KanPravdu tatínek má, zmrznem leda my:D
Přiznání
Karja bacily snad taky, ty zas nejsou tak chytrý
A taky doufám, že třeba půjde bruslit.
Evaeva No uvidíme, já jsem včera objednala dětem obleceni v eshopu názvem ,,Svět hor,, tak myslím, že přijde otepleni:D.
vanilka nevím jaká fotka byla na IG, ale já jsem ta v šedém kabátě s proužky, květované sukni a vlasy dorůžova.
Ignis Jj ty jsi určitě ta pravá zprava;-)
Jo, bacily. Skolkovej chlapecek ma uz zase rymu a me po nasteve zubare zacina bolet v krku. Sedela vedle me v plny cekarne posmrkujici babka, jeste jsem si rikala, co s tim leze k zubari, ale asi to bylo nejaky akutni.
Tak dík za potvrzení ![]()
Kokoska u nás mám teď šílenou rýmu já
muž už to asi měl, tak ještě čekám, co děti.
Evaeva Kokoska Ty vogo...muž je ležící gaučová zombie, ve čtvrtek si jde po měsíci pro neschopenku. Během toho měsíce byl dva dny v práci a dvakrát na procházce, jinak gauč. Nic mu "není", nic mu nenašli, že má zřejmě doběh nějaké virozy (no možná postcovid co nevyšel testem). Ted mi tu naříká, co má dělat, že všechno už zkusil, je doma, leží, všechny byliny bral...Tak mu říkám "no ještě mě napadá poslední věc, jeď do Pelhřimova...."
Hahaha, on mě ten smích přejde, jestli se mi to taky vrátí.
Karja tvl měsíc
já smrkání třetí den a umírám první ![]()
Evaeva Jenže jakoby jemu je nic a všechno no, to není jak taková ta urputná viroza prvních dní...Řekla bych, že i kecá, kdybych to neměla 14 dní taky. Dneska jsem byla v tom mrazu po nákupech a jako zase cejtim prudušky, já už se se známými bavím už jenom o nemocech:-D
Karja chápu, že mu neteče z nosu celý měsíc jako mně teď, ale musí to být úmorný. I na psychiku.
Evaeva Jo, je protivnej, něco jako takoví ti důchodci, co jsou furt doma. I to říkal,že vidí, že až bude starej, že bude fakt hroznej, dobrý vědět!
Karja Verim, ze nekeca, doma mam na ocich podobny (jinak velmi odolny) pripad, uz od 13.12. porad nejake priznaky, ktere sice dovoli jakz takz fungovat, ale jinak totalni unava. A ja to mela taky blby, i kdyz jinak. Vanoce jsme zrusili, vcera jsme se konecne sesli s celou rodinou a byla to prehlidka unavenych tvari a pokaslavani. Hrozne se to vlece.
Karja v důchodu ho zdravého vyzenes na ty ryby.
Jinak bych odhadla, že jste se prostě oba složili, protože si to o vanocich po tom loňském zápřahu mohli trochu dovolit. To se často stává, odpočinete si a bude zas líp.
Vy tak nemocníte a já nevím co s citrony!!! Během naší dovolené tady byl zahradník (to patří spíš do stížností
, vymlel co se dalo, tři stromy pokácel úplně a máme po soukromí), ale zůstalo po něm na zemi asi 30 citronů a další úroda čeká na stromě! Vůbec nevím, co s nimi, zvlášť když ještě nejsou úplně zralé. Proti loňsku je úroda tak čtyřnásobná!

Garfiea kdo toho vejlupka pozval? ![]()
Tabea Asi majitel, my o tom vůbec nevěděli, ani nás neupozornil předem. Jako byla jsem dost v šoku, trochu to asi zastřihnout chtělo, ale je to extrém. :-( Zničil dokonce i nějaký keř, co jsem si zasadila...byli jsme krásně schovaní v zeleni a teď je nám vidět do talíře ze všech stran.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů