to už jsem dlouho neviděla. Že by v okolí byli tak slušní rodiče
divný![]()
Plavu jak pani radova, lyzuju stylem jak profesor Klaus a na kole jezdim pomalu a s funenim, moc kopecku nevyjedu. A co jako?
A jak to tu ctu, myslim, ze pristi rok potrebuju aspon na tyden k mori, to prilezitostny smoceni behem cesty odnekud nekam neni ono.
Ja se priznam konecne hned: Nenavidim plavani. Plavala bych dobre, kdyby me to bavilo. Na zakladce me chteli na zavody, ale tam jsem plavat musela. Furt vidim pancelku Prindovou, co mela titerne telicko a obri hlavu, drzela stopky a my jsme skakaly do vody jak fretky. Ble. Nesnasim.
Potrefenáhusa Ja uz tu psala, ze jsem jednou u nas na hristi jistila mrnavku a periferne jsem zahlidla, ze junior stahnul kalhoty a jako tucnak hopsal k plotu, zakrocit jsem uz nestihla. Ale aspon jsem to sla splachnout vodou.
Vari nasi chodia cikat k stromom mimo ihriska a mladsi sa to po sebe snazi vzdy zahrabat ako pes, neviem kde k tomu dosiel. Bud si naberie piesok z pieskoviska a zasype alebo najde nejaky papek a snim sa snazi na inkriminovane miesto nahrnut hlinu ![]()
Luna A já se přiznávám, že miluju plavání a nenávidím ježdění na kole.
Luna mozna je to prave tim, zes musela.
Sedmá z devíti ted uz kolu taky moc nedam, hlavne v tom horku uz mi to vadi. Ale kdyz uz se dokopu, je to fajn. Ale zadne dalkove trasy to fakt nejsou.
Mha No jenomže je rozdíl čurat "v přírodě" nebo "venku". ![]()
Já to chlapské občurávání kdečeho fakt nesnáším a dělá to dost chlapů, i jinak příčetných. Ženský to nedělají, takže se to nedá asi omluvit nezvladatelnou potřebou! Historek mám nepočítaně, leta jsem pracovala v centru města od pěti ráno...
A kolik už jsem viděla zastavených aut a chlápů čurajících u krajnice....
Jo a že u nás na zahradě (v domě jsou 3 záchody) spřátelení rodiče posílali děti běžně vyčurat se k plotu už jsem tu psala, zahrada má cca 200 m čtverečních.
Pravda teda je, že je u nás katastrofální nedostatek veřejných záchodků.
Garfie To si pamatuju jak si psala, že v Japonsku jsou WC běžné v parcích a obchodech
.
Pánové občurávající kdeco jsou kapitola sama pro sebe. Jak mám ty výzkumy ve městech, za plotem, mám to bohužel z první ruky. A nejsou to jenom opilci nebo bezdomovci, jsou to všechny věkové i sociální kategorie od důchodců po kravaťáky. Většinou je o pár metrů dál toika nebo veřejný záchod, ale to jim vůbec nevadí. Někdy stačí zařvat, ale už se mi taky stalo, že měli v průběhu, stojíce čelem ke mě, tendenci si povídat. Jednou jsme dělali statistiku, dopadlo to 15:2. Ty dvě ženské jsou mi doteď záhadou, co je to napadlo.
Mám kancelář kousek od centra města, je to areál s obchody, firmami a kancelářemi, z okna se dívám do takového parčíku, a močící chlapy tu vídám pořád. Ale když jsem tu jednou viděla močit 4 (!) naráz, tak to už jsem byla dost v šoku
A normálně uprostřed trávníku, ani ke stromu nebo keři nešli
Jo a ženu jsem tu močit neviděla ani jednou ![]()
Černá kočka
Jo, to je tady fakt jedna z nejlepších věcí a musím říct, že letos o prázdninách nám to doma fakt chybělo!!
1010 Přesně!! Ženská to nedělá, nevím co to mají chlapi za návyk a obávám se, že to je výsledek dětských zvyků! ![]()
Garfieženská je u toho víc vidět.
Na trávník čůrají ve dvou letech obě pohlaví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY