Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 08:41

Evaeva tak já celou duší doufám, že je to pověra, protože u nás vstali snad všichni, jen psi se drželi věrné pod stolem kousek od řízků

Offline Kokoska
34298 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 09:00

Samantha je to povera. Mame polivku a druhy chod a nedavam na stul vsechno najednou, zatim ziju.

Offline Tak Betty
5993 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 09:18

Je to jenom další z vánočních rituálů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 09:55

Samantha jasný, ale loni se to tu řešilo, že to by jinde netrpěli

Kokoska my máme malou kuchyň, takže od stolu dosáhnu na kus desky bez jakéhokoliv námahy. Tam dám ten druhý chod. Jsem takhle zvyklá od našich.  U nás bych teda klidně i myčku mohla naskládat. Ale znáš děti, občas je potřeba to napětí vyskákat Ale letos odešlo akorát mimino, když dojedl, protože co tam dál dělat, že jo

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:29

Kokoska u nás se říká, že ten kdo obsluhuje vstávat může. Spíš je to kvůli tomu, aby pořád někde někdo nerajzoval. Jak jsme teď byli u našich a obědvalo tam 12 lidí u dvou stolů, tak je fakt praktičtější, když kolem chodí jeden nebo dva, než když se tam motá šest ochotných pomáhat. 

Offline Kokoska
34298 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:59

continuity to zni logicky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 19:39

continuity tak u našich půlka vůbec nemá šanci vstát během jídla, čtvrtina vstát může, ale zase musí obejít celý byt, aby se dostali do kuchyně Jedlo nás 11 u jednoho stolu.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 19:43
Reakce na Kokoska:

Samantha je to povera. Mame polivku a druhy chod a nedavam na stul vsechno najednou, zatim ziju.

​Tak já taky vstávám, nemůžou se tu motat všichni.

Ale čeká se na posledního až dojí, to zas jo. Zrovna jsme vzpomínali, jak mladej pán vždycky šílel, anžto milostpán (ano, letos opět poslední) si dává záležet na preparaci každýho sousta mladej z toho lez po zdi protože vedle čekaly dárky: doprčic J., co tam furt pitváš, dyk to neni kapr ale losos!

Nicméně haranti už jsou rozumný a ukázněný, takže mlčeli a dali si radši další řízek. Jen s jejich otcem to cukalo jak za mlada

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 20:40

Evaeva u nas letos nikdo nevstaval, protoze syn vytuhnul pripraveny u stolu, asi 5 minut pred veceri. Probudit nesel, tak jsme ho odlozili na gauc a jedli bez nej Pak jsme ho asi 20 minut budili, at jde aspon ven zapalit prskavky a nevyplasi jeziska

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 20:43

MPLee

Moje děti takhle neplánovaně neusínají. Ale byli jsme teď ve stavovském a ve vedlejší loži první půlka nějaké dítě taky vyčerpala a prospal i půlku té druhéBylo to odpolední představení, poměrně hlasité.

Offline Kokoska
34298 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 20:58

barbucha to bylo stejne u nas doma, mivali jsme kapra, tata preparoval kosti a nekdy si i pridal! Hrozny.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 12:38

Kokoska 

Všichni nervy nadranc

Von teda milostpán stoluje vždycky extrémně pomalu, i kdyby dostal krupicovou kaši. Strašně rád u stolu totiž žvaní... eh co to plácám, udržuje společenskou konverzaci!

Měli jsme zavést zvyk od anglický královny. Ta když dojedla, odnesli talíře všem (taky umím jíst rychle)

Offline Catherinne
10714 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 12:43
Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 21:02

barbucha U nás takhle dlouho ji sambo. A jako věcně se čeká až dojí, nejčastěji čeká zapnutí myčky:Du té sváteční vecere teda nejen ta. Ten teda nejí nejak výrazně pomalu, ale to množství prostě potřebuje čas, že si to neodpustí ani kvůli těm dětem na Vánoce...ovšem letos se vytrestal sám, ona ta smažená ryba se salátem, je dost těžká, tam se ta dvojitá porce pozná, takže je mu už druhý den blbě...:D

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 21:11

Karja 

Možná to do sebe hází moc rychle

Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 21:13

barbucha Jj, to jsem mu měla říct, že mi přijde, že hltá:D

Offline Marielle
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 01:52

continuity jj je to tak

Offline Marielle
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 02:02

Jo a chtěla jsem zrovna teď PODĚKOVAT všem jmenně za celoroční podporu ❤️ ... no nelze... chlapeček je v nepohodě a ja s ním  ... 

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 08:06

U nás sa za stolom sedí, pokiaľ nedôjde posledný. Ale najviac sa asi ponáhľa zať, nevie sa dočkať kedy budú deti rozbalovat. Malá bude mať 7 a stále verí. Dcéra sa smeje, že u nás verí aj ona, máme to vymakane. Karja u nás takto pomaly jedol otec, úplne to vidím 

Offline Torrah
3229 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 13:04

Marielle jejda, doufám, že to není nic vážného. Ať je brzo dobře.