Luna Cože? Já jsem.myslela, že ve škole musí být nějaké standardy ohledně teploty i kvůli hygieně. Přece jen učitel je trochu víc v pohybu, ale co ty děti....
Přiznání
Karja Ja ti nevim, ale u nas je zima fakt velka. Ja teda nabeham hodne, ale decka teda hruza...Snazim se delat hodne hybaci aktivity, behaci doplnovani, interaktivka, ale to nestaci. No pry se uz zacne topit...![]()
Luna Jo aha, vy jsem ještě netopili, tak snad se to zlepsi;-)
Luna to je teda hodně málo! My měli nějaké ty hodnoty snad ve školním řádu nebo kde. Jednou to nějaké holky vyhrabaly, když byla zima a šlo se domů
(u nás se jednu dobu šetřilo s topením, aby bylo na toaleťák
) Ale ty máš malé děti, ty to sami v nějakých dokumentech hledat nebudou.
brrr jojo![]()
Přišel čas a tohle s holkama v kvěninách milujeme s pořádným hrnkem kafe. Bez lepku.

Kan Tak to bych prosila recept :-)
Kan tyjo co to je?
711990 na první pohled mě napadlo že to je zobání pro ptáčky, jak se věší na stromy nebo do klece ![]()
To jsou burizony v karamelu. Já tady teda měla ještě zbytek pufované quinoji. Karamel jsem dělala z 100g bílého cukru, 50 ml smetany a kousku másla. Padlo toho tam tak půlka quinoa a celý burizony. Uhňácala jsem to do nohavice v peč. papíru, jelikož se to lepí na prsty.
Ještě existuje verze pro diabetiky, tu jsem dělala vloni a místo karamelu tam je nějakej sirup sladěnka.

Jo jasně, Tatramelky.
Ta Quinoa je tato z DM.

Kan Ale mňam.
Sweet Potato vidím ve tvé duši Vincenta![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY