Nedávno jsem byla na Pekle i na A. a zdá se mi, že to tam dost skomírá. Lidi z větší části vyměněný a vůbec, no...Nějak se tam má měnit způsob přihlašování, že snad bude bez přezdívek - pod emailem jen, jestli jsem to dobře pochopila, a celkem si lidi na A. dost stěžujou se mi zdá, vůbec se tam nic nezměnilo s tím systémem, co to Ada prodala.
Přiznání
Lenka22 jen tak mimo, teď jsem na Adu narazila na jedné genealogické skupině na FB. To jen tak k těm náhodám ![]()
rysamona v genealogické skupině jsem taky, ale nenarazila jsem na ni, možná jich je víc těch skupin.
Garfie jezis stezovala :)) napriklad, ze ji muzi na ulici fixirujou. Nebo, ze cizinci lezou do metra s kuframa. A taky ji obtezovalo, ze za ni do Londyna prijede matka a chce se s ni videt... (matka bydlela v hotelu, ne u ni). Domu odmitala jezdit, ze jsou pribuzny strasny a kdyz pak jeden vazne onemocnel, to bylo najednou narku...
moora Jo, to s tou matkou a nemocí si pamatuju taky!!
Vím, že jsem jí i psala, jak jsem se snažila při prvním pobytu v Japonsku někoho přemluvit, ať přiletí nanávštěvu a nikdo nechtěl!
rysamonaHmm,tak jsem tu FB skupinu prolustrovala, a je tam.
moora fixírujou! Boží!:-D
Teda, vy máte paměť! Když to píšete, tak se mi leccos vybaví, ale nikdy bych si sama už nevzpomněla.
moora akorát fixírování dělníky si pamatuju ![]()
Pinot Noir:-D :-D Jdu obejít nějaký stavební práce, jestli mě někdo zfixíruje nebo už ani ne.-D. Mně to třeba vůbec nevadí, pokud to je na nějaké urovni a není to sprosté samozřejmě.
Lenka22
těch skupin si myslím že bude i víc. A já jsem žabař, nejstarší předek zatím asi 1760.
Takových zajímavých lidí a vždycky je musí někdo vyštěkat. Jsme přišli o spoustu zábavy. Teda aspoň já. Mě lidi z úplně jiného spektra hodně baví.
rysamonajá tu genealogii a stromy aktivně nedělám,ale bůhví proč mě baví o tom číst. A tak mi přijde rok 1760 skvělej..já znám nejdál prababičku :-)
notna Jako pardon, ale pamatuju si mlhavě, že tu fixírku jsem asi vyštěkala já:-D Nevěřila bych tomu, že zrovna já můžu někoho vyštěkat. Nepamatuju si přesně, ale myslím, že jsem v rámci nějaké srandy či ironie zmínila něco z minulosti a ona se naštvala, že prostě tady není od toho aby se o ní sbíraly informace nebo tak nějak....ani nevím co to bylo, ale asi něco z těch zábavných historek, co se pamatují tak dlouho.
notnajá jsem zde nedávno něco hledala v jednom z vláken a přitom zabrousila dost do historie a uplně mi bouchlo do očí, co lidí jsme cestou poztráceli/y. A je to fakt škoda, i když důvody jsou určitě různé, proč přestanou chodit/psát.
Karja Ale to, co popisuješ, není vyštěkání. U tebe jsem nikdy žádný štěkání nezaznamenala. To byla dotyčná holt urážlivá asi.
Karja Nevyčítej si to, někteří lidé dokážou vyštěkat sami sebe. A zrovna tohle byl myslím ten případ.
Tak přemýšlím kolik let sem chodím a "znám" vás.Na MP kolik let a teď tady.Všechny zmiňované si pamatuju, včetně zebry.A teď je to tady moc fajn,ale bývalo to takové pestřejší
.
Amun a mp scully byly fakt legendy. Zebru i Akitaken pamatuju, ale ta uživatelka ve Švýcarsku byla myslím nějaká kamarádka razorblade a nemůžu si vzpomenout na nick!
Aranel nene, ta byla v J. Francii. ve švýcarsku, byla Lorelai, jak měla ty tři děti. A obdivuji teda tvoji paměť na ta jména
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů