tv Aaaaa, normalne mi prejel mraz po zadech!
Přiznání
Mne se udělalo špatně. Pardon.![]()
tv tak to bych teda nedala![]()
711990 Tohle bez pomoci nemuze dat nikdo, spoluzacce se po roce a pul ke starsi dceri narodila dvojcata a musela se k ni pristehovat mamka, jinak to neslo.
No ty vado. Jedna moje známá má tři děti do tří let!! jakože nejmladší se narodilo a nejstaršímu nejsou tři...povídala jsem to kamarádce, co má děti od sebe 11 měsíců a ta mi odpověděla "ale neříkej mi, že to tak chtěla":-D
Vari taky si myslím
Dívám se na dokument o Blance Matragi. Jako jo, některý šaty bych chtěla. (Kam bych je nosila, to netuším
.)
Karja Tak já mám v okolí dvě rodiny se třemi dětmi do 3,5 let, teda jedni už mají a druhým se má každým dnem to třetí narodit, a u obou to bylo plánované, a ty matky jsou prostě hustý, na to nemám jiné označení. Obě rodiny teda mají po ruce babičky a další rodinu, co se zapojuje, a o tom to podle mě hodně je. Si to vždycky předsatvím v naší situaci, babičky skoro 2 h autem, a udělá se mi u toho mdlo ![]()
Makara pozdě, zapomněla jsem.
Tak Betty a taky bys nějaký chtěla?
Tohle mi připadá neuvěřitelné, vtipné a hrozně milé zároveň. Z kamínkové skupiny na FB - paní našla kamínek s obrázkem, který má doma na hrnku. S autorkou kamínku se nezná a ta netušila, že takový hrnek existuje, malovala ho podle obrázku z internetu.

Myrtila ta rodina po ruce na pomoc s detmi je k nezaplaceni, ale podle me mnohem vic zalezi na modelu ditete. Dovedu si predstavit, ze s detmi, co brzo spi celou noc ve sve postylce a umi si aspon chvili vystacit samy, se to plodi jedna radost
ale i tak ty rodice vice malych deti obdivuju.
S tim mym modelem, co na me jeste skoro ve ctyrech letech porad visi, neustale vyzaduje pozornost a hlavne skoro nespi a kdyz uz, tak zasadne v nasi posteli uprostred, mam z predstavy, ze mam doma jeste druhy exemplar, osypky. Ale ona nas k sobe s muzem stejne skoro nepusti, takze to ani nehrozi
zrovna vcera jsem ji konecne po desate zahnala do postele a cetla jsem asi sest pohadek, manzel na me jeste z obyvaku zavolal, ze kdyz mala brzo usne, muzeme si udelat cas jen spolu. A slecna na nej zakricela zpet "ne, tati, ja nespim!" ![]()
Zuzuli To máš těžký, třeba kdyby měla další dva sourozence, tak by na vás tolik nevisela, nikdy nevíš, jak se ty konstelace uspořádají. ;-) Ale s tím večerním voláním jsi mě rozesmála, vzpomněla jsem si na dceru v tom věku, konečně uspanou, zavřenou v pokoji a my o patro níž v kuchyni konečne vytáhli víno a sýr...a shora se ozvalo "vy něco krájíte? Vy něco máte...vy máte víno?" ![]()
Garfie tyhle radary nezakrnej nikdy, nikdy!!!
Tak to je u nás jak přes kopírák
Když jde syn spát v deset, je to ještě dobrý. A kolem třetí ráno mívá svou zlatou hodinku, vždycky něco potřebuje a vzbudí mě tak, že pak hodinu nespím a píšu sem ![]()
A souhlasím, že na tom modelu dítěte asi bude dost záležet, jestli ten plán pak vůbec zvládnou zrealizovat, v obou těch rodinách mají jako první klidnou a samostatnou holčičku, co už v roce a půl klidně přespala u babičky. I když i to možná souvisí s tím, že ty babičky mají blízko a vidí je denně.
Garfie tyhle radary nezakrnej nikdy, nikdy!!!
Potvrzuji. To jsme často na obrovské chalupě, pubertální mládež pečlivě vybere ten nejvzdálenější pokoj, aby nebyla příliš obtěžována naší pozornosti a stejně zvládnou hlídat catering.
continuity ale moora je má třicetiletý!!!!!![]()
Myrtila u nas sa stale vstava o 5 ráno s veľkým dnešným čudovanim, že v paneláku oproti je ešte o 7 vsade tma ![]()
![]()
Zuzuli já mám ten model spí celou noc ve svojí postýlce a hlídací babičky a stejně si myslím, že ty dva roky jsou akorát (ty čtyři mi teda nevyhovují
) Kdyby byli všichni tři po roce, tak tak rok ani nevytáhneme paty z domu, to by bylo akorát neustále uspávání a krmení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů