Aranel crazyrider a avatar mela Freddieho? Ta byla vtipna...
Přiznání
Aranel ChatGPT říká, že "od jehly k niti", asi je to ale nějaký ustálený spojení.
Aranel Len Já tedy vůbec netuším, o koho se jedná, ale jestli to náhodou nebylo Fille en aiguilles? To je totiž jméno parfému od Serge Lutense, je poněkud dvojsmyslné a může být vyloženo jako "Dívka (žena) na jehlách" (tedy na vysokých podpatcích), nebo doslovně "Dívka v jehličí" v narážce na pryskyřičnaté a borovicové tóny unisexové vůně.
Vobec neviem kto je zebra. Ostatne si spominam.
Sweet Potato a Mutzi mi taky chybí!! Když jsme v tom přiznání.
To je asi jediná osoba, která mi nechybí. Poslední dobou mi přišla už hodně nepříjemná. Do každé debaty vstupovala dost útočně a i do té doby zajímavé debaty stáhla v hádku. Můj dojem teda. Přitom nějaká rozumná debata s ni vést nesla. Ani nic zajímavého z ni nevypadalo, jen ta opozice.
Fleur nebylo. Byla to fakt jehla a nit. Ona hodne sila, dost tam prispivala do siciho vlakna
Jestli myslite moji kamaradku Pavlu, tak ta zije na jihu Francie a mela nick crazy rider se svym oblibenym freddie mercurym :))
razorblade a jak se má? Pamatuju na manžela z Afriky a holcicku, který jsme vybiraly jméno!
Aranel nene, ta byla v J. Francii. ve švýcarsku, byla Lorelai, jak měla ty tři děti. A obdivuji teda tvoji paměť na ta jména
defilenaiguille?
Potrefenáhusa jo, holcicka měla hezky jméno pro nás, ale Francouzům přišlo archaický. A teď nad tím budu přemýšlet. ![]()
Tabea podle mě to bylo víc jmen a něco jako Emma Rosa Marie
Potrefenáhusa ma se dobre, holcicka uz chodi do skoly a ma i brachu
na vanoce byla v hk, tak jsme se videly :)))
Potrefenáhusa Colette?
Tabea jojojo
razorblade to se bude divit, jaká tu po ní byla sháňka. ![]()
Sweet Potato a Mutzi mi taky chybí!! Když jsme v tom přiznání.
Já se teda přiznám, že mě teda vůbec. Sem tam měla zajímavej pohled, ale bylo jí nějak moc.
Tabea ji napisu. Ale pokud vim, tak ona spis radsi komentuje na fb nejaky politicky veci a tak![]()
Mám takové rozporuplné pocity.
Trochu vzpomínám a trochu jde na mě hrůza z té ztráty soukromí a jak všichni všechno vědí. Jdu se zahrabat do substrátu do zeleného vlákna a číst jen jedním okem.
MhaJa to tak taky někdy mám...no ale pak si vybavím všechny ty instagramy, dneska je to všechno asi fakt jiný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů