Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 18:52
Reakce na Fakirka:

já už teda papírové knihy nenosím. ale hodně obdivuju lidi, kteří si v čekárnách zvládají číst ty divné časopisy

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 18:55
Když si zapomenu vlastní čtení, přečtu v čekárně úplně kde co.
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:00
Jsem z vesnice a jsem spokojena, na takové to "všichni vědí o všech" jsé za těch pár desítek let zvyklá. :-) Na druhou stranu, když člověk něco potřebuje, jde to docela lehce. Ovšem naše obec má jednu obrovskou výhodu, je na trati, kde vlaky jezdí celý den jednou, dvakrát za hodinu, takže pohoda. Horší je to s posledním noční, to už taková pohoda není a ti ajzenboňáci to ne a ne pochopit. Když jsem bydlela v Pze, periodicky mě začínali štvát lidi a musela jsem se zdekovat.
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:04

Většina lidí nečte nic, jen brejlí do mobilu nebo koukají na telku

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:06

Začínam mat pocit, že niečo je spatne. Čítam, že  všetci ostatní sú zle upravení, čítajú, ak čítajú divne časopisy, namiesto hodnotnej literatúry, nosia tenisky, sú zle ostrihaní, oblečení v hnusných handrách. Sorry, ale sú všetci okolo tak hrozní? To fakt?

49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:06
Reakce na brrr:

však jasně, to je problém akorát těch co zvyklí nejsme:-) jsem třeba byla uplně vyvalená že kamarádka vybírala školku pro dítě podle toho, kde nebudou učitelky známé její rodiny. protože dítě všechno vykecá a ony by to vykecaly dál. jako já to chápu, ale vůbec by mě něco takovýho nenapadlo:D

49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:07
Reakce na Janulik03:

no pozor! já psala že to obdivuju, páč to je statečnost:D hodnotnou literaturu nosí kolegyně

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:13

Ja teda neviem čo kto cita v čakárni, keď som tam dlho, prečítam aj letáky od vystavených liekov. A tiež si rada čítam na telefóne diskusiu parfumanie. A keďže tu všetky viac menej visime stále, tak vlastne cumime do telefónu?

jeden nevie, čo ten druhý v tom telefóne vlastne číta, kľudne a eknihu.

49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:19
Reakce na Janulik03:

jo, mně se v mobilu knížky čtou dobře, stejně jako na noťasu, ve čtečce.. je mi to fuk. akorát bych potřebovala odpojit od internetu:P až v čekárně nebude signál vrhnu se na časáky

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:20
Reakce na Janulik03:

Já si jednou vzala knihu k očnímu a oni mě rozkapali, no nepočetla sem si 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:42
Reakce na Ounz:

To je blbe. A ešte blbsie by bolo s tym počítať a vziať si knihu na počúvanie a potom so slúchadlami nepočuť, že si na rade a s rozkapanymi očami nevidíš že na teba sestrička kýva.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 19:51
Reakce na Janulik03:

No on je tam děsnej nával, už si tam nic neberu ať mě rozkapají nebo ne..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 20:11

nevím, zmizela zatímco jsem hledala obrázek. tenhle byl nejpodobnější tomu co myslíme obě. pro mě bylo zvláštní vidět to takhle ve velkým, jsem se o tom doma bavila s mužem a došli jsme k tomu, že sice výhradně ženy se dají potkat taky na gyndě, ale tam jsou zas věkově pestré, takže tohle byla moje první zkušenost s něčím takovým

Taky se dají potkat u nás na denzitometrii . 95% pacientek jsou ženy po 50. Muži tak dva za den. A taky tak dvě vyjimky za den, které nezapadají do tvého popisu. 

49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 20:15
Reakce na Renusatko:

vypada to, ze bych si mela zacit zvykat

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 20:54
Reakce na Fakirka:

Ještě jsem si všimla, že jsem jediná, kdo si u doktora čte knihu. Minule mě na to upozornila i sestřička na plicním.

Já si s sebou knížku nosím, protože když ji nemám, tak jsem schopná číst i popisky na roli toaleťáků, co spolupacientce kouká z tašky. Akorát si  říkám, jestli to pak nepůsobí, že mám fůru času a můžu si ještě něajkou tu hodinku počkat.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 21:02
Reakce na Zina:

Můj muž má nepříjemný zlozvyk čtení u jídla. Obědváme spolu jen o víkendu a snaží se ke stolu tahat aspoň časopis. Vždycky mu ho seberu a on se snaží číst aspoň popisky na koření. Jinak to ale žádný knihomol není.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 15:07

Čtu všude kde se dá. Když zapomenu knížku, taky čtu cokoliv třeba i ty divný časopisy u doktora. Jen když jedu tramvají okolo Vltavy, tak nečtu, to se kochám, vždycky. A čtení u jídla miluju :-) někdy jdu schválně sama na večeři a krásně si počtu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 15:09
Reakce na andulka01:

právě mířím páchat nejhorší zločiny - koupit si mcwrap v mcdonalds a číst si u toho nějakou krvavou detektivku  naprosto to miluju.

edit: ale u společného oběda bych si nečetla, i když není lehké to vydržet O:-)

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 15:14

já si knížky v čekárně moc nečtu, protože jak je tam pohyb a zvuk, docela špatně se na to soustředím, diskuze na mobilu se teda čte mnohem líp

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 15:16
Reakce na Jiná Realita:

My s ex u společného jídla četli a oběma to vyhovovalo, citovali jsme si povedené pasáže. Fakt jsme se navzájem ujišťovali že máme knížky a šli jsme se najíst ven. Je fakt, že jsme aspoň nemuseli vymýšlet o čem se budeme bavit :-)

Teď čtu hlavně já, ale u jídla už jen sama. Jo, už se těším na pátek :-) mám v plánu jít někam na pizzu a skleničku a mám tlustou knížku... jestli je tohle ten nejhorší zločin, tak jsem v poho 

Moc si to užijte :-) a dobré chuťopočtení :-)