Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:05

EDITH4B Jj, já si pamatuju kraviny okolo, ale jména zas tak uplně ne:-D

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:10
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 23:17

KarjaCo si myslím já, je čistě moje věc a že někdo pátrá je jasné. Viz ten byt, co si tu někdo koupil a do hodiny psal někdo jiný, jak je to špatná koupě, jelikož to hledala a viděla. Podrobnosti, nebo pozadí teda nevím.

Offline Garfie
28745 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 01:21

razorblade Pamatuju si, že krycí jméno manžela té tvojí francouzské kamarádky bylo Věnceslav nebo tak něco!

S Barbyl jsem si ještě pak nějakou dobu psala soukromě, ale teď vůbec nevím, kde je jí konec, s odchodem z MP skončilo i spojení. Vzala si Australana a vedli tam nějaký malý rodinný penzion a pak dostala nabídku do toho Toskánska. I na MP sdílela nějaké fotky a videa ze svateb. A mám dojem, že něčí zdejší dcera jí dělala o prázdninách au pair. 

Offline Myrtila
5603 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 03:46

Já jsem ještě ráda četla jednu přispěvatelku, co měla v péči svého vnoučka a psala pro něj takové fantasy příběhy. Jednou tam hodila odkaz a pak jsem to četla celou dovolenou, bylo jich tam docela dost a byly moc hezké, klidně by mohly vyjít jako knížka. 

Offline Garfie
28745 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 05:04

Myrtila stricc (nebo tak nějak), jdu se zahrabat, kéž bych si takhle pamatovala fyzikální vzorečky!!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 07:07

To není možný! Tak jsem si k počítání inventury pustila Show Jana Krause s Nešporem a Verešovou a no ty kráso! Směju se jen si na to vzpomenu. Verešová donesla pro Krause lahvinku a Nešpor jel tu svoji abstinenci. Haha.

Offline Garfie
28745 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 07:15

Kan To zní dobže! :-) Nechám si to k žehlení! 

Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 07:59

Kan Jo, tak na to jsem zapomněla, ale to doufám, že jsou fakt jen nějaké výjimečné případy ne uplně běžných přispěvovatelek zde. 

Offline Myrtila
5603 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 08:41

Garfie Jj, to byla ona Taky, když se to tu napíše, tak si vzpomenu. 

Offline Lenka22
2688 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 10:35

Myrtila Garfie Stricc měla taky zajímvé příběhy, co tam jely v tom vlákně o tajemných věcech nebo jak se jmenovalo :-)

Offline Lenka22
2688 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 10:40

Jinak já si obecně myslím, že my, které na MP/A rády vzpomínáme, je hlavně proto, že prostě to množství různejch pohledů na různý věci a taky zkušenosti z různých částí světa, různé řešení situací a tohle všechno je prostě nesmírně zajímavé a obohacující. Ta rozmanitost byla prostě úžasná, člověk se dozvěděl věci (nemyslím ze soukromí), které vůbec neznal nebo by ho nenapadly apod. Aspoň za mě je tohle velký přínos. Proto si i tady ráda čtu. 

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 10:49

Lenka22 presne tak

Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 10:49

Ja si pri tom spomínaní vždy zmyslim na Jinarealita.

Dúfam že je v poriadku, niekedy ked som na Morave, premýšľam kde tá ich pekáreň vlastne bola. Nie že by som bola až tak zvedavá na súkromie, ale ona to tu popisovala tak zaujimavo, že ma ro oslovilo. 

A z rych odidenych mi ešte utkvela Mutzi a MP Scully, tá mala muža tuším američana a ruksak na bruchu je nezabudnuteľný.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 12:08
Reakce na Karja:

Kan Jo, tak na to jsem zapomněla, ale to doufám, že jsou fakt jen nějaké výjimečné případy ne uplně běžných přispěvovatelek zde. 

​Iluze si nedělám, sorry.

Offline Fakirka
2232 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 12:36
Reakce na Janulik03:

Ja si pri tom spomínaní vždy zmyslim na Jinarealita.

Dúfam že je v poriadku, niekedy ked som na Morave, premýšľam kde tá ich pekáreň vlastne bola. Nie že by som bola až tak zvedavá na súkromie, ale ona to tu popisovala tak zaujimavo, že ma ro oslovilo. 

A z rych odidenych mi ešte utkvela Mutzi a MP Scully, tá mala muža tuším američana a ruksak na bruchu je nezabudnuteľný.

​Ona mi tu pekárnu kdysi blíže lokalizovala. Mám tam svagry, teď už bývalé, tak jsem ji chtěla odhodit zákazníky. 

Offline Lamicka
14219 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 12:56

Ta co zila v Italii a duplikovalo se ji kuchynske nacini byla DanielaS  myslim. Hodne prispivala do siciho vlakna a taky do podvazkoveho.

Offline Lamicka
14219 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 13:01

Kan Mne se to propojuje, protoze mam pamet na obliceje a na blbosti. Kez bych si takhle pamatovala spanelska slovicka. Hodne lidi odsud mam na IG a casto mi je pak automaticky nabizi fb, kde maji treba uz vlastni jmeno. Na IG mam lidi odsud, kteri uz tady neprispivaji, ale vidam je v nabidce i na Fb, prave pres ten IG, ale zaroven protoze jsou pratele mych realnych pratel.

Offline Marbuša
1459 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 13:09
Reakce na Lenka22:

Jinak já si obecně myslím, že my, které na MP/A rády vzpomínáme, je hlavně proto, že prostě to množství různejch pohledů na různý věci a taky zkušenosti z různých částí světa, různé řešení situací a tohle všechno je prostě nesmírně zajímavé a obohacující. Ta rozmanitost byla prostě úžasná, člověk se dozvěděl věci (nemyslím ze soukromí), které vůbec neznal nebo by ho nenapadly apod. Aspoň za mě je tohle velký přínos. Proto si i tady ráda čtu. 

Offline Potrefenáhusa
39241 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 13:20

Lamicka plus jak jsme se po odchodu z mp shledavali přes ten ig, tak se třeba spousta lidi nahrnula třeba k moji kamaradce a spoluzacce ze zakladky s kocicim profilem