Evaeva je to čistý kakao, jen rozemletý kakaový boby, ale neodtučněný, včetně kakaového másla.
Přiznání
Evaeva mě docela baví číst si ty povznášející texty a koukat na ty fotky, kde někdo básní o své uzemňující chvilce s kávou v ruce a bosýma nohama, o vděčnosti za možnost skládat prádlo pro rodinu...
A u toho si představuju, jak to v ty domácnosti vypadá zbylejch 23 a třičtvrtě hodiny, jak tam děcka ječí a vylejvaj ty drahý kakaa na merino deky, rozpatlaj bio eko fair trade oběd a chtěj si pustit televizi ![]()
žluťásek jezis a proto ja ted potkavam lidi, co chodej bosi v mrazech po ulici, v sortkach a s kratkym rukavem?
žluťásek jakoze tomu kakau pousti klimatizaci, aby se neprehralo? Nase civilizace se fakt znici sama
žluťásek mne bavi divat se na videa o uklidu. Ale jen dívat
A u toho si představuju, jak to v ty domácnosti vypadá zbylejch 23 a třičtvrtě hodiny, jak tam děcka ječí a vylejvaj ty drahý kakaa na merino deky, rozpatlaj bio eko fair trade oběd a chtěj si pustit televizi
![]()
Candance jo, mám stejnej pocit. Abysme měli raw kakao, pustíme mu asi klimošku tvg ![]()
Úklidový videa taky sleduju, ale dost se to zlepšilo i doma, od ty doby, co koukám na uklidproklid ![]()
Nejlepší jsou stejně tvořící profily. Koukat na nějaký super šikovný ruce, co během chvilky vykouzlí dekorace v přírodních tónech (je mi jasný, že to je milion hodin práce, natáčení na desetkrát, fotka je jen výřez stolu a na zbytku je lego, nedopity kafe, kladivo, prkýnko plný drobků a samolepky z Alberta z dva měsíce starý akce)
Ceremoniální kakao! To mě dostalo před pár lety, měli ho myslím ve vánočním výherním balíčku na Radiu 1, když jsem si o tom přečetla, řekla jsem si, že to musím zkusit. Ještě jsem se k tomu nedostala ![]()
moora to jsou magoři, co nepochopili, že si maj koupit za dva litry deku s kabelem ![]()
žluťásek mně ty profily baví, mezi chvilkou s kakaem a vděčností za bordel bývají i různé aha momenty, ale fakt nemusím mít všechno ![]()
Já si hlavně představuju, jak to všechno natáčí. Jakože vidím, že krmí dítě, v jedné ruce lžičku v druhé mobil a říkám si, že na tom ještě nejsem tak špatně. (Chápu teda, že oni si tím leckdy vydělávají)
moora jen máš blízko dvě celkem aktivní buňky pražských otužilců. V mrazech sandály, triko s krátkým rukávem a čepici. Je jim horko teď, voda je hrozně teplá.
Evaeva mě taky baví, ale spoustu věcí jim nevěřím. Beru ty posty s rezervou, filtr na fotce i filtr přes text.
žluťásek ano, to určitě. Je to ale fakt zvláštní svět ten IG
Candance Já teda pořád doufám, že ho jen strčí do stínu! ![]()
Tvl, ceremoniální kakao! Já bych myslela, že je to kakao nejvyšší kvality, ale teda nevím, co si pod tím představit u toho čaje (představila jsem si nějaký drahý zelený čaj z východního úbočí sbíraný při měsíčku, pochopitelně jen špičky!
) mi to přijde jednodušší.
žluťásek ceremonialne kakao, lebo s nim robia ceremonie pri suseni?
žluťásek jezis a proto ja ted potkavam lidi, co chodej bosi v mrazech po ulici, v sortkach a s kratkym rukavem?
a mají v ruce kelímek s kakaem?
Evaeva mě taky baví, ale spoustu věcí jim nevěřím. Beru ty posty s rezervou, filtr na fotce i filtr přes text.
S tím hnědým filtrem vypada ten bordel nějak malebnejc!
andulka01 nene, ja to potkavam ve meste, v metru, v obchodaku... a boty zadny, ani sandaly, proste fakt bosi
moora my mame takoveho souseda pres ulici. Tuhle jsem se vracela vecer domu, byla docela zima a studeny vitr, a vencil psa v kratasech a zabkach, bosy teda nebyl. Ale ani tu cepici nemel!
Kokoska Takhle, když jsme bydleli v bytě, venčil i manžel, byla to teda kombinace otužilosti a lenosti obléct si aspoň bundu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů