Janulik03 mam podobnou:-)

Janulik03 mam podobnou:-)

Nějak nevím, co si myslet 
Strašně z toho trčí ten umělec, kterého člověk zvolí.
Taková jsem já... údajně

Tohle už je lepší. Zkusila jsem všechny tři varianty moře/hory/les, pro mě jsou srovnatelné. Ostatní odpovědi zůstaly stejné.

Taky jsem to musela zkusit

Ehm :-)

No jo, musela jsem to zkusit.
Zkusila jsem to 3x, stejné odpovědi. Pokaždé vyšlo něco jiného, jednou osamělý človíček na pláži, podruhé maják v moři, ke kterému plují lodě, potřetí rozbouřené moře s podivným černým svislým pruhem. Ať se jde AI bodnout
999 při prvním pohledu jsem myslela, že máš kolem hlavy jitrnice a nějak mi to k tobě nesedělo
Ale vlastně vůbec nevím, co to tam je?
Vilemina mne vyšiel takmer taký istý obrázok ako vám
Kokoska tak oni i píšou, že vždy vygeneruje jiný obrázek. Ona chat GPT vygeneruje i jiný text se stejným zadáním. Je to její "přirozenost"
Kokoska Já bych řekla, že pražské Jezulátko :-). A taky jsem tam dala Fridu Khalo a evangelisty :-)).
999 myslela jsem ty dvě věci nad hlavou, co to je. Jinak svatá jsi, to je jasný!
Ted jsem to nezkoušela, ale když si dala před pár měsíci vygenerovat ruce, nikdy se jí to nepovedlo. Buď měla šest prstů nebo divné dlaně
continuity nečekám úplně totožný výsledek, jen že jednou tam byla postava, takový spíš dojem osamění, pak zas jako ochrana druhých a nakonec úplně depresivní nebo hrozivý dojem. Prostě řekla bych úplně jiná duše ![]()
continuity Jojo, a ta první krajina. To ostatní už je jen omáčka.
Kokoska taky jsem viděla jitrnice. Plus takovýho toho Ježíše, co ho amatérsky zrestaurovala nějaká pani tusim ve Španělsku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.