Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 24. března 2024 22:37

Karja budu ti držet palce

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 24. března 2024 22:48

Catherinne Ano, vzpomněla jsem si na slova jedné kadeřnice, co mi jednou říkala "nezachranuju". Ale tak přípravek se přece nemůže nějak fatálně skazit, spíš že nefunguje ne? než že by se to nějak celé pokazilo, dřív to takhle teda rozhodně nesmrdělo

Offline Catherinne
10934 příspěvků moje polička 24. března 2024 23:08

Karja no nevím, já bych to tam přes noc nenechávala

Offline Garfie
28747 příspěvků moje polička 24. března 2024 23:21

MP Meri Absolutní souhlas. 

Já se teda teď v Japonsku sobecky těším na letní čas, protože rozdíl mezi domovem bude jen 7 hodin a to je daleko lepší pro komunikaci s domovem(pocítíte to i tady, haha ), ale jinak je pro mě logické, nechat astronomický čas (v rámci sladění s Evropou). 

Karja Není prošlý? Já bych se trochu bála...jsi hrdinka! 

Offline Miru
17290 příspěvků moje polička 25. března 2024 05:32

Tabea 

...jo.

Jenže já musím ráno snídat, pár minut protáhnout tělo, dát sprchu, trochu přikreslit obličej(minimálně) a pak jdu. Rychlý starty nejsou pro mě

Offline Tabea
8448 příspěvků moje polička 25. března 2024 06:19

Miru tak jestli nechodíš do práce na osmou...

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. března 2024 07:15

Catherinneono se to nastříkne a vysuší, vlasy smrdí, ale drží.

Garfie jo, bylo to prošlé, ale myslím, že dva měsíce na přípravcích nic nejsou, spíš to nějak zoxidovalo, prošlo sluníčkem, ten smrad byl znát až po chvíli po aplikaci. Ráno si dcera taky stěžovala na smrad:D

Offline Miru
17290 příspěvků moje polička 25. března 2024 13:17

Tabea 

...nee, prostě potřebuju tak min hodinku před odchodem do práce

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. března 2024 19:49

Taky máte někdy pocit, že na co sáhnete, to zkurvíte? Jako koupila jsem k narozeninám pro mojí mámu fakt krasnou kytku, nádhernou, obrovskou obsypanou azalku...mně to doma uschnulo, ani jsem si toho nevšimla, my totiž máme podlahový topení, že jo...u země není chladno. Šli jsme přát se suchou kytkou. Jako určitě se to nezapomene, už ted se to koluje i mezi těmi, kdo tam nebyl, hlavně děti z toho měly hroznou srandu. Malamala odcházela a přála "hodně zdraví a at se kytička uzdraví". Ale to je jako za dnešek asi šestá věc, z šesti co jsem dělala a nějak to nedopadlo:D

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 25. března 2024 20:35

Karja se hlásím!

Offline Isca
4897 příspěvků moje polička 25. března 2024 20:55

Karja Jojo, a velmi často to začíná skvělým plánem a dobrým úmyslem;-) Ale co, máma dostala dva dárky v jednom, azalku a zážitkový dárek "Zachraň azalku", děti mají skvělou příležitost upevnit vztahy s babičkou  škodolibým spiklenectvím vůči mámě, viděla bych to veskrze pozitivně :-)

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. března 2024 21:09

Isca ale kdybys videla, jak byla nádherná,přesně jsem si říkala (ten dobrý plán a úmysl), že takhle krásný a přitom obyčejný dárek jsem nedávala ani nepamatuju. Jako mně ty kytky hynou doslova pod rukama. Já nechapu, jak to dělám, ale co se u mě doma objevi, to zhyne .

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 25. března 2024 21:31

Karjaposledních pár týdnů úplne přesně, v práci, doma, na chalupě... Nejlepší úmysly a projekty. A všechno jde šejdrem.

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. března 2024 23:50

andulka01 No to mi povídej. Ted jsem si třeba kupovala něco od jedné paní a hele, napsala jsem jí blbě svoje telefonní číslo, PSČ, a i jsem se jí dvakrát zeptala na cenu, kterou ona velice jasně popsala sama hned na začátku...Její odpověď mě hrozně pobavila, něco ve smyslu, že naštěstí jí píšu z mailu, takže ten je správně a mohla ho zadat přepravní společnosti;-)

Online Sweet Potato
40877 příspěvků moje polička 26. března 2024 09:42
Reakce na Řvousenka:

stes A řečeno slovy dalšího klasika: !Co je to čas? Už jsi někdy viděl, potkal čas? Nebo někdo zaklepal na dveře a vstoupil čas? Čas prostě neexistuje. Čas si vymyseli lidi, aby věděli, odkdy dokdy a co za to."

​

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 26. března 2024 10:31

A do statistiky: Střídání časů mi nevadí, od té doby, co se automaticky nastavují hodiny v telefonu, si skoro ani nevšimnu, neboť nerada vstávám kdykoliv.
Pokud by se to mělo rozseknout, 100% chci letní čas, jsou mi milejší delší večery a ano, zejména kvůli tomu, že se po práci spíš dostanu na kolo nebo na vodu (a veslovat potmě se fakt nesmí).

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 26. března 2024 14:53

Takže já pokračuju ve své štaci debilovin...nepodala jsem si danové přiznání z nemovitosti. Totálně jsem to vypustila, pamatuji si matně, že jsme se o tom doma bavili mezi nandaváním jídla a řevem dětí, ale jak ta informace přišla, tak taky odešla. Dan z příjmů jsme doma řešili asi tři dny, i v práci jsem to řešila dlouho a tohle?! Uplně 0:D. Jako nechci vidět, jak si mě ted na tom finančáku vedou, ta paní tak opatrně se mě ptala, "tak si to podáte?" a "stavíte se za náma nebo vy umíte elektronicky:-D:-D"?

Online continuity
44130 příspěvků moje polička 26. března 2024 15:01

Karja to je normální, my to vždy zasklime, větší problém je daň z převodu, tam jsou ty pokuty už citelné. muž loni dědil, no pani mu před měsícem zavolala a rovnou mu to vyplněné poslala emailem. Ja bych si to v žádném případě nedělala sama. To jsme jednou zkoušeli ( protože přesně špatné svědomí) a 2x se to vrátilo od nějakých ocenovačů. Stav se pěkně u paní, ať ti s tím pomůže. 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 26. března 2024 15:11

continuity

Ta daň z nemovistosti je jednoduchá, naflákáš tam metry číslo popisné a parcelní a je to. Oni to stejně můžou kontrolovat jen na katastr.

Offline Emi
1118 příspěvků moje polička 26. března 2024 15:41

continuity Daň z převodu nemovitých věcí už neexistuje, ne?