Marielle přeju vám, ať je klouček brzy zase fit.
Přiznání
Místo soli , jsem do myčky nasypala Calgon , plný zásobník. Nevím jestli je to velký problém?
Brus-Lí.. tak jednou maximalně dvakrát za deset let, závidím těm, co mají brusle....

bublifuk ooooo ![]()
Místo soli , jsem do myčky nasypala Calgon , plný zásobník. Nevím jestli je to velký problém?
chatgpt doporučuje vybrat co nejvíc Calgonu ven (třeba lžící) a pustit naprázdno krátký cyklus, pak dosypat zásobník solí.
Torrah děkuji
doufám že už to bude ok. Jen nevyžádaná rada: s dětmi si nic neplánujte. Jen konejte.
Tabea děkuji
doufám, že už to bude ok. Poučila jsem se, že s dětmi "je vše jinak".
Marielle jo, to znám, at už od vlastních dětí, když byly malé, nebo od vnoučat. Velké plánování kolikrát zašlo na úbytě kvůli nachlazení, anginám a tak. Držím palce.
Marielle jojo, to je základní pravidlo. S malýma dětma nic moc neplánovat. Oni plánují samy. ![]()
Přiznám se, že jsem teď přečetla diskuzi na FB k zákazu fyzického trestání děti a jsem celkem.v šoku. Nevím jak moc je vzorek tamních pisalku vypovídající, moc tam nechodim, ale tam.jedou komentáře typu: škoda rány, která padne vedle, mě nikdo nebude kecat do výchovy dítěte, nás taky řezali a vyrostli jsme a další perly. A je jich vetsina. ![]()
Že tolik lidí bude veřejné obhajovat to, že si sve dítě budou triskat jak chtějí, je šílený.
Raduza diskuze na fb jsou k zebliti vseobecne. Kdyby jsi cetla diskuzi k identickemu prispevku na insta, tak jsem presvedcena, ze ton diskuze bude uplne jiny.
No jo, ale že je tady spousta lidí, kteří nemají zábrany namlatit dítěti, je asi holý fakt.
Priznám sa, že mi je zvláštne, že najstudensia časť môjho tela v tomto počasí sú moje stehná. Ani poctivá tukova vrstva to nezachraňuje.
letfenixa to tak ale je ![]()
Tuk je izolant a drží teplo uvnitř těla.
continuity no, ale nemalo by mi byť teplo? Lebo ja mrznem.
letfenixa s hubnutím se tepelná pohoda většinou zhorší. Ale zas neplatí, že víc tuku, víc teplo. Spíš topí svalová hmota.
continuity Jo to mě pěkně štve, já letos sice hezky zhubla, ale na to konto je mi furt zima. A žiju v bytě se třema horkokrevnýma tvorama, co by nejradši otevřená okna celý rok :o)
letfenixa mne taky ty kyty hrozne mrznou, kratkou bundu vubec nemuzu mit:-) on ten tuk by zaizoloval, kdyby bylo co, jenze na povrchu je pak o to vic zima. me to az boli.
viktorka_od splavu tak krátku bundu ani nevlastnim. Normálne aspon nad kolená. continuity si tak myslím, že hádam aj nejaký sval tam je!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí