Miluju studentskou pecet!!! To zele v ni je nejlepsi
Přiznání
711990 No ale v té višňové, co jsem tajně sežrala, žádné želé není! ![]()
Garfie sakra![]()
Hm a mne čokolády, ktoré dostanem na nejaký sviatok, ostávajú, resp. ich posúvam ďalej rodine. Nestíham ich jesť. Aj teraz tu mám nejaké po záruke. Mne stačí pár štvorčekov, celú čokoládu mám tak na týždeň-dva.
Chtěla jsem rodičům koupit u pekaře čerta z loupáčku, když jsem byla malá, tak mi to kolem Mikuláše taky kupovali k snídani a oni se už nedělají? Měli jen klasický loupáček a pletýnku. Velké zklamání.
Kan my ich mavame, dnes doviezli a neušiel sa mi ani jeden .![]()
Včera jsem přiletěla z Londýna, z letiště na otočku vyměnit doma tašku a rovnou do služby. Mám skluz ve výzdobě. Ráno mě v balkonovém okně přivítala svítící hvězda, trochu jsem se dospala, udělala malý kousek úklidu, koupili jsme lucernu na staré svíčky na balkon, na zimní truhlík a buxus světýlka, výměna věnce na dveřích, zavonět purpurou, dopachtit věnec na stůl, Mikuláš pro děcka. Teď jsem šla ven vynést smetí, zastavila jsem se pod balkonem a chvíli jen koukala na tu hvězdu a světýlka, v uších Christmas woman od Sufjana Stevense a byla jsem úplně obyčejně dojatá k slzám, jak je to všechno krásné.
marieu Nejvíc krásný je ten tvůj příspěvek. U nás blížící se svátky nepřipomíná zhola nic. Jedině snad několik adventních kalendářů, které se tu různě povalují a jedno pomalované okno z loňského adventu - ano, rok jsem neumyla okna. Jediné, co mám, jsou nakoupené a zabalené dárky pro děti. Už aby mi zas bylo konečně dobře... musí a v sobotu na tom zapracujeme s Annou K.
A kdo má stále na okně keramické dýně, na zácloně pavouky? A současně vánoční světýlka a první dárek na místě kde bude asi stromeček? Ano my
.
(ten dárek tam dal synek pro nás rodiče, něco dal do krabice a zabalil, abychom se mohli těšit
)
JankaM jeej to je mile
.
Ak budes najblizsie dni nieco hladat a nebudes vediet najst..![]()
Kan Asi jak kde. To je škoda, žes je nesehnala. ![]()
JankaM To je milé...
Asi vám chce naznačit, že se blíží Vánoce! ![]()
marieu takhle jak to popisuješ mi to zavání prací na 3 až 4 dny
stes zas tak hrozný to nebylo- s úklidem budu muset ještě rozhodně přitvrdit a s dekoracemi si nelámu hlavu - věnec na sůl zásadně řeším "zastrkanýma" větvičkama...

marieu Máš to pěkné. V jednoduchosti je krása.
marieu to je krásný, co je to za "misku"?
Já jsem letos nalepila tavnou pistolí na talíř 4 svíčky a dcera to obsypala ozdobičkami, no fotit to nebudu...ale "věnec" máme ![]()
marieu ale to je hezke
marieu Je to heký a kdyby to náhodou schlo, snadno to obměníš;-). Protože já věnec mám, ale mám ho celý týden na terase a domů může jen v neděli:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů