Kan hele, jak člověk někam napíše svoje jméno nebo dá fotku, tak je to boj. Mě uháněl jeden takovej plauboj, pořád dyndal moje soukromý číslo na mobil. Nebylo mu blbý mi říct, že umí strašně dobře hledat na internetu, mě ale že nikde nenašel, jak je to možný.
Před rokem na moje narozeniny mi někdo o půlnoci zvonil na zvonek. Viděla jsem jen blbě domovní kamerou, ještě jsem trochu švidrala nenapadne za žaluzií. Nevím, kdo to byl, jestli někdo známej, nebo neznámej, každopádně mi z toho vůbec dobře nebylo. Byl to chlap a byl tady taxíkem. Napadlo mě, jestli to nebyl tenhle vosel, adresu by si zjistit dokázal.
Přiznání
S temi virtualnimi kontakty to je nekdy vtipny. Jednou se me doktor zeptal, od koho jsem na nej dostala doporuceni. Od zname. Od ktere? No ehm... my se vlastne moc nezname...
![]()
Lamicka Hmm, ty asi nemáš kolegyně z bývalé práce co? Já jo:-D, Vždycky říkám, že jsou to budto ty kolegyně a kdyby se to nějak víc přetřásalo, tak je to jejich parta:-D
a proc nereknete proste znamy z internetovyho diskuzniho fora?
Jsem zvědavá, co kdo odpoví, protože já nevim, asi že většině lidí by to přišlo divný dost a asi nechci aby se víc ptali...?
Karja
a pak ještě vysvětlování proč chodím na fórum o parfémech, když mně vůbec nezajímají ![]()
Karja to můžu potvrdit - "známe se přes internet" je pro některé lidi dost divné. Jako by ta osoba musela být nějaká podezřelá existence, když jsem ji v životě neviděla, a já taky, když ji vydávám za skutečnou ![]()
Lilly_Ku ja to rikam, ale jak pisou ostatni, dost lidi to nechape a povazuje za uchylny:)
Lilly_Ku V některých případech to říkám, teď už častěji, než dřív. Neopomenu zdůraznit, že ze zájmového fóra. Nejčastěji to svádím na kytičky a zviřátka.
Kokoska Moje rodiče by si mysleli, že mě někde na srazu zabijete a okradete nebo mi prodáte nějaký svý produkty!!! No a to je trochu pravda s tím prodejem:-D
Evaeva Tak parfémy ještě jdou, já mám většinu kamarádek z internetového fóra o Harry Potterovi. Fórum už dávno neexistuje, ale kamarádky mi zůstaly :o) Když se nad tím zamyslím, tak letos to bude dvacet let, co jsem tam poprvé vlezla! Taky mi to kdysi bylo blbý říkat odkud se známe, ale nakonec, když člověk řekne, že přes internet a společné zájmy, tak většina lidí se stejně víc nevyptává.
Lilly_Ku mne prijde, ze by to lidem prislo divny. Muj muz to vi a rika, ze je zvlastni se kamaradit s nekym online. Uz jsem mu tu ale zjistila dost veci, tam aspon neprudi. Jeho celkove online svet obtezuje. Pouziva ruzne apky a programy, ale nema to rad.
Karja to je presny ![]()
Ted mi dochazi, ze ten muj odpurce internetu me potkal na internetu! ![]()
![]()
Lamicka to je taky dobrý ![]()
Ale tak mne přijde, ze už se tu hodně lidi propojili i offline a to je taky super
Lilly_Ku já to normálně říkám a nemyslím, že by se tomu kdokoliv podivoval. Tahle diskuze je tu poněkolikáté a já ji nikdy nechápu.
Pinot Noir Podle mě záleží s jakýma lidma se znáš a tak. Navíc ty máš blog, už roky, tak asi tvoje okolí ví, že jsi taková v tehle oblasti aktivnější. Já mám mrtvý všechny sítě, takže asi ode mě nikdo nečeká virtuální přátele:-D S kterýma navíc jezdim na výlety:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů