žluťásek Gilmorky byly aspon takový měkoučký, ale holky z přátel, ty jo, tak ty mě ničily v těch posledních seriích a to byly jednou běhat!
Lamicka Jakože si neřeknou, vyzvedneš zítra kluka ze školky?:-D nebo uklidíš polévku do ledničky?
Karja to taky ![]()
dzizisketa málo ses dívala na gilmorky, ty jedly jen pizzu, čínu, burgery a hranolky, nesportovaly a furt byly krásný a štíhlý
V Dallasu zas Sue Ellen a ta druhá snídaly pouze ledový čaj!
Tyjo včera jsem do Knihobotu vyfotila 27 knih, chtějí je všechny, bezmyšlenkovitě jsem zadala, že jim to sama dovezu... až pak jsem se nad tím zamyslela. 27 knih!![]()
Líbaj se hned po probuzení. A nezdravěj. Přijdou do obchodu/někomu do kanceláře/telefonují někomu a NEPOZDRAVĚJ!!!
A když zakašlou nebo si kýchnou, tak to nikdy není jen tak, ale následuje zápletka o nemoci ![]()
Zrovna to nezdravení je myslím dost ze života.
dzizisketa Postupně. Dcera to tak dělá.
Ty boty v posteli nikdy nepochopím. Vůbec v bytě.
Jako když někdo padne do postele vysílenej (Tom Hanks ve finále Mostu špionů například), tak to ještě pochopím - ale když přiskotačí domů a tak jakože se jen na chvilku natáhne (na ustlaný posteli) a ty křusky nesundá, to bych mu ty hnáty urazila! ![]()
To "jídlo" je legrační, ale vem si že by měly (většinou jde o tetiny) jíst knedliky nebo hamburger a záběr se třeba desetkrát opakuje
dyk by pukly!
Jo, a ráno se buděj s netknutým makeupem! Do toho pan manžel/milenec kolikrát nasadí rovnou francouzáka, přičemž zubní kartáček viděl naposled včera... ![]()
Marbuša líbání po ránu je normální, ne?![]()
Karja jo, monika je v některých těch řadách z boku skoro neviditelná ![]()
Ale uvědomujete si, že by se na to nikdo nekoukal, kdyby to bylo jako v životě? ![]()
Evaeva Já to považovala za normální, dokud jsem se v jedné diskuzi nedočetla, že fuj, ble, "dračí dech". Tak mi to nasadilo brouka a kapku zkomplikovalo život.
Sweet Potato tak ať si každý komplikuje život, jak chce. Ten, s kým se líbám, si nestěžuje ![]()
Ale uvědomujete si, že by se na to nikdo nekoukal, kdyby to bylo jako v životě?
Ony takové pokusy byly. Kino pro fajnšmekry.
Já většinu toho buď neřešim (Kriminálky mne bavěj, i když jsou plné kravin), nebo ani nevnímám. Nějaké třeba boty do postele asi ani neregistruju.
Evaeva Tam se nabízí prostor pro vědecký výzkum. Po kolika minutách či hodinách spánku po večerním milování lze pokračovat, aniž by to bylo ble?
Evaeva Ale tak zase sitcom o spolubydlících, co by se furt přeli o tom, kdo zase neumyl nádobí a nevytřel koupelnu by určitý potenciál měl ;)
Sweet Potato já třeba žiju v tom, že Amíci to tak s botami mají. Že na postel dávají nějaký přehoz.
Sweet Potato já bych řekla, že to není ohraničeno ![]()
DruI to zase jo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.