Raduza Mám to přesně stejně. Covid teda prokázaný v půli prosince, ale kromě dvou dní na začátku mi nic moc nebylo. Ale to nic moc se táhne furt, chvílema ok, byli jsme bruslit, poseděli na oslavě a tak. Ale chvílema jako bych měla v příští minutě chcípnout, včera večer jsem se nemohla vůbec zvednout ze sedu na zemi, dýchala jak sentinel a všechno mě bolelo. Do práce normálně chodím, ale je to fakt jak na houpačce. A k tomu teda opravdu špatně spím.
Přiznání
Mně dneska není úplně do skoku, 2 hodiny jsem teď prospala, ovšem muž předpokládá, že s ním v pátek brzo ráno nastoupím na lyže. Tak jistě, v těch mrazech. To zas bude keců.
andulka01 - pardon, že sa pýtam, ale mala ste preukázaný Covid a aj tak ste išla na oslavu ?
Evaeva Aha, tak to jsme byli skoro měsíc úplně doma, pak jsme chodili mírně ven a na Vánoce za rodinou. Ale to jsem si už byla jistá, že nejsme infekční (a nikdo od nás opravdu nic nechytil). Do školky šel syn až minulý týden. Jako... bylo to dost na hlavu, to přiznávám.
andulka01 to je přesný, co s tím nevím, je to děsně omezující. ![]()
Navíc vánoce, nebylo mi tak dobře, abych mohla zařadit nějakej sport, ale zase ne tak blbě, abych nemohla žrát, výsledek je zřejmý.
Blanka jistě že ne, to tam přeci nepíšu. Viz Barbucha.
Na začátku Covidu jsem k tomu všemu žrala něco skoro furt, šimralo mě v krku a měla tu "zadní" rýmu (ta mi zůstala), tak jsem furt utemovávala jídlem aby mi nebylo ke všemu blbě od žaludku.
Teď mám hrozně citlivej nos na smrady a zároveň velice jednoduché chutě, doufám, že se to rychle srovná.
Evaeva Ne to první drží jen sambo:-D Ten fakt sedí doma
Karja aha, tak to jsem blbě pochopila já.
Zrovna jsem na Threads narazila na seznam.mih, pamatujete ji?
Karja podobné problémy s krkem mám taky - vždycky navečer mám pocit nateklého krku - ne mandle, ale spíš jako uzliny ![]()
Jo, dost živila diskuse.
SunEclipseMě se minulý rok po viroze držely uzliny hrozně dlouho, ale doktorka říkala, že to když natece uzliny k viroze vydrží být oteklé klidně dva měsíce. A ty jsi po nemoci viď? Já to mám spíš jakoby pod jazykem a docela mě pálí na hrudníku. Teď mě straší tchýně s nějakým virovým zápalem ale to by mi bylo asi mnohem hur předtím
Ja mám pocit, ze z tych chorob nas zachrani uz len more a slnko ![]()
dzizisketa Joo, já si ji s tebou pletla
Nebo se shanimplavkynahrocha? Už nevím ![]()
dzizisketa no jasne! jak se ma?
notna ja myslim ze prestala chodit na Peklo jeste pred presunem sem, jestli se teda neprejmenovala na neco co mi uteklo:-) pracovala nekde v Bonprixu nebo tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů