SunEclipse obojí může být, protože každé znamená něco jiného i když velmi podobného
Přiznání
Pro moje účely mi tahle verze vyhovovala líp. A z Gabry a Málinky si toho už moc nepamatuju ![]()
Vzdaly jsme s mamkou frontu na Brandla ![]()
dzizisketa Kámoška tam byla minulou neděli kolem druhé a čekali jen 20 minut. Zkuste to třeba ještě jednou k večeru.
brrr včera o tom mluvili ve zprávách, takže předpokládám, že dnes bude fronta násobná ![]()
Jsem v Praze, ale budu se věnovat přízemnějšim činnostem.
Aktuálně je fronta jen kousek od výlezu z metra a zdá se že to docela odsejpá.
Zamilovanost z musu a už to vypuklo, masakr červených růží. :D
Nevím, jak tu zítřejší dvojkombinaci dají katolíci :)
Mha Půst držím, ale pro popelec si nejdu, jsem až do večera v práci. :D
Nevim, kam s tím. Jen mě to zaujalo.

Dcera má teď takový projekt v tělocviku a zapisuje si úplně všechno, co během dne sní. Přiznám se, že to u mě vyvolalo potřebu chystat jí zdravá a nutričně vyvážená jídla, škoda že mi o tom řekla, mohlo to být objektivnější! ![]()
Nebyla jsem si jistá, jestli je na Velký pátek volno, jestli už to zavedli, nebo je to až od letoška. A pak mi v práci řeknou, že už volno je už asi 7 let ![]()
711990 no na jaké planetě jsem doteď jsem žila? ![]()
Asi si ty paměťové záseky začnu psát. Jestli nezapomenu...
Mulen a nebylo ti divný, že nikdo nepracuje? ![]()
Kokoska ja si to nepamatuju
Asi jsem teda v praci nebyla
, postupne se mi to zacina vybavovat. Lonske velikonoce teda, ty predtim ne.
Účastnila jsem se dvoudenního kurzu. Zkoušeli jsme si jednu stimulaci s klientem, kdy klecite, klient před vámi sedí, trochu se s ním záklonite a děláte kroužky doleva a doprava. Mě tak bolí stehna a zadek! Plazím se tady jak troska.![]()
tv prosim, čeho se kurz týkal, co by to bylo za situaci,kdy bych před někým, klientem jeste k tomu, klecela
.
Napadla mi jen jedna nepekna situace a ta to nebyla.
stes
myslim ze se to tyka klientu zdravotni/socialni pece![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů