Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline žluťásek
8909 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:13

Evaeva je to čistý kakao, jen rozemletý kakaový boby, ale neodtučněný, včetně kakaového másla.

Offline žluťásek
8909 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:17

Evaeva mě docela baví číst si ty povznášející texty a koukat na ty fotky, kde někdo básní o své uzemňující chvilce s kávou v ruce a bosýma nohama, o vděčnosti za možnost skládat prádlo pro rodinu...

A u toho si představuju, jak to v ty domácnosti vypadá zbylejch 23 a třičtvrtě hodiny, jak tam děcka ječí a vylejvaj ty drahý kakaa na merino deky, rozpatlaj bio eko fair trade oběd a chtěj si pustit televizi

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:20

žluťásek jezis a proto ja ted potkavam lidi, co chodej bosi v mrazech po ulici, v sortkach a s kratkym rukavem?

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:20

žluťásek jakoze tomu kakau pousti klimatizaci, aby se neprehralo? Nase civilizace se fakt znici sama

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:21

žluťásek mne bavi divat se na videa o uklidu. Ale jen dívat 

Offline continuity
44121 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:28
Reakce na žluťásek:

A u toho si představuju, jak to v ty domácnosti vypadá zbylejch 23 a třičtvrtě hodiny, jak tam děcka ječí a vylejvaj ty drahý kakaa na merino deky, rozpatlaj bio eko fair trade oběd a chtěj si pustit televizi

​

Offline žluťásek
8909 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:31

Candance jo, mám stejnej pocit. Abysme měli raw kakao, pustíme mu asi klimošku tvg

Úklidový videa taky sleduju, ale dost se to zlepšilo i doma, od ty doby, co koukám na uklidproklid

Nejlepší jsou stejně tvořící profily. Koukat na nějaký super šikovný ruce, co během chvilky vykouzlí dekorace v přírodních tónech (je mi jasný, že to je milion hodin práce, natáčení na desetkrát, fotka je jen výřez stolu a na zbytku je lego, nedopity kafe, kladivo, prkýnko plný drobků a samolepky z Alberta z dva měsíce starý akce)

Online dzizisketa
9092 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:33

žluťásek 

Ceremoniální kakao! To mě dostalo před pár lety, měli ho myslím ve vánočním výherním balíčku na Radiu 1, když jsem si o tom přečetla, řekla jsem si, že to musím zkusit. Ještě jsem se k tomu nedostala

Offline žluťásek
8909 příspěvků moje polička 06. února 2024 22:35

moora to jsou magoři, co nepochopili, že si maj koupit za dva litry deku s kabelem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 23:02

žluťásek mně ty profily baví, mezi chvilkou s kakaem a vděčností za bordel bývají i různé aha momenty, ale fakt nemusím mít všechno

Já si hlavně představuju, jak to všechno natáčí. Jakože vidím, že krmí dítě, v jedné ruce lžičku v druhé mobil a říkám si, že na tom ještě nejsem tak špatně. (Chápu teda, že oni si tím leckdy vydělávají)

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 06. února 2024 23:13

moora jen máš blízko dvě celkem aktivní buňky pražských otužilců. V mrazech sandály, triko s krátkým rukávem a čepici. Je jim horko teď, voda je hrozně teplá.

Offline žluťásek
8909 příspěvků moje polička 06. února 2024 23:20

Evaeva mě taky baví, ale spoustu věcí jim nevěřím. Beru ty posty s rezervou, filtr na fotce i filtr přes text. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 23:34

žluťásek ano, to určitě. Je to ale fakt zvláštní svět ten IG

Online Garfie
28747 příspěvků moje polička 07. února 2024 03:46

Candance Já teda pořád doufám, že ho jen strčí do stínu!

Tvl, ceremoniální kakao! Já bych myslela, že je to kakao nejvyšší kvality, ale teda nevím, co si pod tím představit u toho čaje (představila jsem si nějaký drahý zelený čaj z východního úbočí sbíraný při měsíčku, pochopitelně jen špičky! ) mi to přijde jednodušší. 

Offline letfenixa
11006 příspěvků moje polička 07. února 2024 04:10

žluťásek ceremonialne kakao, lebo s nim robia ceremonie pri suseni?

Online Tabea
8444 příspěvků moje polička 07. února 2024 06:18
Reakce na moora:

žluťásek jezis a proto ja ted potkavam lidi, co chodej bosi v mrazech po ulici, v sortkach a s kratkym rukavem?

​a mají v ruce kelímek s kakaem?

Offline Potrefenáhusa
39242 příspěvků moje polička 07. února 2024 06:38
Reakce na žluťásek:

Evaeva mě taky baví, ale spoustu věcí jim nevěřím. Beru ty posty s rezervou, filtr na fotce i filtr přes text. 

S tím hnědým filtrem vypada ten bordel nějak malebnejc! 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. února 2024 07:57

andulka01 nene, ja to potkavam ve meste, v metru, v obchodaku... a boty zadny, ani sandaly, proste fakt bosi

Offline Kokoska
35417 příspěvků moje polička 07. února 2024 08:02

moora my mame takoveho souseda pres ulici. Tuhle jsem se vracela vecer domu, byla docela zima a studeny vitr, a vencil psa v kratasech a zabkach, bosy teda nebyl. Ale ani tu cepici nemel!

Offline Myrtila
5605 příspěvků moje polička 07. února 2024 08:12

Kokoska Takhle, když jsme bydleli v bytě, venčil i manžel, byla to teda kombinace otužilosti a lenosti obléct si aspoň bundu