Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 12. března 2024 13:11
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2024 13:27

continuity zkus to někdy, pomáhá to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2024 13:27

Anema já ale nemyslela víru v Boha 

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 12. března 2024 13:31

Černá kočka já se bavím o čínské "medicíně", viz obrázky z odkazu, co dávala dzizisketa na začátku

Offline mazanajana
příspěvků moje polička 12. března 2024 16:34

Využiju diskuzi o TČM a zpropaguju tady mého oblíbeného Patrika Kořenáře. O TČM mluví v tomto videu, které je sice primárně o biorezonanci, ale vysvětluje tam i základy TČM hlavně v čase od 10:10-17:10. Jeho youtube kanál moc doporučuju jako celek - velmi pečlivě se věnuje vyvracení nejrůznějších mýtů a dezinformací a je to strašně zajímavé a fascinující! Pak má ještě kanál Spiknutí, kde má kratší a jednodušší videa a reaguje tam i na více aktuální témata. Konec okénka fanklubu Patrika Kořenáře :-D.

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 12. března 2024 18:04
Reakce na Evaeva:

Anema já ale nemyslela víru v Boha 

​já vím, to byla reakce na continuity:

Takže se můžeme dohadovat jestli maji čakry "reálný" základ nebo ne, ale ve výsledku je to diskuze o tom, čemu kdo věří. 

že když filosofie/víra začne zasahovat do pole působnosti vědy, není divu, že se na ni začnou uplatňovat vědecké metody. Stejné je to i s kreacionismem. 

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 12. března 2024 18:07

mazanajana díky, zajímavé! V tom videu je vlastně i odpověď pro Marbuša, kdo to vymyslel, resp. kde se o tom historicky píše:-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. března 2024 19:04

Když jsem zjistila, že má syn najednou ve 32 týdnu otočil koncem pánevním, tak jsem vyzkoušela všechno možné a nemožné. Babské rady na začátku. Čínskou medicínu, moxování, to bylo nahřívání nějakých bodů, akupresuru, akupunkturu a vůbec nic. Od té doby tomu nevěřím. Pán tvrdil, že se v Číně narodil a má zkušenosti do padesátého kolene. Recenze fantastické. Jenže si právě myslím, že zbavení bolesti nebo nemoci, může být placebo. Dítě se prostě otočit musí viditelně. Přitom potom v porodnici to šlo lehce, s tím, že má spoustu místa. Nebýt hrůz, popsaných na internetu, tak jsem na ten obrat šla hned a měla bych klid. 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 12. března 2024 20:31

Renusatko No, ale ty nevíš, jestli ti ty procedury nepomohly k tomu, že ten obrat byl pak v pohodě, že už všechno bylo připravené a uvolněné......:D:D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:27

Karja To ne, on se i proto otočil v 32 týdnu obráceně, protože měl spoustu místa a spoustu plodové vody. Do té doby měl normální polohu. Doktorka mi hned řekla, že to půjde dobře, jen já četla hrůzy na netu a chtěla jsem jinou cestu.

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:30

continuity Zábal na bolavý krk funguje. Jako dítě jsem to nesnášela, vadilo mi cokoli mít na krku, ale jako jediné to fakt zabíralo. 

49531 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:33

Len na nejake nachlazeni mozna jo, ale na strepanginu jedine penicilin

(nefunkcnost jsem mela pred ocima cely detstvi-bracha kvuli anginam pravidelne koncil v nemocnici)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2024 21:34

viktorka_od splavu u té angíny to může na chvíli ulevit. Jinak souhlasím.

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:36

viktorka_od splavu No jasně, angínu jsem jako dítě měla jednou a bylo to jako polykat žiletky. Vůbec ten zábal neberu jako léčbu, jen úlevu od bolesti.

Offline Marbuša
1459 příspěvků moje polička 13. března 2024 07:58

To jsem zvědavá na ta videa Patrika Kořenáře, až budu mít chvilku, mrknu na ně. Já jsem byla na začátku 90. let na mateřské s nemocným synem a hltala jsem všechny knížky, co tu začaly po listopadu vycházet, od Život po životě od Moodyho po Janču, Jonáše atd. Sami jsme udělali zkušenost s farářem Ferdou (na tom něco bylo) a pak bohužel s dalšími, díky kterým už mám problém nějakému léčiteli věřit. Od Continuity to byl dobrej příměr s tím ohněm. Tak když akupunktura, akupresura a podobně fungují, tak by bylo fajn v 21. století přijít na to, jak a proč, bez ironie. Jinak na bolest v krku mi vždycky spolehlivě zabral florsalmin, což je vlastně šalvěj. Teď se prodává pod jiným obchodním názvem. Mně je vlastně líto, že jsem takovej skeptik, pak mi nemůže pomoc nic ani jako placebo

49531 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:13

Marbuša i kdyz, ten placebo efekt je o tom, ze to nevis, takze by pomoct mel.. no ja mam ozkouseno ze ne:-( jediny co mi funguje dobre, kdyz me doktor vysetri a rekne, ze mi nic neni. to se zazracne uzdravim

Offline barbucha blogger
36408 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:22

ten placebo efekt je o tom, ze to nevis, takze by pomoct mel.. 

​To je snad jedno že to nevíš, jde o to, jestli tě to placebo vyléčí. A to teda těžko, anžto je to prostě jen - placebo

(zdravím do klubu skeptiků Marbuša )

49531 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:26

barbucha jenze ten efekt je vedecky prokazan

Offline Kan
9641 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:34

viktorka_od splavu No ale vědci se mohou mýlit! Například von Wolf se špenátem a Pepkem Námořníkem, špenát obsahuje železo, ale né v takovém množství, jak uvedl Wolf, prostě se upsal a mraky dětí do sebe hrnuly zelenisko a svaly nikde.

Offline barbucha blogger
36408 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:35

viktorka_od splavu 

Jo jasně. Si vem placebo když tě chytne slepák, good luck!