Jo ![]()
Přiznání
Klid, lepší krátký, slušivý účes (Vám např. krátké vlasy sluší dost), než např. neupravené seno z pár cancourů.
Áno ![]()
Takže budu mít aspoň nějakou šanci potkat A&P? Super! ![]()
Určite ![]()
Ja musim zit v Praze, protože jsem fixovana na pražskou mozaiku :) ale umim si predstavit byt cerven-zari nekde na venkove.
Da se říct, ze tu díru nepřežila. Sice stále žije v díře už 35 let, ale podepsalo se to na psychice a všichni jsme to odskakali.
A ja teda jsem taky trpěla, fakt jsem to nenáviděla, tak dětství eště dobry, ale pak jsem chtěla už na koncerty atd, poslední autobus jel 20:45, pak až v 5 ráno, neskutečný! Teď už tam natahli IDS a jezdí to furt, ale za mě hrůza!
Jako že krátký účes = chlap? Tak dík teda...
ne:-)) to fakt ne. ale i kdyz se s temito typy bezne potkavam v takove koncentraci jsem to dosud nevidela, desive

To víš, mamograf není plac pro dorostenky
.
Každopádně tě lituju a příště snad vybrat jiné pracoviště? Kolem mě seděly jen upravené/normální ženy a tedy, hlavně jsem nezažila plnou čekárnu, takže vlastně můj názor není směrodatný, neb se nás tam za celou dobu návštěvy potkalo max. šest.
ja myslim ze tenhle typ jeste ok. ja kdyz jdu na preventivni UTZ v ramci toho pracoviste, vzdycky jsou tam zeny evidentne v leceni a me chyta panika a hysterie....
vybrat jiné pracoviště, aby člověk při čekání nebyl obtěžován pohledem na staré ženské? ![]()
ale dalo se to, jen mi chvili trvalo nez mi doslo co je tam divnyho:-)) proste ta mira a mnozstvi me zaskocilo:P
na pracoviste bys mela chodit prave porad stejny, kvuli porovnatelnosti nalezu
jinak ucesy se mi libi ruzne, zasadni je to ruzne![]()
Tak chtěla jsem jen poradit, abych V. pro příště ušetřila takového "šoku". ![]()
Hmmm, tak to máš blbý. U nás se tedy výsledky sdílí a tudíž jsou porovnatelné. ![]()
To zní hrozně, žít někde, kde to člověk opravdu nesnáší. ![]()
Na porovnatelnost výsledku bacha. I když všichni budou tvrdit, že je to ošetřeno. Kamarádky synovi se opakovaně objevoval a mizel "útvar" v těle, výklad doktorů: hysterická matka, dítě zdrávo. Po zásadní intervenci známé lékařky se zjistilo, že mizení a objevování bylo způsobeno jiným rozlišením skenovacího přístroje.. :-(((
Som prekvapená, že všetky ste len za mesto. Ja som žila tu aj tam, a nešla by som bývať do mesta, už vôbec nie do veľkého ani za zlaté prasa. Mne stačí návšteva mesta na dlhšie ako na dva dni a už som v strese.
Ono je asi ale podstatné na bývaní na dedine asi mat k dispozícii auto a hlavne možnosť dostupnosti vymožeností mesta v krátkej dojazdnej vzdialenosti. Ale to auto je základ, spoliehat sa na hromadnú prepravu je spolahlivý zabiják.
Díky za upozornění, budu na to pamatovat. Jen mi vrtá hlavou, proč by se výsledky měly/mohly lišit přístroj od přístroje.
Ještěže jsem byla poprvé na pracovišti, kde měly ženy vlasy/účesy, nebudu mít tedy důvod jej z pohnutek estetického cítění měnit. ![]()
No ja po 6 rokoch vo veľkomeste túžim po prírode a chcela by som sa presťahovať na vidiek. Len to sa mi podarí asi až tak v dôchodku ![]()
Letá strávené u babky na prázdninách sa zdajú byť veľmi idylické, ale autobus tam veru chodil 3x do dňa, keď ho človek zmeškal, musel šlapať peši tri kilometre od najbližšej zástavky. Takže bez auta by to bolo trápenie.
Já mám teda volepanou hlavu značně a sukni nosím tak jednou do roka, ale s chlapem by si mě snad nikdo nesplet... Fakt myslíš, že ženskou dělají vlasy?
Co se života ve městě/na venkově týče, tak já se musím přiznat, že jsem ještě asi k lásce k přírodě nedorostla. Po maximálně dvou hodinách začínám vyhlížet nejbližší civilizaci, nejlépe v podobě hospody
Jednou se ptali nějakýho snad uznávanýho kritika, trvale žijícího v NY (kteréžto bydliště snad nikdy neopouštěl), jestli někdy nezatouží po klidu přírody. Proč? otázal se ten dobrý muž. Stromy jsem už viděl!
Můj člověk ![]()
Žiju spokojeně ve velkoměstě, vyhovuje mi hlavně široká nabídka všeho možného: škol, práce, kultury, zdravotnických zařízení a všech dalších služeb, obchodů. Mám možnost jezdit na venkov, kde jsem vlastně taky spokojená, ale chybí mi tam právě ta úroveň služeb, kvalita a různorodost, na kterou jsem zvyklá z města, takže tam vydržím jen krátce.
Jsem ale za tu možnost vděčná :) přírodu miluju, čím jsem starší, tím víc. Mám ji naštěstí blízko i v tom velkoměstě, ač širší centrum, tak do nejbližšího lesa pár set metrů a vůbec, vlastně je tu hodně lesoparků, kde se dá běhat atd...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí