Kokoska Ano, špargl!
Mám asparagus v truhlících s muškáty, dát do kytice mne ho vlastně nikdy nenapadlo, musím vyzkoušet.
Kokoska Ano, špargl!
Mám asparagus v truhlících s muškáty, dát do kytice mne ho vlastně nikdy nenapadlo, musím vyzkoušet.
bram asparagus byl v každý babiccine zahrádce must have
a ještě floxy a malý karafiatky
Spargl na zahrade mam
Asparagus densiflorus je docela žádaný artikl do retro kytic. Tady se rozjel takový trend dávat k výročí zlaté svatby stejnou kytici jako byla ta svatební, takže mrak bílejch karafiátů/kal v záplavě tohoto asparágusu.

Tabea tak to je pěkný, pokud by se netěšili prvňáčci do školy, těší se aspoň co najdou v kornoutu. Plus zábava u výroby.
Já nosila na první den růže z naší zahrady, otec byl pěstitel-amatér (a my otroci na pletí) a chtěl se pochlubit výpěstky. V září mu vždycky kvetly krásný kousky, to je fakt.
Přítel měl před týdnem 50, děti mu uspořádaly včera zdravici a dostal karton výběrového piva a poukaz na koncerty. Maj ho přečtenýho ![]()
Ještě zpět k tématu velký povlak na polštář vs. malý polštář. Včera jsem asi po 10 letech objevila, že jedny naše polštáře mají uvnitř knoflík a na druhé straně dírku, takže povlak jde zmenšit na půlku. Německý polštáře jsou 80x80m. 
Kornout jsem dostala při nástupu do první třídy, ato bylo v roce 94. Pravda, na Ostravu to byla tenkrát hodně luxusní a výběrová zakladka, tak možná proto se máma hecla:)
rasaNori Kornouty se nosí na Prajzké.
Přidavám se k ostatní, asparagus jsme taky měli a kytky se do školy nosily průběžně, ale ne učitelce, ale do třídy do vázy.
brrr přesně tak ! asparágus měla babička v předsíni A nejvíc jsem asi nosila šeřík a gladioly Bydlela jsem ze všech dětí úplně nejblíž škole :)
Čtu knížku Jitka Válová a strašně mě to dojímá.
Nemohu se přihlásit na Vinted, prý špatné heslo, tudíš jsem zažádala o nové heslo, při změně jsem zadala to staré a prý ho nemohu použít, protože to je to staré heslo! :D
Včera jsem šla do kontejneru s papírem, někdo tam vyhodil kupu knížek, tři jsem si přinesla domů![]()
Liesel Jo, taky máme od kontejneru pár věcí:-D
U mě si vybírá home office svoji daň. Dnes jsem šla na poštu v domácích přezůvkách, vůbec mi to nedošlo:-D
Kan ja se na vinted taky nedostanu. Tvrdili mi, ze zadavam spatne heslo, ale nove mi neposlali. Nepomohl ani mail na tu jejich podporu. A pokus o zalozeni noveho uctu ztrozkotal na tom, ze vsechny myslitelny loginy jsou uz rozebrany.
999 To jsou rozhovory od Pecháčkové? Někde jsem to zahlédla, ale je to nějaká novinka, že jo? Já toho o jejím životě moc nevím, vlastně nic, kromě toho, že měla sestru.
Garfie Ano, to je ono, letošní novinka. Já toho o nich věděla dost, dvojčata, obě vynikající malířky, studovaly u Filly, nikdy se nevdaly, žily spolu v jednom domku celý život, měřily asi 150, ale malovala ohromný obrazy, žily na víně a cigaretách... Podtitul knížky je byly jsme dvě malý hovna ve vysoký trávě. Ale ta knížka mě fakt zasáhla a pochopila jsem, proč jsem především před obrazy Jitky vždycky stála úplně u vytržení.
999 Tak ty jsi z oboru, je jasný, že tě to osloví! Ale zní to hodně zajímavě, podtitul, skvělej, už jsem si to našla na Databázi! :-) Asi by mě to taky bavilo!
Garfie Já si myslím, že na to člověk ani nemusí být z oboru, aby ho ta knížka zasáhla :-). Škoda, že jsi tak daleko, půjčila bych ti ji.
999 Možná v létě :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.