viktorka_od splavu Ja to kazdopadne nevim. Botox by mel byt vratny, ale kys. hyaluronova se nwvstreba uplne, takze zrovna ta moje pacientka mela takove hrudky nebo jak to rict v tech rtech a mela je takovy vytahany. No proste zblizka nic moc. Treba silikonove vyplne prsou uz se pry menit nikdy nemusi, ale uprimne si to neumim predstavit...Nicmene ja proti esteticke medicine noc nemam, nevylucuju ze treba jednou sama neceho vyuziju. Ale ceho je moc...Mne se libi treba Jana Svandova, je videt ze jeji tehdejsi muz byl sikovny ![]()
Přiznání
Jos brrrr diky
Kokoska a to jsou ty botoxy teď tak levný, že si je může každá dovolit? Mě přijde úplně nesmyslný vyhazovat za kačera, všichni brečej jak jsou chudý, ne?
já to tady vidím hlavně na prodavackach, ty si myslím moc vyskakovat nemůžou. Rikala mi kolegyně z výroby, že když jede na dovolenou za rodinou do Turecka, tak se vždycky nechá napíchat. Rty, nos, čelo. Že to jsou pěkný, profesionální kliniky a že je to levný. Na ní bych to teda zrovna na první pohled nepoznala, ale je fakt, že už to má od loňska vyprchaný, letos se na dovolenou teprve chystá.
Moje kamarádka chodí na botox cca co půl roku, začala už před čtyřicítkoz myslím. Ne teda na rty pochopitelně. Jako moc to nevidím (v dobrém ani zlém), ale zase ona je ten typ, co se hodně opaluje, takže k vráskám má sklony.
Garfie Ono na botox musis jit driv nez vrasky vzniknou. Je to vlastne prevence. Plastik je cynik a rikal, ze i na facelift chodi vetsina zen pozde, tj tteba kolem padesatky. Ten by vsechny presil uz po tricitce
. Ale prijde mi to kapku zvrhly no. "Nastesti" mam ten kulaty slovansky ksichtik, takze zrovna vrasky jsou to nejmensi.
Tabea do Turecka se jezdi pry i se zubama, aspon to na me vyskocilo, kdyz jsem se snazila trochu ochytrit na tema zubnich implantatu. To mi prijde uplne silene, cimz nechci zlehcovat nici um ani kvalifikaci. Ale ty jo, vzdyt to je akce minimalne na 9 mesicu, kdyz to jde dobre a nic se nezkomplikuje, aspon co mi rikala zubarka, a to se bavime o jednom jedinem zubu. To pak ty lidi litaj na otocku do Turecka, kdyz se jim na tom neco nezda? U kacera se toho asi moc nezkomplikuje, ale u zubu nebo prsou prece muze![]()
Chybí mi tu téma „překvapení" tak to dám do Přiznání. Elite model look 2023

Kan no, Elite si asi takhle modely představuje. Kolik těm dětem je?
...mně se ti kluci líbí. Jsou krásní, osobití, každý jiný, mají velmi fotogenické obličeje.
(trochu mi to kazí, pro mě, nemožné účesy. Ale když si je odmyslím, jsou to parádní tváře)
Dřív se takový ušiska přišívaly...
Gatita implantáty nevím, ale fazety tam dělají. To tak dlouho netrvá. Opraví zuby, zbrousí dovyplní/ vytvarují nové a domů. Podle mne je to tak od pondělí do pátku
Ten prednasratej vyraz je asi znakem dobre modelky/modela, na prehlidkach jsou ty skleby videt dost casto. A tem ucesum se rikalo na blbecka,ne? Myslim ty dva hochy vlevo, ten vpravo s privrenyma ocima ujde, mozna az trochu zestarne, bude to lepsi
Gatita zuby, vlasy, nos, prsa, ... Dřív se tam z Německa jezdilo na laser očí. Nevím, jestli to ještě letí... na jaře jsem právě v Istanbulu viděla spoustu chlapů s krvavýma hlavama a některý měli i zalepený nosy ![]()
Ten prednasratej vyraz je asi znakem dobre modelky/modela, na prehlidkach jsou ty skleby videt dost casto. A tem ucesum se rikalo na blbecka,ne? Myslim ty dva hochy vlevo, ten vpravo s privrenyma ocima ujde, mozna az trochu zestarne, bude to lepsi
čmuří se, protože mu ostrihali vlasy na blbecka ![]()
Tabeano to mi povídej, prerihvezdickovy hotel a na snídani čumíš na ty ovázané hlavy. Jsme nevěděli jak si sednout, byli strategicky rozmistneni po celém prostoru. ![]()
Kokoska ten vyraz by ti osvetlil film Trojuhelnik smutku (H&M vs Balenciaga)
.
Kluci jsou hezci, ucesy se mi nelibi. Mam obecne s prezentaci muzske krasy problem. Zatimco u zen mi ten "prodej" vzhledu a jakkoli neprirozene nakrucovani prijde normalni, tak u muzu to na me pusobi vzdycky trochu zvlastne a uvedomila jsem si, ze tim pro me ztraci sexappeal. Koukam, ze v Priznani jsem spravne.
Gatita vcera jsem tu fotku ukazovala sambovi a on hned - to je prece jasna Balenciaga![]()
Dneska je asi zakázaný se na mole usmát. I holky vypadaj že je něco tlačí. Dost tenhle trend nechápu - no koupila by sis model, kterej nositelka prezentuje jako očividně hnusnej a je nasraná, do čeho ji navlíkli?
barbucha musíš nakupovat oblečení v lidlu, tam se všechny modelky usmívaj
Kokoska a to jsou ty botoxy teď tak levný, že si je může každá dovolit? Mě přijde úplně nesmyslný vyhazovat za kačera, všichni brečej jak jsou chudý, ne?
Nekoupíš si dvoje šaty z Cos a máš napíchnutý čelo i glabelu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů