DruI moje děti se toho robota vysavače bály/bojí
Přiznání
Samantha predstavuju si, jak vsechny prispevatelky u nas nastoupi k oknu a jak kazda umeje svuj kousek
Jak jako u vás? Snad u nás, ne? ![]()
Doma teď nejsem, ale mohla bych umýt okno v tramvaji. ![]()
Ja som doma, pozeram na spinave okno predomnou, ale umyt ho dnes nehodlam ![]()
Mě teda špína na oknech absolutně netankuje. Dokud je vidět ven, tak dobrý, pak se okno otevře ![]()
Bydlím v prvním patře a pod okny mám silnici, mohla bych mejt každý dva dny a nebylo by to poznat.
Ha, a my máme na pondělí objednanou paní na okna, to je nejlepší investice ![]()
Okna jsem umyla v červenci, ale záclony už jsem dlouho neprala ![]()
Myrtila můžu se zeptat, jaká je cca cena? platí se hodinově nebo od okna? já tu přihodím do diskuse, že některá okna jsem už letos myla cca 12 x a už to je zase k umytí. Tentokrát zaútočil hmyz. Založím si pokladničku a jednou je nechám umýt naráz ![]()
A už je fakt myju klidně jen po 1, za trest, když pomyslím na válení se na gauči ![]()
Myrtila to rozhodně!
dzizisketa na to mám jedno řešení. My záclony nemáme ![]()
A protože letos už mám na zahradě trávník, tak se bičuju, že ho chci pěkný. Takže v létě jsem plela jak o život jen ten nejviditelnější kousek (máme tu zahradu pidi), čímž jsem docela nadělala díry a plevel furt vítězí a teď každý den uklízím listí... já doufám, že si to někdy sedne a přestanu mít potřebu mít uklizeno úplně všude.Já se ještě na stáří ráda vrátím do paneláku
Zu Já s tebou. Ted si souedi nechali postavit zahradní domek, na klíč, ale poměrně velkej, dvě místnosti a krytá terasa. Hele koukám na to každej den se zalíbením, už tomu říkám "muj barák". Ještě jak to měli všechno se řemeslníkama, to rostlo...
Jinak na ty plevely, já bych to vzala nějakým postřikem, u nás to muž nechce teda ani vidět, ale je to hrozně efektivní.
dzizisketa Záclony mám uplně všechny rozdrápaný a rozkousaný od kočky, takže ta špína je na nich to poslední. V těch běžných oknech je to jen tak zatrhnuto sem a tam ale v těch francouzských, tam jsou spodky prokousaný normálně po celé délce.
Karja z toho duvodu ja mam nejlevnejsi zaclony z ikea a neperu-na vanoce vzdycky koupim za 400,- novy:-))
Zu No, nevím, jak bych tu cenu blíž určila, paní to má od m2 a už k nám chodí několik let, takže má součet rozměrů našich oken někde v deníčku, oken máme hodně a velké rozměry. A taky nám u toho čistí sedačku, což sečte dohromady s okny a na dokladu mám jenom finální částku. A jako bonus si nepamatuju, kolik za to chce
Kdyžtak ti můžu napsat v pondělí večer, klidně se jí zeptám, kolik peněz je z toho jenom za ty okna.
Okná umyvam cez letné prázdniny, keď to vyjde. Zaclony ani závesy nemáme. Malý pomáha, má na to stierku s teleskopickou rúčkou ![]()
Zu Jo, a s trávníkem jsme měli taky dost trápení, po stavbě se nám tu šířil takový urputný plevel, sousedi nám říkali, ať to hlavně nenecháme vykvést, nevím přesně, co to bylo. Tak jsme 2 roky pleli jak diví a nepomáhalo to, až se muž dožral a posypal to hnojivem se selektivním herbicidem proti dvouděložným rostlinám. Ten plevel opravdu pochcípal. Teď máme v trávníku normálně sedmikrásky, jetel, svlačec a jiné rostlinstvo, to nám už nevadí, to je takové nízké a splyne to s tím trávníkem.
Zu muž mi loni kupoval umytí oken k narozeninám, myslím že ho to vyšlo cca kolem 5 tis. (s tím, že ještě pořádně vydrhli digestoř) - 6 oken "normálních", 1 okno větší a francouzské okno...
Magráta hm, zaplatila jsem dnes zubní korunku, narozeniny daleko, jdu si dát nabít ten lux na okna. ![]()
viktorka_od splavu a to máš dlouhý ne? Ty mi tam taky docela vyhovují, ale ty kratší 140cm nevim kde vyhrabat nějaké relativně slušné...
Karja z toho duvodu ja mam nejlevnejsi zaclony z ikea a neperu-na vanoce vzdycky koupim za 400,- novy:-))
No teda ,to je zaujímavá alternativa prania ,takmer i zaskočilo ! Keď teda pominiem financie, ktoré neriešite, čo robíte s tými záclonami, ktoré pôjdu preč - ide to do odpadu, alebo sa dá niečo také podarovať ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje