Přesně jako já. Narodila jsem se v Praze a neumím si přestavit žít jinde. V rámci ČR. Jinak Paříž, Řím, New York... to by taky šlo.
Venkov, přírodu... to je fajn jako relaxace, ovšem s vidinou návratu do města v horizontu dní, pár týdnů.
Přiznání
Já venkov nikdy, i na dovolenou, ať k moři nebo na hory zásadně buď přímo do nebo u velkého města.
Mutziputzi Já vám to normálně závidim. Žít ve městě má asi tak milion výhod, ale já jak jsem tady dýl jak tři týdny v kuse, tak mi prostě z toho začně pomalu šibat. Ale myslim, že je to tim, že mě serou lidi:-D.
me taky serou lidi. a ve meste si me prave nevsimaji!:-) nejvic me serou lontaci co se furt o kazdyho zajimaji..
Když se vracím odkudkoli, ze služebky, z dovolené nebo i jen z výletu a vidím tu ceduli PRAHA, normálně se mi tím zkazí nálada
Vyjma návratu od našich, to si říkám "konečně doma" ![]()
me taky serou lidi. a ve meste si me prave nevsimaji!:-) nejvic me serou lontaci co se furt o kazdyho zajimaji..
Když ty to máš tak jako relativní, doma měšťan, u nás ... viď?![]()
vsak ty taky:-) pragl je jeste furt maly mesto
A z tohodle "zajímacího" důvodu mě to právě štve na vesnici!:-D Tam chytám nerva už tak po dvou týdnech v kuse.
ja su jeste k tomu ze sidliste, takze fakt zaden zajem, no a pri stehovani na lont sem mela predstavu ze kdyz si nebudu nikoho vsimat tak taky nikdo me. haha. po par letech provareny do detailu:-))
Mám to stejně. Taky mi ta cedule vždycky zkazí náladu a už se těším, až zase vypadnu ![]()
ale teda musim se priznat, kdyz uz jsem v tom tematu;-))
sedim v cekarne na mamograf, takze plna (post)klimakterickych bab. furt mi bylo neco divny, az ted mi to doslo: jsem tu jedina kdo nema volepanou hlavu:-O vsechny vypadaji jako chlapi![]()
Tak jsem si jista, že jsou i horší cedule ...
. Za mě nápis Praha, dobrý
.
Nejdříve jsem nechápala, ale už jsem si vygooglila slovo "lonťák", takže už vím, kdo je kdo
.
Zvláštní, u nás na mamografu se mnou seděly ženy s vlasama a vypadaly jako ženy. Každopádně, jak tak nadáváš na svoji kvalitu vlasového porostu, hned ses tam musela cítit lépe, že?
Ja už sa tej Prahy neviem dočkať. Narodila som sa vo väčšom meste ako bývam teraz a cítim sa ako na dedine. Kraków bol boží, Brno sa dalo, do Prahy sa veľmi teším, ale teraz je to za trest. Prírodu mam rada ale nie na dlho, na oddych a relax fajn ale život na samote si neviem ani len predstaviť.
Jako že krátký účes = chlap? Tak dík teda...
Nebo lesba! ![]()
Stěhuješ se do Prahy?
No právě, týden, dva se dají, ale odstěhovat se napořád? Zatím jsem se s touto představou nesžila a nevím, jak to vyřeším. ![]()
Áno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí