SunEclipse Na uzliny doporučuji tuhle jemnou masáž, provádím ráno kvůli ucpanému nosu a opravdu hlavě o něco uleví. Důležitý je postup od větších uzlin směrem nahoru, aby se nejprve uvolnil "odtok". Moc netlačit, spíš používat co největší plochu dlaně.
Přiznání
viktorka_od splavu dzizisketa Jo, někde skládala oblečení. A byla vtipná. A to tam má stejný nick? ![]()
dzizisketa vůbec, ale vzpomněla jsem si z pekla na gräfin, zebru, myslím že byly v Německu, pak na někoho od A...,z Holanska a TerezuFin. Pak ještě jedna holka přispíval do outfitu, měla velkého syna a vypadala hodně mladě a ještě jednu co žila ve Švýcarsku. Myslím,že tu není žádná.
Jo, má stejný nick. Má manžela a asi tříletou dceru, co jsem pochopila.
stes Akitaken? Nebo tak nějak. Myslím, že v Holandsku byly dvě, ještě jedna co si pořád na něco stěžovala, třeba že musela letět na služebku do Barcelony ekonomy class. :-) Taky si pamatuju všechny, jen zebru teda vůbec!!!
Gatita brrr Jo, to je pravda! Když se odmlčí někdo aktivní, je to hned znát. Zarinya je myslím v pořádku, na instagramu ji občas zahlédnu a myslím, že je pořád v Německu. Ale ona v poslední době přispívala hlavně do outfitů, jinak myslím spíš sporadicky.
ještě jedna co si pořád na něco stěžovala, třeba že musela letět na služebku do Barcelony ekonomy class. :-)
ta zila myslím v Londýně? Sakra, jak se jmenovala?
a pak ještě ta holka, co měla za manžela řeka a do Prahy jezdila jen v osuntelem oblečení a s batohem na brise, aby ji nikdo nepřepadl už v sherwoodu (mp scully)
Potrefenáhusa No ale ten batoh na břiše, to vstoupilo do dějin!!
Na to si vzpomenu pokaždé, když jedu do Prahy!
Garfie Taky si pamatuju všechny, jen zebru teda vůbec!!!
![]()
Garfie jo, ale ona letěla lowcostem, ne ekonomy class. Schytala chudák strašnou čočku, ale já třeba některými lowcosty nechci letět ani soukromě, tak jsem ji chápala.
Potrefenáhusa ano,batoh na břiše...dik za připomenutí
continuity Aha, to je možný, to už si nepamatuju. Ale stěžovala si na něco pořád, že jo? Nebo to byl někdo jiný? ![]()
continuity Mne kdyby zamestnavatel koupil letenku na sluzebku do Barcelony tak snad poletim i v nakladovem prostoru
. Ale znam taky takoveho, stezoval si nam jednou v hospode podobne, ze musel economy a ne business
.
Jos tak vono zas když litas furt a ještě nemáš čas se tam pak ani rozhlidnout, tak verim, ze je to peknej vopruz
Potrefenáhusa Tak to mas pravdu, ale tady se resil jen ten let...Chapu, ze nekam do Australie je to rozdil, ale do Barcelony je to jak dvouho, dve hodiny? To stejne nic moc neudelas ani neusnes...
Jos no ono jde třeba o to, že v Londýně neletis z Heathrow ale z Lutonu a v Barceloně taky pristanes v nejakých prdelakovicich, kde lišky dávají dobrou noc.
Možná Amun?
Možná Amun?
joo![]()
mne teda vic nez letenka zaujala stiznost, ze doma nechce uklizet protoze se tim citi ponizena, ze u rodicu meli odjakziva uklizecku
Tak Betty jo a já mam pocit, ze to bylo už tady nějak zkraje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů