Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:23

venkov jen ten opravdu idylický a max. na prodloužený víkend... u mě vede jednoznačně město 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:32
Reakce na carries:

Bez auta by si u nás prežila len ťažko. Tu má každá baba minimálne vodičák a najlepšie ked aj svoje auto. Inak by som ani nešla do toho. Do práce, na nákup, alebo len tak bezauta veru eee. Jo v lete ešte ten bicykel. Ale to je skôr na efekt. Moja predstava bola, ako si skočím do obchodu na bicykli s košíkom. Po zistení, že polovicu vecí, čo chcem nemajú, som musela aj tak íst autom do mesta. Takže bicykel na výlety. Ale zas pekný je, o to pokoj. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:37
Reakce na barbucha:

tak poravde vekem se ty atributy zenstvi proste ztraci bez ohledu na delku vlasu. ale ne. jen proste byly ty soudruzky takovy vsechny stejny. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:39

S týmto názorom sa nemôžem stotožniť. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:52

Který atributy?

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:53
Reakce na Janulik03:

Jo, mne je to jasné, že bez auta by to nešlo, to má v tej dedine každý minimálne jedno. Ono sa tam nič nezmenilo odkedy bola moja mama pubertiačka. Posledný autobus o pol dvanástej v noci. Ak sa šlo na zábavu, tak buďto domov pešo cez les alebo čakať na robotnícky o 5 ráno

Ale zase je super, že keď chce človek vybehnúť len tak do prírody, tak vylezie z dvora a je na lúke/v lese. Kdežto ja môžem síce ísť do parku počas pekných dní (spolu s polkou Londýna) alebo keď chcem ísť na vidiek, tak mi to trvá 1,5 hodiny autom len sa dostať z mesta.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:55
Reakce na barbucha:

Já mám teda volepanou hlavu značně a sukni nosím tak jednou do roka, ale s chlapem by si mě snad nikdo nesplet... Fakt myslíš, že ženskou dělají vlasy?  

Co se života ve městě/na venkově týče, tak já se musím přiznat, že jsem ještě asi k lásce k přírodě nedorostla. Po maximálně dvou hodinách začínám vyhlížet nejbližší civilizaci, nejlépe v podobě hospody  

Jednou se ptali nějakýho snad uznávanýho kritika, trvale žijícího v NY (kteréžto bydliště snad nikdy neopouštěl), jestli někdy nezatouží po klidu přírody. Proč? otázal se ten dobrý muž. Stromy jsem už viděl!

Můj člověk

By som povedala že je volepané a volepané, no...a že tie dámy asi boli toho typu "je jedno ako to vyzerá, v mojom veku už je to jedno", maximálne teda tmavočervený preliv, aby bolo jasné, že kaderníčku to videlo.

Inak strašne veľa zla vie spraviť blbá kaderníčka.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:57

Inak, celé detstvo som túžila bývať na vidieku, v dospelosti som si to splnila (čiastočne, predsa len malomesto nie je úplný vidiek) a potom sme - hlavne kvôli deťom, ale nielen - mazali nazad.

No, asi proste každému vyhovuje iné.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:03
Reakce na barbucha:

Ten pan z NY je můj člověk, jen se narodil do lepšího prostředí 

Když se tu tak přiznává, tak já fakt závidím všem, co se narodili do městské intelektuální familie s velkým bytem v centru minimálně Prahy. Hnusná vlastnost!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:07
Reakce na Janulik03:

muj sen je byt v centru mesta kde to poradne zije a par mesicu v roce travit nekde ve stredomorske vesnicce na pobrezi. uz jsem to psala do cestovani, pristi rok to snad poprve zkusime, tak jsem zvedava, jaky to bude v realu 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:18
Reakce na Lilly_Ku:

Mám možnosť porovnat život v norsku na dedine, v taliansku a u nás. Taliani sú pomalí, maju čas na kávu a cigaretku, teda aspon tam kde sme my. Nori su odtažitejší , ale zas tá krásna príroda a všetko tam klape na 110 %. Jedno či vidiek, alebo mesto, tam vidíš ako to všetko šlape. u nás si treba všetko tak akosi viac vybojovať. Už len na ten vodovod čakáme odkedy si pamatám. Máme každý vlastnú studňu (no zas neplatíme vodu, no).

Ale je pravda že pokial boli decká malé, tak sme bývali v našom malom okresnom mestečku a bolo to pohodlné, čo sa týkalo školy. Ked išli na strednú, tak aj tak cestovali, tam už by to bolo jedno, kde sme. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:20
Reakce na Lilly_Ku:

Inak držím ti palce, nech vám to vyjde. 

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:25
Reakce na Lilly_Ku:

To je taky můj sen! Vždycky se mi líbilo v anglických románech, jak z venkovských sídel odjížděli na sezonu do Londýna... Bydlela jsem v centru a teď na předměstí, hlavně kvůli dětem. Je to super, hlavně v létě, ale po centru se mi zasteskne pokaždé, když tam přijedu. I když mám auto a MHD u nosu, není to totéž, jako když seběhnu do nejbližší hospody/kavány ze schodů.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:25

Kdyz jsme hledali dum, tak podminka ktera vyplynula casem se stala pritomnost ostravske MHD, protoze jsme se shodli ze nechcem delat deckam taxikare...jinak v tech prdelkovicich okolo ovy bylo spoustu peknych domu i pozemku, jen ta dostupnost pokulhavala. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:52
Reakce na Janulik03:

dik jsem sama moc zvedava jestli se to podari zaridit 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 13:21

Ještě k atributům ženství a postklimakterickém olepání...

Krátké vlasy se mi na ženách většinou nelíbí. Může si je dovolit mládě tak do 30 let, tam to může být i krása. Pokud si žena udrží štíhlou postavu a má styl, může to být fajn i do padesátky, určitě se najdou případy, kdy i déle. Jenomže většina žen v určitém věku přibere (teď neřeším lenivost nebo štítné žlázy) a je z nich jablko, nedejbože Y, tj. chlapská postava a v kombinaci s vylepáním je to smrtelný.. 

Takhle to cítím já, byť to asi není přesně to, co viktorka_od splavu myslela. Každopádně ale kvalitní vlasy ve vyšším věku + sestřih drn, no to by mělo být trestný..!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 13:25
Reakce na rasaNori:

Jo prdelkovice bez nějaké základní občanské vybavenosti jsou peklo. U nás na vsi je aspoň školka, základka malotřídka do 5. třídy a autobus tam pak v časech vhodných pro děti do školy, ze školy či na kroužky jezdí. Jinak třeba takové ty nové satelity bez jakékoliv dopravy či i malého obchodu někde v polích protkaných rychlostními silnicemi jsou taky peklo nejpekelnější.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 14:01
Reakce na Pavlena:

ja jsem to myslela presne jak pises:-) jako je to normalni, ja uz k tem zenam patrim, ale - me proste prekvapila ta stadnost nebo jak to rict, ze byly vsechny jak pres kopirak. proste se pohybuju mezi rozmanitymi lidmi z hlediska vwku apod, a takova homogenni skupina me prekvapila. a ze mi cca 10 min trvalo nez mi to doslo:-)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 14:48

V klidu, jsem byla včera na předporodním kurzu a celý ty dvě hodiny jsem si říkala jestli vypadám taky tak staře a divně jak mi připadaly ostatní ženy v ,,požehnaném,, stavu :D