marieu hihi, House Doctor. Myslela jsem, že je to překlep a má být Decor
ale koukám, že je to vážně Doctor. Díky moc, asi mám kde utrácet ![]()
Přiznání
Krása! Já mám slabost pro včelí vosk, mám aspoň malé jesličky z něj.
Mohučanka jo jo, je to Doctor.
dzizisketa bohužel nen včelí, ale směs rostlinných. U nás doma se veškerý vosk recykluje na mezistěny pro včely a principiálně nekupujeme nový vosk ve formě svíček- jednou za čas musíme koupit hotové mezistěny, protože toho domácího nemusí být dost, a pak se vlastně zdá nákup voskových svíček jako "plýtvání". Nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně.
Vyfotila bych vám ten náš, včera! jsem umotala věnec z větviček, na to dcera položila 4 šišky a je to.
Někam jsem založila ty bodce na svíčky ![]()
Mulen Hele já si kazdej rok řeknu v květince ,,ty jo ty bodce jsou drahé za kus drátu, to kupovat nebudu, dám hřebík,, No a pak samozřejmě u toho vázání se proklínam, jak to na ty hřebíky nejde, dojde mi, že ty bodce jsou na furt a proč jsem si je nekoupila. Ano samozřejmě abych si příští rok v květince řekla ,,hmm ty bodce jsou zbytečný,,.
Karja ale když ty hřebíky nahřeješ (nad svíčkou třeba),tak by tam vklouzly jako po másle,ne?
EDITH4B já dřív používala silný drát, ale bodce jsou lepší. A ještě se nemusíš bát, že ti steče vosk na stůl.
Evaeva tak já mám buď bodce nebo rovnou kovové podstavce v rámci dřevěného věnce.Karja si stěžovala, že hřebíky se do svíček blbě rvou,tak mě napadlo to nahřátí hřebíků...
EDITH4B já si myslím, že to nepomůže, akorát se spalim o hřebík. No už to tam mám, nechápu, že nemám ty bodce furt:D.
EDITH4B já je nahřívala, ale vždycky jsem se u toho navztekala.
Tady je s věncem fakt problém, vyřešila jsem to stejně jako loni improvizovaně a myslím i dost povedeně.

Ovšem nevím, jestli už jsem vám někdy líčila, jak jsme byli před šesti lety v Japonsku na dalekém severu a já nebyla ani schopná koupit svíčky!! Nakonec jsem objevila v nějakém zapadlém mexickém krámku něco jako svíčky, "lux perpetua" z totálně tekoucího vosku, zabalené v levném povoskovaném (a bohužel nesundatelném) papíru s obrazem Ježíše. No improvizovala jsem brutálně, obalila je ve vánočním origami papíru a výsledek vypadal nějak takhle.

Mulen Ještě měli verzi s Marií, mohla jsem to zkombinovat!
Asi bych to tak klidně nechala za bohémského mládí, ale s dětmi daleko od domova se snažíš co můžeš!!!
Garfie Lux perpetua ![]()
Japonci na severu nemají svíčky? Jo aha, papírové domy.
andulka01 Jo, a zemětřesení k tomu! :-) Byly časy, kdy se nedaly koupit ani v Ikea! Mění se to, ale na každém rohu jako u nás nejsou ani teď.
Garfie tak maji aspon ty svicky na baterie? Navolno do svicnu je to divny, ale do takovych tech sviticich domecku apod. docela fungujou, nektere maji i casovac a nemusim myslet na to, abych to vcas sfoukla, nez vyhorime. Coz mi prednasi muj muz, ze jsem palic a pyroman. Ta bateriova svicka mu sklapla celist ![]()
Já mám nazdobeno
Větvičky snad ještě vykvetou...

Dárky zabalený a našlapaný do kufru, pročež první etapa vánoc může začít. Druhá proběhne, až naplním kufr na zpáteční cestu... Úklid bude přinejlepším až tak novoroční, poté co mi haranti zůstaví kvartýr ve stavu kůlničky na dříví, předtím to nemá cenu.
barbucha to je dost pěkný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů