Evaeva tak já celou duší doufám, že je to pověra, protože u nás vstali snad všichni, jen psi se drželi věrné pod stolem kousek od řízků ![]()
Přiznání
Samantha je to povera. Mame polivku a druhy chod a nedavam na stul vsechno najednou, zatim ziju.
Je to jenom další z vánočních rituálů.
Samantha jasný, ale loni se to tu řešilo, že to by jinde netrpěli![]()
Kokoska my máme malou kuchyň, takže od stolu dosáhnu na kus desky bez jakéhokoliv námahy. Tam dám ten druhý chod. Jsem takhle zvyklá od našich. U nás bych teda klidně i myčku mohla naskládat. Ale znáš děti, občas je potřeba to napětí vyskákat
Ale letos odešlo akorát mimino, když dojedl, protože co tam dál dělat, že jo![]()
Kokoska u nás se říká, že ten kdo obsluhuje vstávat může. Spíš je to kvůli tomu, aby pořád někde někdo nerajzoval. Jak jsme teď byli u našich a obědvalo tam 12 lidí u dvou stolů, tak je fakt praktičtější, když kolem chodí jeden nebo dva, než když se tam motá šest ochotných pomáhat.
continuity to zni logicky
continuity tak u našich půlka vůbec nemá šanci vstát během jídla, čtvrtina vstát může, ale zase musí obejít celý byt, aby se dostali do kuchyně
Jedlo nás 11 u jednoho stolu.
Samantha je to povera. Mame polivku a druhy chod a nedavam na stul vsechno najednou, zatim ziju.
Tak já taky vstávám, nemůžou se tu motat všichni.
Ale čeká se na posledního až dojí, to zas jo. Zrovna jsme vzpomínali, jak mladej pán vždycky šílel, anžto milostpán (ano, letos opět poslední) si dává záležet na preparaci každýho sousta
mladej z toho lez po zdi protože vedle čekaly dárky: doprčic J., co tam furt pitváš, dyk to neni kapr ale losos! ![]()
Nicméně haranti už jsou rozumný a ukázněný, takže mlčeli a dali si radši další řízek. Jen s jejich otcem to cukalo jak za mlada ![]()
Evaeva u nas letos nikdo nevstaval, protoze syn vytuhnul pripraveny u stolu, asi 5 minut pred veceri. Probudit nesel, tak jsme ho odlozili na gauc a jedli bez nej
Pak jsme ho asi 20 minut budili, at jde aspon ven zapalit prskavky a nevyplasi jeziska ![]()
Moje děti takhle neplánovaně neusínají. Ale byli jsme teď ve stavovském a ve vedlejší loži první půlka nějaké dítě taky vyčerpala a prospal i půlku té druhé
Bylo to odpolední představení, poměrně hlasité.
barbucha to bylo stejne u nas doma, mivali jsme kapra, tata preparoval kosti a nekdy si i pridal! Hrozny.
Všichni nervy nadranc ![]()
Von teda milostpán stoluje vždycky extrémně pomalu, i kdyby dostal krupicovou kaši. Strašně rád u stolu totiž žvaní... eh co to plácám, udržuje společenskou konverzaci!
Měli jsme zavést zvyk od anglický královny. Ta když dojedla, odnesli talíře všem (taky umím jíst rychle) ![]()
barbucha U nás takhle dlouho ji sambo. A jako věcně se čeká až dojí, nejčastěji čeká zapnutí myčky:Du té sváteční vecere teda nejen ta. Ten teda nejí nejak výrazně pomalu, ale to množství prostě potřebuje čas, že si to neodpustí ani kvůli těm dětem na Vánoce...ovšem letos se vytrestal sám, ona ta smažená ryba se salátem, je dost těžká, tam se ta dvojitá porce pozná, takže je mu už druhý den blbě...:D
Možná to do sebe hází moc rychle ![]()
barbucha Jj, to jsem mu měla říct, že mi přijde, že hltá:D
continuity jj je to tak
Jo a chtěla jsem zrovna teď PODĚKOVAT všem jmenně za celoroční podporu ❤️ ... no nelze... chlapeček je v nepohodě a ja s ním ...
U nás sa za stolom sedí, pokiaľ nedôjde posledný. Ale najviac sa asi ponáhľa zať, nevie sa dočkať kedy budú deti rozbalovat. Malá bude mať 7 a stále verí. Dcéra sa smeje, že u nás verí aj ona, máme to vymakane.
Karja u nás takto pomaly jedol otec, úplne to vidím
Marielle jejda, doufám, že to není nic vážného. Ať je brzo dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje