Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:45

No nazdar! „losůsková" 

Offline Myrtila
5603 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:48

continuity Tak to jsem v pohodě, zvlášť teď po 4 letech spánkové deprivace v těhotenství a s našim dítětem už asi nebudu mít kam klesnout

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:50

Myrtila to se zas zlepší, neboj. 

Offline Myrtila
5603 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:04

continuity Snad jo, když dostanu příležitost zase se dobře vyspat. Zatím tomu okolnosti moc nepřejí, dlouhodobě, ani zrovna dneska. Ale ten momentální důvod by byl spíš do vlákna o domácích mazlíčcích. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:25

Černá kočkajá takhle nepoznala vlastního otce. Bylo to ještě v roce 1989 kdy byl na vojenským cvičení a ten první den přišel domů oholený (jinak nosil plnovous) a ve vojenským. Takže když vrzla branka a máma se ptala kdo sem jde, řekla jsem jen "ále nákej voják"

Offline Tak Betty
6278 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:31

Jsem si vzpomněla,  že jednou  někdo odtud potkal paktofonika , dokonce ji oslovil a ona nebyla ráda. Snad ji to až vyděsilo. 

Edit, snad se zakladatelce tohoto vlakna daří dobře. 

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:41

Tak Betty Paktofoniku jsem oslovila, na Náplavce, a ano, dost se vyděsila. Ale predtím mi tu psala, že tam chodí a tak, tak mi to nepřišlo divné ji pozdravit. Občas ji vídám, ale už nezdravím, jen se otočím po pejscích.

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:43
Reakce na MP Meri:

A já potkala jednou v centru Pinot Noir manzela a malém jsem ho pozdravila. By se asi hodně divil

​Hihi, divil by se, ale on je pohodář, klidně jsi mě mohla pozdravovat.

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:46
Reakce na 711990:

MP Meri ja v metru! Ale taky sem se vcas zarazila:D

​Jako že taky mýho muže?

Se picnu, to mu musím říct. Netušila jsem, že je tak zapomatovatelnej typ.

Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:49

Mně takhle občas vyřizuje pozdrav muž, že mě pozdravuje nějaká paní. On je v těch pracovních hadrech v určité situaci snadno identifikovatelný a tím, že se v mé práci občas objeví, tak ho znají.

A v dobách módního pekla mi občas přišla zpráva typu...promiňte, že jsem na vás včera tak koukala v Zaře...

Offline notna
9645 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:10

No, tak to už nechápu vůbec, jak můžete poznat muže místních přispěvovatelek Jako já jsem fakt mimoň. Se mi to tu potvrzuje skoro u každé debaty.

S obličeji mám opačný problém, než že bych někoho nepoznala. Mně se obličeje dost často pletou, protože některý lidi mi přijdou fakt hodně si podobný. Dřív jsem občas pozdravila někoho a on to byl někdo úplně cizí.  Bylo z toho pár trapných situací, protože někteří muži z toho vyvodili, že to byla ode mne záminka k seznámení. Tak teď jen povědomé tváře nezdravím. Musím si být jistá, kdo to je.

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:11

notna ti muži budou odhaleni spíš na základě instagramu.

Offline notna
9645 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:18

Pinot Noir to mě napadlo, vás některý na IG mám, ale muže si tam teda vůbec nevybavuju s obličejem. Fakt mimoň. No, ale mě se u některých na IG ani nepodařilo rozklíčovat, kdo to je. Takže možná působím hodně podivně, pokud si tam s někým píšu a tady o tom nevím nebo naopak Natož abych identifikovala, kdo je čí muž

Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:18

Pinot Noir notna přesně tak, běhací ig, práce, dnes se mě dvě ženy ptaly jestli to byl on ve Vánočním příběhu

No byl, stihli jsme to zapnout dvě minuty před tím, než se tam na minutu mihnul a zase jsme to mohli vypnout, protože to byla asi strašná ... 

Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:21

notna muže Pinot Noir jsem na ig taky zahlídla, ale pokud by nešel s ní, tak bych ho určitě nepoznala. 

Offline notna
9645 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:25

A když jsme u toho IG, tak si představte, začal mě sledovat Brad Pitt Prosím vysvětlete mi, k čemu takový profil slouží? Mám tam takových pár dalších divných profilů, které mě sledují. Začalo to, když jsem si dala do profilu fotku. Úplně blbou, nic tam ze mě není vidět. A najednou takový zájem! jen sledují, nic mi nepíšou, ani neposílají. Jsem si říkala, jestli mě některý z těch veteránů a celebrit osloví, ale nic. Ale přestaly mi chodit nabídky na sexy konverzaci se smutnejma sexbombama, který by mi rády něco ukázaly

Offline notna
9645 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:29

Catherinne To vypadá, že by leckterá místní uživatelka mohla být detektiv. Takový pozorovací schopnosti! Asi nejlepší je ta, co stalkuje Kan Protože jak, tebe mohla vypátrat. To taky nechápu.

Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:29

notna no nemůžeš mít všechno... 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 00:10

Vsak na Pekle byvalo vlakno "koho jsem dnes potkala" :))

Offline Kokoska
35416 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 00:26

Omlouvam se predem a moc, pokud nepozdravim nektere z vas, se kteryma jsem se uz videla zive. Na lidi nemam vubec pamet a pokud se vyskytnou nekde, kde je necekam, vubec je nevnimam.