Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online continuity
43446 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:19

Evaeva nejenom Amici. Sestřenice měla na výměnném pobytu studentku z Francie a dělala to taky. To přezouvání se pomalu už u vchodu do činžáku je tady náš docela lokální zvyk. 

Ja to tolik neprožívám, když něco zapomenu, vrátím se i v botech, vybehnu do krámu v papučích, řemeslníkům hlásím už od výtahu, ať se proboha nezouvaji. Ale muž má z toho ujímání. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:20
Reakce na 1010:

A když zakašlou nebo si kýchnou, tak to nikdy není jen tak, ale následuje zápletka o nemoci

​No jo, to je klasická čechovova puška. Čímž se teda vysvětluje i většina těch ostatních věcí, protože když to není podstatné pro příběh, tak to tam holt nemá v rámci zachování dramatičnosti co dělat ;)

Online continuity
43446 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:22

DruI no asi tak, neumím si představit že by v detektivce někdo koukal na vytahování luxu.

Vždyť by to bylo jak výměna manželek a i ta je notně sestříhaná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:27

continuity jo a třeba v Ulici se vaření a úklid občas řeší (v zimě jsem se trochu nudila)

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:27

continuity to přezouvání taky neprožívám. Do patra, kde jsou ložnice, v botách nechodíme, ale v přízemí klidně. Návštěvy nezouvám, ale málokdo to přijme.

Ty otevřené lednice taky nejsou sci-fi. Ke známému jezdila návštěva z Německa a vždycky prý nechali otevřenou lednici po celou dobu, co jedli. Pak ta másla, sýry, paštiky zase uklidili do lednice a teprve zavřeli. 

Offline barbucha blogger
36032 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:28
Reakce na continuity:

Evaeva nejenom Amici. Sestřenice měla na výměnném pobytu studentku z Francie a dělala to taky. To přezouvání se pomalu už u vchodu do činžáku je tady náš docela lokální zvyk. 

Ja to tolik neprožívám, když něco zapomenu, vrátím se i v botech, vybehnu do krámu v papučích, řemeslníkům hlásím už od výtahu, ať se proboha nezouvaji. Ale muž má z toho ujímání. 

​Švédi si na zouvání docela hodně potrpěj dokonce v tom smyslu varujou i různý průvodci...

Doma se klidně v botách projdu, beztak se musí furt luxovat. Řemeslníky vždycky prosím aby se nezouvali, ono totiž některým dost smrděj nohy

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:29
Reakce na DruI:

​No jo, to je klasická čechovova puška. Čímž se teda vysvětluje i většina těch ostatních věcí, protože když to není podstatné pro příběh, tak to tam holt nemá v rámci zachování dramatičnosti co dělat ;)

​Můj táta by například z detektivek a thrillerů vystřihl i všechny vztahy, děti, manželky a další podružnosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:29

continuity mně to vždycky přišlo cool, ale teď s dětmi mi to přijde krajně nepohodlné a nepraktické. Chtěla bych žít na Špicberkách, kde se naopak zouvá i do kavárny (ale když něco zapomenu, tak se taky nezouvám)

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:30
Reakce na Evaeva:

Sweet Potato já třeba žiju v tom, že Amíci to tak s botami mají. Že na postel dávají nějaký přehoz.

když ksem byla kdysi ve Francii au-pair, děti z venku rovnou hurá na postel, normálka. Nechápala jsem.

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:31
Reakce na Pinot Noir:

​Můj táta by například z detektivek a thrillerů vystřihl i všechny vztahy, děti, manželky a další podružnosti.

​Já taky!!!

Hlavně rozpadlá manželství hlavních hrdinů a jejich problematické dcery v pubertě. 

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:36

Sweet Potato já taky, přesně, hlavně ty odcizené a různě protivné fracky bych zrušila.

Offline chia
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:43

Mňa minule pobavila detektívka, kde kľúčový význam mali lilie. Hlavná hrdinka sa volala Lili a celá pointa príbehu sa točila okolo obrazu kytice lilií. Akurát že na obraze boli kaly

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:52
Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 13:56

Kdyz uz jsme u televiznich kriminalek... bavi me, jak se v Pitavalu ti lidi ani jednou neprevleknou a jsou porad v jenom kostymu kazdy dil, kazdy den, v kazde situaci

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:18

Ja uz radsej nic nepozeram. Mne tam tie kraviny (hlavne nelogicke) tak lezu na nervy, ze to musim komentovat a chudakovi sambovi kazim zazitok

Ale nedavno som sa pobavila na tomto https://www.instagram.com/reel/C6tbGF3tn8f/?igsh=MXVkcjdpYnNlYWNxYg==

Oproti tomu je aj Kobra 11 zo zivota

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:22

Mrakoplas uvolnit nitrolební tlak je potřeba bezodkladně

Offline Friga
2178 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:23

continuity Finove se taky doma zouvaji, hned v predsini. Ja mam teorii, ze to do urcite miry souvisi s pocasim a beznym typem podlahovych krytin. 

Online continuity
43446 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:26

Friga jj, já si taky myslím, že to souvisí s podnebím. Když se tady v létě nebudu zouvat, nestane se vůbec nic. Víc v kuchyni nadělám, když oskrabu brambory. Zato v zimě se po procházce kolikrát vyzuju už na vstupu domu u schránek, abych netrousila bahno všude kolem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:28

Friga continuity určitě, ale třeba v Paříži budou mít podobně. Ale já moc nevěřím, že někdo přijde domů v botách obalených sněhem a jde tak do ložnice. 

Offline Jitka77
1949 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 14:53
Reakce na Zuzuli:

Kdyz uz jsme u televiznich kriminalek... bavi me, jak se v Pitavalu ti lidi ani jednou neprevleknou a jsou porad v jenom kostymu kazdy dil, kazdy den, v kazde situaci

​A telefony zvedal ve všech dílech stejný člověk, ráno, večer, kdykoli. To byla panečku šichta!