barbucha Hezký :-). Ty letíš nejdřív do Švédska, a pak mládež k tobě? :-)
Přiznání
Karja napiš o bodce Ježíškovi...![]()
Kokoska Teď už je to pohoda, já si jednak dovezla zásoby a jednak už se tady dají normálně koupit, zvlášť v Jokohamě.
Juchů, dnes jsem zakončila kurz AP zkouškou. Největší radost mám ze zjištění, že mě bavilo chodit do školy a učit se. Takže to vidím na přihlášku na peďák.
Lamicka neviem sice uplne rozklucovat skratku AP (asistent pedagoga?) Ale gratulujem! Das sa na ucitelsku drahu?
Mrakoplas jj, asistent pedagoga :) no ještě uvidím, ale laká mě to hodně. Učit jsem chtěla od mala, vydrželo mi to až do 18 a pak mě odradil jeden nedobrý člověk. Tak se k tomu zase vracím. Někdy ta cesta musí být klikatější.
Děkuji :)
Lamicka gratuluju! ![]()
Pinot Noir děkuji :)
Lamicka gratuluju moc!! ![]()
Já chtěla pracovat ve zdravotnictví. Tak jsem si udělala kurz na zubní asistentku a už rok pracuju v zubní ordinaci. Občas je cesta klikatá, ale když chceš, tak si sen a přání splnis
Lamicka To si ji stopro podej, moje kamarádka to taky takhle furt zvažuje, ale nevěří si. Je to škoda, je moc chytrá, empatická, milá a to ty taky, tak ať je takových učitelů víc;-).
clothilde to je úžasný!
Lamicka super
gratuluju. Jaký obor zvažuješ?
Pinot Noir jj na starší kolena jsem se přehodila do úplně jiného oboru. A jseem moc spokojená
Lamicka gratulace veliké a obdiv!
Lamicka Gratuluju! Kolegyně od kamarádky vystudovala peďák kolem padesátky! :-)
Lamicka to je krásné ![]()
Lamicka To je super, blahopřeju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů