No nevím...
Přiznání

Se přiznám, že se mi můj otisk moc nelíbí, ale to je normální, já jsem věčně nespokojená ![]()
Marbuša Taky bych si tady v diskuzi pro sebe ukradla nějaký jiný.
Když už jsme v tom přiznání - závidím hezčí otisky!
Marbuša Taky bych si tady v diskuzi pro sebe ukradla nějaký jiný.
Když už jsme v tom přiznání - závidím hezčí otisky!
Já mám asi nejhnusnější duši! Potřebuju nutně do nabídky přidat Adolfa Borna.
Marbuša Anooo!
(To je na toho Borna samozřejmě!)
Sweet Potato Stejně, proč ta umělá inteligence nepozná, že se mi z těch tří malířů vybírá blbě. Proč se mě vlastně vůbec inteligence na něco ptá, měla mi rovnou poslat vyhovující obrázek, že? Ještě má co tunit.
Marbuša Příště z obrazovky vykmitnou dvě chapadélka, přisajou se ti na spánky, zavibrujou a bude.
Marbuša Příště z obrazovky vykmitnou dvě chapadélka, přisajou se ti na spánky, zavibrujou a bude.
Uvařit by mohla radši.
Marbuša Ty jsi muj člověk.
No tak super, všichni postují na fb ty nádherný fotky polární záře s dlouhou expozicí, já lítala do půlnoci ven/dovnitř a nic a od rána mi to ještě někteří posílaj, jakože dívej?
Kanšance je prý i další dny, tak si můžeš dát další litací večer![]()
Včera jsem kolem osmé šla ze cvičení a taky jsem viděla houby.
Jako otisk duše nevím, ale klidně bych se tam vydala....:-)

Garfie to je ale hodně podobné tomu japonskému lesu!
Luna No máš pravdu! :-) Klidně bych si to pověsila na zeď, fakt se mi to líbí.
Šla jsem uklidit pokoj, ve kterém bude o víkendu spát návštěva, a říkám si, tady je takové nepříjemné přítmí, asi slábnou žárovky... No a pak jsem tu skleněný kryt světla umyla a normálně světlo jak ve dne! ![]()
Šla jsem uklidit pokoj, ve kterém bude o víkendu spát návštěva, a říkám si, tady je takové nepříjemné přítmí, asi slábnou žárovky... No a pak jsem tu skleněný kryt světla umyla a normálně světlo jak ve dne!
tak snad návštěvě nebude to světlo připadat moc ostrý a neútulný.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů