No a pritom by ti stačilo si ten film pozrieť teraz znovu. Ja som pozerala a už mi to bolo také......smiešne. Niečo ako grotesky s Chaplinom. Vtedy sme sa valali smiechom po zemi, teraz už len nechápeme.
Přiznání
Už je aj Sharkonado 5. Asi to ma úspech
Ja som videla asi 15 minút z jednotky a to sa nedalo
To nee, kdo na to dává peníze?![]()
Jj, fakt uplne stejne spatne
jenom je jich vic. Zaporaci maji stale kostymy z plastu, leta se vzduchem a skakaji salta, maji DNA z dinosauru... jakoze videla jsem z toho asi 10 minut celkove, neda se to vydrzet. Ale fakt zasnu, ze je to porad jeste takovy fenomen ![]()

Boží![]()
Už dlhšie pozerám seriál Supernatural. A chytilo ma to tak, že už točím 10 seriu. ![]()
Neviem prečo. Vždy som bola na také viac chlapské filmy a horory. Ale toto? Okrem syna, to doteraz nikto nevedel, ale včera si prisadol muž k Pc a teda obočie mal až pod vlasmi vybehnuté. Tak divne sa na mňa pozrel......![]()
To je myslím ještě společensky přijatelné
, čekala jsem něco horšího. Já postupně sjela celý Arrowverse.
Tak to bolo skôr prekvapenie, že teda na čo to JA pozerám. Keďže väčšinou len čítam, alebo sa pridám k tomu čo pozerá on a komentujeme.
To skôr ja mám pocit, že by som mala pozerať niečo viac sofistikovane. ![]()
A keď sne v tom priznaní, tak ten Dean je presne typ ako bol môj muž, keď sme sa spoznali. Teraz je už “scivilizovany”, ale vtedy to bolo náročné, hlavne pre okolie. ![]()
Haha, můj ex vypadá přesně jako Dean. Ale jako opravdu, spousta lidí (mladší generace) na něj často nevěřícně zíraj a ptají se, jestli to je fakt on ... no nestěžovala jsem si, podle mě je to fešák ![]()
Priznavam, ze mne taky pripada zvlastni, oslovovat se na foru kde fungujou nicky, civilnima krestnima jmenama. Pak jsou teda ty nicky k nicemu? Leda by se tim davalo najevo, ze JA dotycnou znam lip nez ostatni, hec hec! ![]()
Ale co me rozveseli vzdycky daleko vic, je predstavovani na srazech. Jinak ocividne pricetny, distingovany dospely damy na sebe uz zdaleka halekaji: ahoj, ja jsem moora! tesi mne - potato! a ja Korsicanka! barbuchu uz znate? a kde zustala 999?
To cele nepochybne k potese osazenstva okolnich stolu a personalu ![]()
No jo, clovek by mel nick asi vybirat obezretne - radsi nejaky univerzalne pouzitelny
Ale ja jsem na barbuchu zvykla odjakziva. Proste strasidlo ![]()
Já mám nick vybranej tak obezřetně, že část lidí ani netuší, že je to nick a volají mi daný den k svátku :-]. Jinak bych vám přála vidět sraz hráčů Warcraftu, kde jsme se pochopitelně titulovali herníma přezívkama, přičemž půlka (převážně mužskýho) osazenstva měla v té hře ženský postavy a tím pádem i ženský jména.
Zajímavý je, že u všech lidí, který z virtuálních spoluhráčů zmutovali v reálný kamarády, se to vzájemný oslovování danou přezdívkou zachovalo, byť třeba v nějaký úpravě. Jedinou výjimku jsem udělala u manžela, kde jsem zbaběle přešla na toho Pepu :-]].
no ještě že nechodím na žáný srazy, asi bych činila menší nickové potíže ![]()
jo WWW srazy to bylo..pravidelně jsme se scházeli v hospodě, kde jsme děsili okolní hosty - "a von fejdnul jak běžel kolem mě a ten mob se naagroval na mě" "spad sem do lávy a musel sem běžet ze hřbitova přes půl mapy" "tank mi utek za roh a pak se divil že chcíp" ![]()
zdar devětsetdevadesátdevítko![]()
já to mám asi jako se jménem a příjmením, v pohodě přepínám, ale nedala už bych tím pádem ta reálná příjmení, takže lidi co znám (z jinýho fóra) plynule zvládám oslovovat nickem nebo křestním jménem, když ale dojde na příjmení už je to moc zmatek a plete se mi to
Mno, my jsme měli takovouhle skupinu i na svatbě a občas se k ní připojil nějaký jiný host s úmyslem se socializovat a většinou se zase rychle evaukoval :-).
myslim, že fakt ne :-D
Nevim koho volit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí