Takhle jsem strávila mládí, ale teď hraji svoji ženskou roli, ale tvl, strašně jim závidím!!!
Ale on zase nemá parfumánii ![]()
Takhle jsem strávila mládí, ale teď hraji svoji ženskou roli, ale tvl, strašně jim závidím!!!
Ale on zase nemá parfumánii ![]()
Chtěla bych nějaký fešný ponožky na silvestra a sobíci už jsou za zenitem. :D :D

Garfie no jó, tak nezbývá než hledat... co v těch expatskych skupinách?
Tak si radši pořídíš ponožky s kraby a pavouky? Neee. ![]()
Mha Haha, no asi ano. Já se třeba pavouků vůbec nebojím, ani neštěstím. Zato hlodavci ![]()
Ty nemáš ráda hlodavce? Ani morčata? Ani kapybary?
Výjimečně jsem si dnes pustila Stardance, jen protože jsem byla zvědavá na toho spolužáka Aranel .
A teda musím říct, Tereza Kostková je rok od roku krásnější. Dnes má skvělý účes mimo jiné.
Kan
Ty nemáš ráda hlodavce? Ani morčata? Ani kapybary?
Max. Mickey Mouse. :D Možná trochu ještě zlatého křečka, ale jinak z těch myšoidních nic. Oblíbeného jsem měla rejska, protože žere slimáky, ale to není hlodavec.
dzizisketa Souhlasím, tento podzim jsem viděla dva náhodný díly u našich, a jak některý série pŕedtím vypadala jak milé slušné děvče odvedle navlečené do nejdražšiho modelu z místního butiku na náměstí, tak letos má fakt šmrnc.
ještě 8 dni
. Plus pristi patek a pondeli, to letime na otocku na Maltu
Bude tam pěkně, ne na koupání, ale dva roky zpátky před Vánoci bylo 20. Já jsem tam potom byla na konci dubna, to už bylo léto a líbilo se mi tam hodně moc. Hlavně to, že je to malý ostrov a projedeš ho busem za pár euro a vidíš to nejdůležitější. Chci se ještě vrátit.![]()
dzizisketa Souhlasím, letos se mi zdá, že jí to extrémně sluší, ale teda zrovna tuto sobotu jsem si říkala, co to má za divný účes....![]()
dzizisketa Jo, ten overal byl dobrej. I kostýmy tanečnictva se myslím zlepšily.
Hodně úzko mi bylo z toho kvadruplegika, jak ho srazil vlak.
To je hroznej příběh.
Přiznávám se, že takhle emočně náročný víkend bych radši vůbec nikdy už nezažívala. A že bych asi potřebovala nějakou KBT na hádky, něco jako když si lidi nejdřív čtou o pavoucích, pak se dívají na obrázky, pak se dívají na tři metry...
No ale ta emoční výška v sobotu na běžkách zas za to teda stála
to byla taková paráda.
Aranel já viděla jen kousek, ale jestli jsem správně pochopila příběh té jedné ženy, co je na vozíku, protože její táta boural, když ujížděl před policií? To dostalo mě.
Evaeva Sledovala jsem to jenom bokem, ale myslím, že je smetl někdo jiný, kdo opilý ujížděl před policií?
Myrtila Jo, pochopila jsem to jako Ty. Že do nich někdo ožralej napálil. (asi taky byly s tátou v autě, to jsem si zas nebyla jistá já, jestli nešly pěšky)
Evaeva ne, naboural je jiny ridic, ktery ujizdel policii
Aha. Tak to je ta "lepší" varianta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.