Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:08
Reakce na Pinot Noir:

​Můj táta by například z detektivek a thrillerů vystřihl i všechny vztahy, děti, manželky a další podružnosti.

​Som team tvoj otec

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:12

Ad vyzuvanie. U nas sa do domu prezuvame, ja teda chodim na boso, ale návštevy prosim nech sa nevyzuvaju. Predsa len pes, kocky, v lete stále otvorená terasa. V zime už je to iné, nemusíme mať doma na zemi všetko. 

Ale taka návšteva v bielych ponožkách to je teprv niečo. Neviem či sa mam zavrtat pod zem, tváriť sa akoby nič, alebo ponúknuť náhradné. Papuče pre hosti nevedieme.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:13
Reakce na Pinot Noir:

​Můj táta by například z detektivek a thrillerů vystřihl i všechny vztahy, děti, manželky a další podružnosti.

​Takže Ideální rodinný příslušník kriminalisty je paní Colombová ;)

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:23

Přeruším.

Na Výstavišti (Praha) teď začala akce Never More 68. Letos věnováno hlavně ženám v disentu.

https://navystavisti.cz/pronajem-prostor/bruselska-cesta-a-open-air/

Tak kdo máte chvilku, přijďte.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:41

DruI ano

Offline Friga
2178 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:44

Evaeva ja jsem ve Francii nikdy nebyla, ale ruzne jinde ve Stredomori maji doma prevazne dlazbu, co jsem postrehla. Tam asi nezouvani tolik nevadi, snadno se to vytira a neni tolik nachylne k poskrabani a celkove to snese dost. Moc si nedovedu predstavit treba denne vytirat parkety, myslim, ze by dlouho nevydrzely, leda by je clovek bral skoro na sucho

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:47

Friga jo, to určitě. Ve středomoří je po většinu roku počasí, kdy mi to nepřijde jako problém, chodit doma v botech, tak tomu mají uzpůsobené i podlahy. Ale řekla bych, že i tam, kde se běžně nezouvají, se zují, když je venku slota.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 15:59

Mete se koukat na turecky telenovely, tam se zouvaj! Videla jsem kdysi kus neceho o nejaky architektce, krome toho, ze mi ta hlavni hrdinka prisla jako desna krava, me zaujalo to zouvani, jeste sluzka panovi podala pantofle pekne k noham. A taky tam po ulicich nechodily zadny zahaleny zensky a ty moderni mlady vzdelany samostatny zeny nosily dost odvazny vystrihy.

Je fakt, ze v ralu je ten Istanbul, kde se to odehravalo, takovy uvolnenejsi, ale holky v hidzabech treba k dzinam jsme tam bezne potkavali a starsi zeny i v abaje.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:02

Kokoska ve Vyprávěj se taky zouvali

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:06

Evaeva no ale to se odehravalo v Cechach, tady slo o cizozemske cuniky, co lezou do postele v botach.

Online continuity
43445 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:07

Kokoska Instanbul je multikulturní úkaz sám o sobě, zcela běžně sedí v metru  holka v hidzabu v džínách s matkou v abaje a vedle toho děvče v croptopu s tetováním a piercingem. 

Převážná většina žen chodí podobně jak v Evropě,  v jedné firmě měli asistentku v šátku. Prostě to berou, jak to je. 

Online continuity
43445 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:10

Evaeva no jenže Vyprávěj mělo za hlavní cíl zachytit tu dobu, tam klidně ať si i uklizeji, luxem Eta a mechanickou metlou. 

To zouvání bylo takové jiné než dnes, nejel přes to vlak a všude si vyfasovala papuče. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:10

continuity v realu jo, ale v tom filmu nebyla videt jedina zahalena osoba, o tom jsem psala. Proste se prezentujou mnohem vic moderne, evropsky nebo jak to rict, nez jaka je realita.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:13

Kokoska to právě ne, mluvilo se obecně o seriálech. Vždyť ve spoustě českých se nezouvá.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:15

Evaeva tak jsem to spatne pochopila

Online continuity
43445 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:15

Kokoska jo takhle. No možná by se režisér divil, kdyby vyrazil do Evropy. Potkala jsem tuhle ve vlaku dva rakouské důchodce, učitele a nejvíc je na Brně zaujala levná MHD a že tam nepotkali zahalené ženy, ptali se mně jestli je to běžné.

Já jsem chvíli myslela, že jim špatně rozumím. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:18

continuity jako že se učitelé z Rakouska domnívají,  že v Čechách chodí ženy zahalené? Nebo to špatně chápu?

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:20

continuity melas je poslat do stovezate maticky :)

Online continuity
43445 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:32

Raduza Jakože rozdíl vůči Vídni. Já to neregistruji ani tak ani tak. Tak nevím. 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 16:39

continuity těšili se na krojované ženy v květovaném šátku?