Kokoska tak pozor, u nas to je mrkacua kočka a ono to aj vydáva zvuky. Mňa tu večer takmer porazilo, ked kabelka zamraucala.
Přiznání
Janulik03 jj, to jsou ty darky, co z nich pak maji nejvetsi "radost" dospeli ![]()
moora No ale to napiš, až ti přijde:D Jak to vypadá
Jdu spát. Včera se mi zdál tak super sen, že se těším, jestli nebude pokračovat ![]()
dzizisketa jak to dopadlo?:-)
Nebylo pokračování v ději, ale v náladě jo.
Včera jsem byla učitelka na maloměstě na konci 19. století, kde jsem se spřátelila s místním hostinským, jehož vášní byla geologie a chodili jsme spolu na průzkumy okolí, LOL! A pak mne tam navštívil můj bratr, což byl Marek Adamczyk.
Dneska jsem studovala na výšce, to samé co před lety ve skutečnosti, mým spolužákem a spolubydlícím na bytě byl Henry Cavill, který nám všem vařil a pekl! A na praxi jsem byla s Vojtou Dykem, což byl další spolužák.
dzizisketa ty tedy s těmi slavnými spolužáky a bratry ve snech netroškaříš.
dzizisketa No to jsou věci!
Marek A ![]()
dzizisketa Juuuuuu!
Mně se zdaj levný sny, činoherní výprava.
Včera jsme měli strašně opulentní oběd, večer jsem už nic nejedla, ráno brzy vypadla a přišla domů teď (dvě odpoledne), hladová jak vlk. K obědu jsem snědla: jablko, půlku camembertu, jedno onigiri, polovinu velké Studentské pečetě, kterou přivezla kamarádka dětem jako dárek
, dvě mandarinky, jedno kivi, jogurt, natto s wasabi a tři perníčky (zásilka od maminky). Připadám si jako ten pes, co sežral dort Pejskovi s Kočičkou....![]()
Garfie Nikdy, nikdy nepochopím, proč je tak oblíbená Studentská pečeť u čechů. Za komárů jsem ji teda taky měla ráda, ale teď? Taky jich syn dostává hodně a v životě je neochutnal!
Kan Já taky ne, teda mám takové nostalgické vzpomínky na tu starou, co se prodávala když jsem byla malá, s oříšky, kandovaným ovocem a tak...ale měla jsem ji před lety a byla jsem velmi zklamaná. Tahle je višňová, není špatná, ale žádný zázrak. No, tak o to hůř, zvlášť když není moje!!!
(ale pro moje děti to žádná nostalgie není, měly ji snad 2x v životě, tak snad mi odpustí)
Kanjá ani za komárů, ta kombinace chutí je divná
Kan já si jí teď párkrát koupila a pro mě je teda jedlá hodně (mléčná). Musela jsem se vrátit k dražší Lindt, protože ta spotřeba byla hrozná ![]()
Evaeva mně víc chutná hořkomléčná a nejradši mám tu klasiku oříšky a rozinky. ale u nás se s ní všechno! Mně naopak moc nechutnají ty kvalitní vysokoprocentní čokolády, asi jak jsem od dětství zvyklá na ty v podstatě nečokoládové dreky ![]()
Kokoska mně hlavně nechutná hořká čokoláda, že bych si dala čtvereček, když mám chuť na něco dobrého. Ale vypozorovala jsem, že nejvíc sežeru té studentské pečetě, potom je dlouho nic, mléčná milka a nakonec ta Lindt. Tak teď si kupuju tu, i když stojí dvakrát tolik.
Kan Já to naopak nepozřela v minulosti, protože rozinky, zato teď mi chutná (některé druhy) až moc.
Sweet Potato mne vadí to kandovany ovoce, tehdy i teď
Studentskou pečetí se cpal mladej pán... než jsem ho naučila na Marabu! ![]()
Zatímco Pečetě se mu nikdo jinej nedotknul, Marabu mu krade i věčná dietářka, takto jeho žena ![]()
Můj nejnovější objev je Lindt slaný karamel. Z toho by mohla vzniknout těžká závislost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů