Karja Jo! Buď Vůle Tvá. Proto je náš kostel pojištěný a má na střeše hromosvody. :D
![]()
![]()
Karja Jo! Buď Vůle Tvá. Proto je náš kostel pojištěný a má na střeše hromosvody. :D
![]()
![]()
Kan vsak jo - clovece, pricin se a Buh ti pomuze! To je jak s tou babickou, povodni a hasicema ![]()
barbuchaovlivnis, neovlivnis, tady vidíme, že dvakrát to dopadlo prakticky stejně. Když budeš počítat pravděpodobnost, tak je to mizivé.
Navíc intuice je velmi mocná věc, mám spoustu zážitků, které nelze vysvětlit čistou náhodou.
Hele, pravděpodobnost já vidim vždycky 50:50
no a s tou intuicí nevim... jako že máš z něčeho špatnej pocit předem? no to se stává, ale většinou to má nějakej racionální základ bych řekla.
Tak na to, co si přeju, nepotřebuju házet mincí. Ale víte jak to se mnou je, kolikrát mi tady vyčtete černobílý vidění a moc rychlý úsudky (a máte pravdu)... takže já mám problémy s rozhodováním leda tak při nákupu u cosáků ![]()
Jinak teda... mám už s tou tzv. esoterikou zkušenosti: jedna kamarádka chodila imrvére ke kartářce - to, že ji bude její nová perspektivní známost mlátit, jsme jí mohli říct předem, a to, že další prezent jí ukradne i spoďáry, taky. Ani ji kartářka nevarovala, že by měla s tím chlastem zpomalit nebo budou z jejích dvou dětí siroty... jak se nakonec stalo ![]()
A kolegyně, se kterou jsem nějakej čas sdílela hotelovej pokoj, která si denně! vykládala karty a furt mávala nějakým závažíčkem a krystaly měla rozestavěný snad i kolem postele... lezla mi tím neskutečně na nervy páč mi to taky neustále vnucovala (marně samozřejmě)... tak si jeden večer spokojeně vyložila ty karty, zeptala se závažíčka jestli je všecko v cajku... druhej den přišla na plac, padla a už nevstala ![]()
Oběma bylo lehce přes čtyřicet... a kdyby to nebylo tak smutný, tak by se cynik i poškleboval. Vždycky si na ty dvě vzpomenu, když někdo přijde s nějakou new age, magií... a podobnejma věcma mezi nebem a zemí.
barbucha Já ti ty rychlý úsudky trochu závidím. Já o věcech přemýšlím většinou příliš dlouho a z příliš mnoha stran, takže se většinou urozhoduju k nečinnosti :o(
DruI ja bych zas nedala tu nerozhodnost. ja se dost casto rozhodnu blbe-ale mam to aspon rychle za sebou![]()
barbucha Přesně tak. Dvakrát řež, jednou měř a čau. Zbytečný crcáni, beztak jde o blbosti.
viktorka_od splavu No jo, člověk si holt svojí povahu úplně nevybere :o)
DruI presne:-)
barbucha Já ti ty rychlý úsudky trochu závidím. Já o věcech přemýšlím většinou příliš dlouho a z příliš mnoha stran, takže se většinou urozhoduju k nečinnosti :o(
Tak stane se někdy, že se věc rozhodne za tebe i bez tvýho přičinění, ale jinak to není to co bych osobně preferovala. Nečinnost je mor... ![]()
Asi tak ![]()
![]()
Vždycky začátkem září vzpomínám na svoji prababičku, protože jsem díky ní nemusela do jeslí a školky. Moje máma šla hákovat do procesu, když mi byl rok a brácha měl dva roky. Prababičce bylo 80 let a bydlela u mých rodičů, protože měla bolavé nohy a sama v domečku zůstat nemohla, tak si ji naši vzali k sobě. Patří ti velké díky Maru! Díky, že jsem šla do školky až poslední rok před školou a sorry, že jsem ti utíkala. ![]()
Sweet Potato Tohle jsem nesledovala, viděla jsem jednu část a vůbec jsem tomu nepřišla na chuť. Ale zaznamenala jsem Boučka, že bude novým lovcem Na Lovu. Tak to jsem zvědavá, protože v jednom díle předvedl výborné všeobecné znalosti.
Kan Tak na toho jsem taky zvědavá. Je dobře, když lovec není úplný kyborg.
Já mám Libora Boučka ráda, je mi příjemný jeho hlas a když něco moderuje, nepřijde mi to špatné.
Sweet Potato já!
Sweet Potato ano, on je sympatický. A mám dojem, že je velmi chytrý, mluví několika jazyky, ne?
Evaeva Netuším, ale nepřekvapilo by mne to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.