Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 02:56

Kan prý je to nejdemokratičtější barva - nesluší vůbec nikomu

Offline Mulen
5068 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 05:59

Dočítám a jsem ráda, fakt ráda, že v tom poznávání obličejů nejsem sama.

Jak psala continuity , tu apku si pohlídám a hned se otestuju, protože mám trochu obavy. Jestli na to teda nezapomenu

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 06:52

no ehm, ja jsem uz par zdejsich uzivatelem, se kteryma se osobne znam, na ulici totalne zasklilatakze ze bych identifikovala nekoho z fotky to je vylouceny. na alzheimera jsem si jednu dobu myslela, ale mam to od detstvi a nijak zvlast se to nemeni. bohuzel ani k lepsimu

Offline Potrefenáhusa
39241 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 06:58

viktorka_od splavu podle mě je to nějaká "porucha", jednou se k tomu přiznala spoluzacka z vejsky.

Já jsem "potkala" už hodně před lety Pinot Noir v tramvaji na Palmovce, dzizisketa pri prohlidce invalidovny a teď naposled v létě naprosto nečekaně (na hodně nepravděpodobným místě)

martek01 v Chomutově v zoo

manzely bych poznala taky, jakmile jsou na ig

49531 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 08:01

Potrefenáhusa jj urcite, ja nejenze nepoznavam, ani znamyho cloveka neumim popsat, ja kolikrat ani nedokazu rict, jestli nosi brejle nebo ne. stejne jako jestli je nekdo nekomu podobnej, vubec

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 08:07

Já bych asi leckoho poznala, akorát nekoukám. Buď čumím do mobilu, nebo do knížky, nebo jsem úplně zamyšlená a nevnímám. Kolikrát já už přejela stanici. . I do depa jsem se podívala.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 08:30

Pinot Noir Nejhorší je, že já už měla na jazyku, že mu řekni "čau", nějak mi na první dobrou přišlo, že se známe z hospody, nebo tak něco, asi ty asociace s alkoholem ... No jak říkám, málem bylo veselo. 

Jinak špionka jsem mizerná, jakmile se tady mluví o tom, ze někdo někoho identifikoval nějak v reálu, nebo ze se o nekom něco ví ... tak já zaručeně nic nevím Já mám jen tu vizuální paměť.

49531 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 08:31

jo a prosimvas, jestli jsem nekomu nepotvrdila sledovani na instaci, pac nevim kdo to jetak mi prosim pekne napiste, ja to fakt nedelam schvalne

Offline 711990
18351 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 09:08

Pinot Noir jj tvyho, ale chvili mi to trvalo nez jsem ho zaradila, takze to bylo klasicky kolecko "sakra odkud toho chlapa znam?!" a kdyz jsem vycerpala vsechny byvaly zamestnani, doslo mi, ze na nasem konci Prahy je to tvuj muz:) tak snad jsem na nej blbe necumela no:D 

Na druhou stranu, posledne se mi stalo, ze jsem byla s kamaradem v Narodni galerii v detskym koutku a tam jsem neohrozene rekla CAAAU chlapkovi, o kterym jsem byla presvedcena ze je muj bejvalej kolega. No, nebyl. Kamarad mi rika - odkud znas byvalyho primatora Tomase Hudecka?

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 11:41

711990 Ale když ten Hudeček má zrovna takovej ten tuctovej ksicht

Offline 711990
18351 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 11:53

EDITH4B ma! Navic na me blbe koukal, muze si za to sam

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 11:55

711990 to je fakt, takovej Bartoš je nezaměnitelny, toho poznáš na první dobrou. akorát jednou shodí ty dredy a budu načisto v háji.

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 11:58
Offline Marbuša
1459 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 12:16

Černá kočka Teta v době covidu byla se synem nakoupit v samoobsluze, vzdálili se od sebe do nějakých oddělení a když k ní přišel (v roušce), tak říkala Pane, potřebujete něco? A on Mami, to jsem já. Normálně zapomněla, že tam s ním přijela!

Offline Marbuša
1459 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 12:22
Reakce na Mulen:

Dočítám a jsem ráda, fakt ráda, že v tom poznávání obličejů nejsem sama.

Jak psala continuity , tu apku si pohlídám a hned se otestuju, protože mám trochu obavy. Jestli na to teda nezapomenu

​Prosím vás, až ta appka bude, hoďte sem její název

Offline Ounz
20582 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 12:52

Já jsem akorát kdysi dávno potkala moora , ale nebyla jsem si stopro jistá a ostýchala se ji oslovit..a vlastně 999 u cos, ale to už bylo po tom, co jsme se viděly osobně

jinak pak s několika lidma jsem se poznala jakoby plánovaně na schůzce nebo na srazu, což je pro mě poprvý vždycky adrenalin. 

a s tim koukánim, já ted nedávno měla urputnej pocit, že odněkud znám účastnici kurzu, ale nepřišla jsem na to, jestli fakt nebo si to sugeruju a snažila jsem se fakt nečumět, ale je to těžký! Protože jak člověku šrotuje v hlavě takový to 'sakra vodkud já ji jenom...' tak orostě bezděčně čumí, no

Offline Tabea
8444 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 13:02

Pinot Noir 

až se jednou bude manžel kasat, jak ho na ulici očumujou mladý baby, tak se mu určitě bude líbit odpověď, že to jsou tvoje fanynky z insta

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2024 13:25

Ounz já občas potkám někoho, kdo je hrozně podobný nějakému mému známému. To je pak taky odkud já ho sakra znám, než mi to dojde

Offline Mrakoplas
10010 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 13:35
Reakce na Marbuša:

Černá kočka Teta v době covidu byla se synem nakoupit v samoobsluze, vzdálili se od sebe do nějakých oddělení a když k ní přišel (v roušce), tak říkala Pane, potřebujete něco? A on Mami, to jsem já. Normálně zapomněla, že tam s ním přijela!

​tak toto je naj!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 05. ledna 2024 14:08

Čítam rada detektivky a už niekoľkokrát ma napadlo, že keby som bola v sitiuácii, že mám popísať  ako vyzeral človek, neskoršie podozrivý z čohosi , ktorý napr.  sedel  niekde naproti mne ,alebo podobne, bola by som tým detektívom k ničomu . Farba vlasov ? Farba očí ?!  Nemám ten postreh . A so zdravením mám pre vás mladšie dobrú správu : Od určitého veku vás budú okoloidúci zdraviť sami a prví - no a odpovedať na pozdrav je slušnosť, ať už viete, alebo neviete, kto vás pozdravil.