Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 12:47

viktorka_od splavu jo, protoze kdyz jsou potichu, neco hodne soustředěné delaj, a většinou bohuzel neco, co nechces

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 12:48

Potrefenáhusa

jo to taky!

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 12:51

Potrefenáhusa Ta pleť potom!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 13:00

Kan Tak to určitě není to říkala už moje babička a maminka Konkrétně tedy že dítě které je hodné, je podezřelé

​Tak za nás se říkalo:Děti si hrají nějak potichu, to je divný. A děti stříhaly záclonu.  Ale nemělo to nic společného s tím, co se razí dneska, že když je dítě bezproblémové, že musí být nemocné, nebo postižené. 

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 13:03

Kan no to je ale kam to posunula Husa, ja mela na mysli presne ty tiche, poslusne deti co posadis do kouta a ony tam zustanou sedet. znam to odjakziva. ale ne "bezproblemove" proste netecne, klidne, bez zajmu o okoli. to za me neni dite bezproblemove, ale "divne"

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 13:48
Reakce na Kan:

​Hele to je teď srašně moderní názor, že dítě které nezlobí, je nemocné, vadné, postižené.

​Zajímalo by mě, odkud bereš tahle moudra.

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 13:50

Mrakoplas no a to ten dřevěný domek pořád vydává nějaké zvuky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 13:59
Reakce na Pinot Noir:

​Zajímalo by mě, odkud bereš tahle moudra.

​Já nevím, jestli je to teď moderní, ale taky jsem se v poslední době setkala s názorem, že když je dítě klidné, hodné, pomalé, "sedící v koutě", tak je s ním něco v nepořádku. Nevím, kde jsem to četla, tipuji instáč

Přijde mi to praštěný.

A když je manžel na služebce, tak se taky doma trochu bojím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 14:11
Offline Jos
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 14:25

Do diskuze. Muz je na sluzebce a nebojim se. Bydlime u lesa, asi jsem si zvykla. 

A syn je presne takove to bezproblemove dite. Ze by sedel nekde v koute to ne, ale nikdy s nim nebyly zadne problemy, jen zacal pozde mluvit. Klidne ho muzu nechat hodinu bez dozoru, nic neprovede. Ja byla taky takova hodna holcicka a normalni snad jsem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:09

Jos kluky taky můžu nechat bez dozoru, ale podezřele hodní nejsou. (Takový ti jakoby neteční) Ale podle mě je to taky spíš blbost. Nicméně mladší je takový tišší, zatím se zdá v pořádku, ale úzkostnější je, je to s ním náročnější.

Offline Catherinne
10873 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:10

Muž sice nejezdí na služebky, ale často má noční, nebojím se, ale tuhle někdy v létě při oknech dokořán mě napadlo, jestli by někdo mohl slanit ze střechy rovnou do oken

No a vy se divíte dětem, že nechtějí spát sami v pokojíčku!

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:27

Catherinne já se jim nedivím, však naši spali se mnou, dokud chtěli.

První den, co jsme byli sami, jsem šla uložit kluky do patra a ještě nějaký drobný úklid jsem tam udělala a pak jsem si uvědomila, že máme dole dokořán otevřené dveře na zahradu, bylo už po desáté, tma jako v pytli, tam tak 40 minut volně přístupý dům... No koukla jsem radši do všech místností a další večery už to po setmění zavírala.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:28

Evaeva moje děti dneska koukaly na ryby ve vodním kanálu u hradu tak 2m hluboko. Nějaká matka opodál parkovala kolo a klouček tak 5-6 let běžel na kraj toho kanálu a za ním tak tříletá sestra. Mně už běželo hlavou, jak si rychle strhnu sukni, až za nima budu skákat, sandále že skopnu, až budu ve vodě. Matka šla celkem klidným krokem za nima a pak si stoupla vedle, ale ani ne blízko k tomu menšímu, co tam seděl na bobku. No musela jsem jít pryč.  

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:31

Catherinne já se ničemu nedivím, dobře si pamatuju jak jsem jako dítě do noci četla Chatu v jezerní kotlině a pak čekala, kdy někdo slaní do pokojíčku v 5. patře

Offline Jitka77
1948 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:38
Reakce na Pinot Noir:

No koukla jsem radši do všech místností a další večery už to po setmění zavírala.

​Hele, zavírat máš už zbytečné, někdo dovnitř vlezl, schoval se (koukala jsi pod postel?) a jenom čeká na příležitost

Offline Catherinne
10873 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:38

Tabea no přesně...

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:39

Jitka77 všechno jsem prohledala!

Ale záchvat kašle z toho prachu pod postelí by ho prozradil.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 15:51

Mne bejvaly podezřelý ty tichý miminka, co ležely 4 hodiny v kočárku, hrály si s prstickama a pak samy usnuly, protože naše obě děti první 4 měsíce bud řvaly nebo spaly (v náruči), položit v bdělým stavu nešly nikdy 

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 16:00

Tabea

já to říkám pořád: doma ani v posteli ani v televizi žádné horory ani hrozivé thrillery.