tv gratuluji, je to moc pěkný pocit ![]()
Přiznání
Lama_z_Lana dekuju
. Zároveň jsem ale v panice.![]()
tv ja ti rozumím, je to velká věc a jak to člověk úplně nečeká, je to trochu šok. Bude to dobrý.
continuity děkuju.
vím, chtěla jsem to, ale během týdne takový mordor. Byla jsem u máti, půjčuje mi ještě nějaké peníze a úplně hystericky jsem se tam rozbrečela. Bude to dobré, vím.![]()
moora bude to tam dobrý? Našla jsem, že by tam mohlo být dost ptáků, co jsem ještě neviděla
. Ale jak tam bude v listopadu netuším..
Mulen hele nevim, ale Maltu mam na svym tambychrada seznamu. Na fotky ptaku se tesime!
Mulenptákům jsem na Maltě nevěnovala dostatečnou pozornost, ale pěkně mě tam popálila medúza ![]()
Pinot Noir
já myslím, že koupat se nebudu!
Mulen Malta je super! Ja tam byla v lednu a unoru, dva mesice v kuse. Pocasi bylo vetsinou pekne, parkrat prselo ci bylo lezavo. Jen se priprav, ze maji zimu v domech. Celkove mi prislo, ze je treba se tam oblect vic nez v CR pri stejnych teplotach. Na podzim pry prsi vic nez v zime, rikali mistni. Taky radili pri destich nechodit do udoli, nemaji tam moc funkcni odvadeni destove vode ve meste.
Mulen Friga Já tam byla v prosinci, těsně před Vánocemi. Bylo zrovna po povodních, takže úplně veselé to nebylo, zvlášť když přidám, že jsem tam byla s expřítelem, se kterým jsme se těsně před tím rozešli, ale domluvili se, že teda pojedeme....no tak si to asi dovedete představit.
Ale stejně to bylo hezký! ![]()
Po dvoch mesiacoch chorôb mám v jednom emaili vyše 1200 mejlov a k druhému som zabudla heslo....
Priznanie spočíva v tom, že sa neviem donútiť si to heslo obnoviť ![]()
slnieckoměla jsem kamaráda, který po plicní embolii poslal na všechny kontakty email následujícího znění:
Předešlé dva měsíce jsem strávil ve špitále. Právě jdu zmazat všechny e-maily z internetu. Pokud jste mi během té doby chtěli něco podstatného, co se v mezičase nevyřešilo, pošlete mi prosím váš email znovu.
continuitycož zní jako velmi rozumný požadavek ![]()
continuity myslim, ze to je jedine rozumne reseni.
Byla bych čekala, že spíš napíše něco jako "vaše maily jsem smazal, jsem rád že dejchám, pošlete mi radši čokoládu/dobrou knihu/apod."...
Můj muž si našel kamaráda (teda JÁ jsem mu ho našla, Maďara ztraceného v japonském překladu) a založili spolu nejvěrnější přátelství založené na tom, že se spolu jednou za čas sejdou, chlastají a poslouchají muziku. Zrovna mají svůj tradiční večírek u nás, proběhla ochutnávka asi čtyř druhů alkoholu a teď sedí v potemnělém obýváku, poslouchají staré vykopávky, mluví o muzice, pouští si svoje oblíbené songy, popíjí víno a já jim nezřízeně závidím. Jak to znám, za chvíli dojde i na cigárko na terase....i když mě pozvali ke sdílení, poznám, kdy je to jen formální...![]()
Takhle jsem strávila mládí, ale teď hraji svoji ženskou roli, ale tvl, strašně jim závidím!!!
Garfie
velice ti rozumím, ale je to moc důležité
continuityto urobil najlešie, čo mohol. Asi niečo také zvážim.
Garfie Kdes toho Maďara našla? Neni tam třeba ještě nějaká parťačka pro tebe?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí