stes ale tv pise, ze klecela za sedicim klientem, ne pred nim. Tipuju neco na uvolneni blokad patere.
Přiznání
stes kurz bazální stimulace. Těžká tělesná postižení, lidí v komatu atd.
Pokud jsi četla pozorně, já jsem klečela a on přede mnou seděl.
Tabeamáš pravdu , že jsem nenapsala, že sedel zády. Ale aby naznačovala, že ji napadla tamta situace, tak to mi přijde dost nevhodné, nezlob se.
tv kde pracuješ nevím a z textu to tedy jednoznačně nevyplynulo,kde jses ty a kde klient. Skutečně jsem se tě ani klienta nechtěla dotknout. Proto jsem se ptala, co to bylo za kurz. Zlehčujici poznámku jsem nemyslela jako urážku.
Nic si z toho nedělej, mě to napadlo na první dobrou taky ![]()
Ale život je vážná záležitost a žádný srandičky nám do něj netahejte!
Tabea hm to je zajimava jazykova otazka..ja teda vnimam, ze prede mnou sedi treba v kine, kdyz je celem, tak sedi naproti mne ![]()
Mulen Já se na Velikonoce hrozně těšila, na to volno, takové světlo na konci tunelu... no a jdu v sobotu do práce:-D, navíc ještě někam fakt přes půl republiky jedu, už se na ty sváteční řidiče těším. Dostanu sice náhradní volno, pokusim se ho přilepit hned za to pondělí, ale už to není ono.
Karja ty jo, to naštve. Ale letos jsou Velikonoce brzy, možná bude hnusně a tak ![]()
Evaeva Jedu někam na konec světa, hezké počasí se mi hodí:-D.
Karja takze v patek volno a v sobotu do prace? To je naprd, i kdyz bude nahradni :(
Mulen Jj, to už není ono, ale já jsem se zařekla, že už se na nic netěšim, na vánoce jsem se taky těšila na volno a pak jsme byli nemocní. Takže třeba bych stejně ostrouhala...
Karja ok, tak bude hnusně jenom jako dneska;)
Karja Ty soboty jsou naprd. Ja mam ted sluzeb malo, ale skoro pokazdy mam patek a pak treba dalsi vikend sobotu.
A tak rovnou vim, ze dva vikendy v mesici mam utrum s nejakou zabavou treba
Jos No já bych se s prací lékařů vůbec nikdy nesrovnávala. vždyť já mám tu sobotu první v roce:-D. Myslím, že mi fakticky vyjde tak jednou za rok;-), jen škoda, že to spadlo do těch 4 dní volno, ale tak do léta už je zase blíž, květen státní svátky, se to poddá.
Já jdu taky na Bílou sobotu do práce, resp. na brigádu, a naopak se těším! ![]()
Karja Ale ja te chapu. Ono je jedna vec byt v praci nejakou hnusnou podzimni sobotu a pak treba v den, kdy to puli prodlouzeny vikend
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů