Stačí se zeptat!![]()
Přiznání
Pod do me
:D
No né no, dej si vylucovaci a musis k tomu dojit, jestli dojdes k Piratum, vysvetlim ti proc ne a budeme tam![]()
Haha zatim jsem u toho koho 100% ne, vychazi mi bud topka nebo ods, s hodne primhourenyma ocima stan.
Z tech vyber a u me v poradku![]()
To bude zase ententyky u urnicky :D
A proč ne Piráty? Mám je v užším výběru.
Podpora primy demokracie? Dekuji nechci
Na komunální úrovni mi to nevadí, ale stejně to nikdy neprosadí.
Tak to už máte docela dobrý, rozhodněte se podle konkrétního kraje = konkrétní kandidátky. ODS bych teda z těch 3 měla na posledním místě.
Myslím, že letos se to skoro zvrhává na "kohokoli kromě satanský trojky".
KSCM, SPD, ANO, tak![]()
Já vim, je potřeba to říkat na plnou hubu ![]()
Tak tady mozna ne, ale plete se to![]()
Dala jsem si závazek, že nebudu nikomu komentovat jeho volbu :-) a docela mě mučí jak na fcb hromada kamarádů přelepuje své profilovky tím koho volí a má potřebu to vysvětlovat. S přítelem jsme tedy vedli docela dlouhé debaty, ale nijak jsme se zásadně neovlivnili, jen si utříbili názory (a z toho mám fakt radost, bavilo mě to, předtím se o tom se mnou ex bavit nechtěl, protože prý "nevidím dostatečné ssouvislosti")
Nicméně dnes večer jdu na soukromou akci, kam je vstupenkou volební lístek KSČM. Večer bude oheň... :-)
Už jsem se chtěla začít lekat, než jsem si přeříkala poslední odstavec ještě jednou ![]()
Doplnila jsem slova večer a soukromou :-)
Promiň mi indiskrétnost, ale ty máš v UK volební právo? Mimochodem všichni mí známí tam ho volí, to tě asi ale nepřekvapí, že![]()
Jo, Corbyn... Máma v GB žila a myslí si, že on je rudé zlo. Možná ne celá strana, ale on rozhodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí