Pinot Noir zkusím a dám vědět ![]()
Přiznání
Ten kefír v tetrapaku je jen takový hustý mlíko; u Agroly je to právě ta štiplavost, co mu dá správný říz!
Diky MP Meri za tip na ovesne mleko z dm, je strasne dobre. Kafe s nim mi chutna vic nez s kravskym.
Jej, to sem rada, protoze moje feri ho začaly shodou okolností bojkotovat, teda hlavně starší. On pije mliko samotny a najednou mu nejak začal vadit ta chut a dožaduje se normálního. Ale zrovna zítra chci pect s ovesným z Penny, na zkoušku, složení ucházející, tak jsem zvědavá.
stes tam si kupuju syrovátkové nápoje, po mangovo-maracujovém se můžu utlouct, vychlazený, mňam! A nejsem sama, večer je už vždycky vyprodaný.
A ayrana znáte? Je teda slaný!
Catherinne si to přisoluju :-) nejčastěji valašskou kyšku
andulka01 jojo, já to nepiju, mléčné výrobky nemůžu, ale můj muž ho moc rád. A taky si ho občas vytvoří z kyšky
od te doby, co si delam vlastni kefir, mi vsechny koupeny prijdou hnusny https://www.wugi.cz/p/mlecne-kefirove-kultury
viktorka_od splavu ja se snazim uz od leta, ale nejak se furt nemuzu přenést přes to, ze to taky trochu perli. Ty z obchodu "pod kontrolou" mi asi vyhovujou vic
Právě jsem se rozhodla jít zítra s mužem na chvíli na vánoční večírek. Babička se nabídla, že kluky pohlídá, tak na pár hodin vyrazím. Ovšem večírek je v hippie stylu. ![]()
Nikam už se nedostanu, tak musím něco spíchnout z domácích zdrojů.
andulka01 no právě ![]()
Catherinne známé....a pravý balkánský nebo turecký je nej
Pinot Noir chceme foto outfitu..! ![]()
![]()
Mýho novýho jakože šéfa dost zaskočilo, že týden nebudu v práci: prý to je "inconvenient". Do přiznání je, že mi to udelalo dost velkou radost. ![]()
continuity:D:D:D Čím dřív si začne zvykat tím líp!
continuity no jasne, nejlip pracovat 24/7, ne?
Ja jsem si vyrazila na večírek minulý týden. Outfit dobrý, parfu inspirovaný, pár holek mi to pochválilo, pak i jeden kluk, znám ho minimálně, třeba dvakrát jsem ho někde potkala. A on jakože mi to sluší, že mám moc hezké oblečení, že jak jsem šla, že jsem byla úplně okouzlující. Tak si říkám super, ještě dnes umí lidí skládat komplimenty, načež snad za tři věty dodal, že jsem taková milfka! A já jen prosím?! Nacez to ještě jako zopakoval to slovo v jiné větě, že je jako škoda, pokud bych ji nebyla. (Já nevím, jako jestli pro něj, je jen o něco málo mladší, jen já mám prostě rodinu, jinak bych se označila za stejně staré). Slyšeli to tam i další lidi, co moc neznam, tak ti úplně tak jako zpozorneli, že jakože aha, tady asi paní skáče za zajicema... Strašný, mně to přijde jako děsně urážející oznaceni. Cejtim se mlade, před zadnejma klucikama jsem se nenatrasala a takhle jsem dopadla.
Karja mne to oznaceni prijde fakt dehonestujici. Jako ze presto, ze uz ma deti a neco za sebou, jeste by se dalo o ni uvazovat. Tak sakra, bud zena pekna a zadouci je nebo neni bez ohledu na cokoli. Ekvivalent toho Na svuj vek vypada dobre.
A co zes to mela na sobe?
continuity tak v tom je zakopany ten pes - samostane! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí