Pinot Noir souhlasím s tebou, patřím do starší generace než je většina z vás a přijde mi to normální.
Přiznání
Tak já to třeba nechtěla nikdy moc rozmazávat, aby nepřišel dotaz, o jaký forum se jedna, protože kdo by sem vlez, kdo mě zná, hned by mě poznal. Ale teď po tolika letech už mi to nevadí
Lamicka plus jak jsme se po odchodu z mp shledavali přes ten ig, tak se třeba spousta lidi nahrnula třeba k moji kamaradce a spoluzacce ze zakladky s kocicim profilem
Já taky a jsem za to ráda, protože ta kočka je skvělá ![]()
Evaeva Tak parfémy ještě jdou, já mám většinu kamarádek z internetového fóra o Harry Potterovi.
Ty jo, ted si rikam, jestli jsme se nekdy nepotkaly:) Ja na forum o Harry Potterovi taky chodila, moc jsem sice neprispivala, ale byla jsem na nekolika prazskych srazech. Ale uz cca 15 let nejsem s nikym v kontaktu.
Friga No jestlis chodila na Soví poštu na harrypotter.cz, tak jsme se asi i potkaly :o)
DruI tak to jsme se asi opravdu potkaly :)
Friga Svět je malý :o)
Potrefenáhusa taky ji sleduju, kočka je boží:-)
Akorát dnes ráno mi instagram oznámil, že mě odhlásil a já se nemůžu přihlásit přes svoje údaje, že mě to nezná (jako fakt hodně nedávám
)
Magráta Jaj, to když se mi stalo, tak to bylo, že mi někdo šlohnul účet a nakonec jsem si musela založit nový, opruz největší.![]()
A přiznávám, že kočku pochopitelně sleduju taky ![]()
Allysa Magráta tak snad noví sledující nebudou moc podezřelí :-)
Sleduju už od migrace z MP, tak snad ne ![]()
Tak mám nový účet motherofcats, kdyby vám přišla žádost a chtěly byste mě přijmout:-)
Magráta přijato ![]()
Tabea Strašný. Mě si taky jeden borec našel, ale to mi bylo 16 a na krosce sledoval bus kterým jsem jela že školy. Haha, mi to teda přišlo děsně roztomilý, dneska bych asi volala policii, protože ho nemám co zajímat. :D:D
Kan tak pokud borec byl tenkrát tak nějak stejně starý, tak mi to přijde v pohodě dodneška ![]()
Tabea Haha, no byl o dva roky starší. Dědka si na kros motorce nedokážu představit.
Na fcb na mě vykouklo video, kdy rodiče představují novorozená dvojčata svým sourozencum-rocnim dvojčatům.![]()
tv hustý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů