Přiznání
Našla jsem si dvě klíšťata, na každé lopatce jedno. Nikdo není doma. Tak jsem se aspoň pokusila zmrazit je Atixem a byl to teda mega výkon.
čekám na děti, až se vrátí z víkendu, vytáhnout je pinzetou uz je nad mé schopnosti.
Minulý týden jsem byla na první dávce očkování proti encefalitidě a od té doby už jsem měla šest klíšťat. Je to humus. Šestiletý syn kamarádky teď skončil v nemocnici s encefalitidou a naštěstí ho to jen lízlo. To mě vlastně dokopalo se konečně naočkovat, ale s takovou nevím, jestli se mi vůbec podaří dát druhou dávku.
tv Já jsem se pořád nerozhoupala.
Manžel kolegyně měl naráz boreliozu i encefalitidu, naštěstí nějakou lehčí verzi. Klíšťata jsou mor.
Snad se kluci rychle vrátí, ať ti je vytáhnou. Nebo sousedi. Kolegovi (modří vědí, Potrefenáhusa ) tahal klíště ze zad šéf.
brrr do hodiny jsou doma. ![]()
Děti už mají po třetí dávce, škoda, že já jsem se rozhoupala až teď.
brrr ze zad, to je ještě milosrdný ![]()
my máme rozockovany dite z minulyho roku, fakt lituju, ze jsme zacli v sezone, protože třetí dávku už jsme odsouvali 3x, naposled minulej pátek
nesmi mít 3 týdny klíště, teď jsme na 14 dnech, tak snad to ještě tejden udržime, abysme ji to konečně mohli dat
tv letos to je sileny, moje mama mela uz 3 klistata, chytila je na zahrade. Nepamatuju si, ze bychom tam jako male chytily se segrou kliste.
Deti mam naockovane a ja vyrazim hned po sezone, uz jsem rozhodnuta.
Lamickakamarád šel na hřiby nedávno. Nic nenašel a přinesl si 13!! klíšťat.
Jinak doporučuju ten Atix. Syn mi to teď lehce pinzetou vytáhnul, nic se netoči, nevikle. Ten sprej teda trochu stipne.
tv diky za tip, to se hodi
Lamickakamarád šel na hřiby nedávno. Nic nenašel a přinesl si 13!! klíšťat.
Jinak doporučuju ten Atix. Syn mi to teď lehce pinzetou vytáhnul, nic se netoči, nevikle. Ten sprej teda trochu stipne.
Fungoval by ten Atix i na psa? Já jsem neschopná to klíště vyndat, chodíme s tím pokaždý na veterinu!
(proočkovat jsem se nechala, i když jsem klíště neměla už léta, zjevně jim - na rozdíl od milostpána, nechutnám. ale jistota je jistota)
barbuchaurčitě by fungoval, však zkus. To klíště zmrzne a pak se to hezky vyndá pinzetou.
Přiznám se, že mě strašně iritují kočárky s miminy v tomto poledním počasí a ještě zakryté tím poklopem /já už zapomněla, jak se tomu říká/. Obzvlášť ty černé. Jsem si v rámci duševního klidu namyslela, že tam těm dětem rodiče určitě vkládají nějaké chladící vložky nebo láhve. Ano, jsem pako a nic mi do toho není ![]()
notna když ho chceš mít ve stínu, tak mu musíš dát tu boudu, ale černé kočárky taky nechápu. Nebo úplně zakryté plenou.
notna když ho chceš mít ve stínu, tak mu musíš dát tu boudu, ale černé kočárky taky nechápu. Nebo úplně zakryté plenou.
a plenu zajištěnou kolíkama po celým obvodu....
notna vkládají novoše v péřové zavinovacce a ještě přikryjí tím tlustým zimnim deklem
notna vkládají novoše v péřové zavinovacce a ještě přikryjí tím tlustým zimnim deklem
Nám porodní asistentka říkala, nebojte se, děti vydrží hodně. Tak asi fakt , když se nepřehřejí v tomto počasí pod černým deklem a v zavinivacce.
notna no asi kupodivu se nikde nehromadí upeceni novorozenci?!
Mne se jedno dite tady do těch veder narodilo a skoro jsem s nim nevychazela, když jsem nemusela, dokud to trochu nepolevilo
Potrefenáhusa No, asi je to v pohodě. Ale mě to irituje. Odložila jsem ti to jen tady.
Potrefenáhusa teď to ve stínu ještě jde. Ale s letním novorozencem bych si nevěděla rady, mně by přiadal v tom velkém kočárku bez fusaku takový ztracený
Kluci odkládali fusak už jako bytelná mimina, vzápětí šli na bříško.
notna v pohodě to není. Slída přes nohy asi jo, ale když je ten kočár celý utemovaný včetně té pleny, tak je to skoro stejné riziko jako nechat dítě v autě. Akorát tam to dítě není samo, takže začne nejspíš řvát, když se přehřeje a rodič to uslyší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů