Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:54

viktorka_od splavu Já jsem dneska šla na procházku v lyžařské bundě a celou cestu mi tak mrznul zadek, že jsem neustále premenslela nad tím, jake mám kalhotky...a měla jsem normální, ale jako nic pro mě a to jsem měla softshelly:D.

DruI Tak to mi povidej, sambo je na domácí pobyt dost otuzilej (venku ani ne), když nám vyjde společnej HO,je to peklo:D. O víkendu mi to nevadí, to je člověk v pohybu, ale na to sezení těch 21 neni...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:55

Karja počkej, jen softshellky? Já teď nosím i podvlíkačky minimálně tenké 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:00

EvaevaJá taky, ale tohle byla normálně sportovní procházka s dospělými, spíš rychlochuze;-). A jsou to zateplené softshelly, mají ten chlup, jmenuje se to kalhoty na lyže:D

Offline Aranel
6398 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:06

Karja V těch jsem tuhle šla s kočárkem. Ale tak tady nikdo nehne brvou

letfenixa Ten tuk izoluje to, co je pod ním, sám

je studenej. Není totiž moc prokrvenej. Mně to nějak nevadí, i když bunda do pasu , ale lidi, kterejm to va, si pořizujou ty péřový sukně.

Online viktorka_od splavu
48982 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:12

Karja u nas to ted na vic nez 21 nevytopime, na HO tilko, triko, mikinu a dlouhy chlupaty zupan navrch:-) nastesti spolubydlici je jeste zmrzlejsi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:14

Karja jojo, ty mám taky. Nevím, já bych si tenké asi vzala i na rychlochůzi. Na ledě jsem je měla a bylo mi dobře. Na lyže nebo plácání se s dětmi mám ještě teplé

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:22

Aranel tú sukňu mám, ale po meste ju nenosim, len na turistiku. Tak sa budem utesovat, že aspoň pid tým tukom je to tepelne izolovane.

Karja mala som na normalnych nohavičkach ešte merino.

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:25

Aranel Tady je pohoda, tady taky všichni více méně chodí sportovně a nebo v jedné mikine klidně 5 let, hele já jdu tou svojí marnivosti sama proti sobě:Do:D 

Objednala jsem si dneska na Zalando Lounge ty Adidas Terrexy JankaM . Jako bonus jsou i teda hezké bych řekla, mrkni na to. 

viktorka_od splavu U nás to vytopime, ale můj spolubydlící, podle má nějakou poruchu ohledně větrání a on furt vetra, na noc vypne topení úplně No co ti budu, vždycky se těším, když je nejlépe dva tři dny v kuse pryč, že si prohreju kosti a nevotevru ani na ventilačku:D

Offline continuity
42032 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 22:25

Já teda nejsem nějak extra zimomřiva, ale do těchto mrazu, -8 u nás bylo, si normálně beru merinové podvlíkačky a softshell kalhoty. 

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 22:37

Karja jo, ten můj vždycky přijde domů a má připomínky jak v takovém vedru můžu existovat a rovnou míří k topení, aby ho vypnul. Taky jsem ráda, že nemíváme moc často HO společně

continuity Já jsem tuhle zimu začala s merino podvlíkačkama už jak teplota začala klesat k nule. V těchhle mrazech jsem docela přemýšlela, že vytáhnu svůj ovčí kožíšek, ale on je jenom pod zadek a byla by mi zima na stehna

Offline Aranel
6398 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 22:39

letfenixa No to je a je to tak dobře. Ad sukně, jak vidíš, v aktuálních podmínkách se hranice stírají

KarjaŠatičky pentličky botičky, ale pořádnej betlém abys dala, to ne!!

Offline continuity
42032 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 23:02

Aranelpočkej, do práce, na úřad chodím normálně v běžných kalhotách a kabátu. Merino nosím na tři hodiny do lesa. 

Offline Tak Betty
5994 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 09:24

Vždycky ráno otevřu Parfumánii a těším se , že už to nebude skákat na první stranu.

Offline Victoria
1395 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 09:48

Tak Betty No, je to obecně hrozné. Mě se podařilo dnes přihlásit z telefonu a to ještě v anonymním režimu. Všechny mé ostatní přístroje mi odmítají připojení, resp mě před stránkou varují. Nemám na to čas a trpělivost.

Offline Aranel
6398 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 10:57

Tak Betty

continuity Pod kabát se toho poschovává...

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 19:17
Reakce na Tak Betty:

Vždycky ráno otevřu Parfumánii a těším se , že už to nebude skákat na první stranu.

​Tak ale zase to je dobrý trénink proti Alzheimerovi. Musíš si pamatovat, kde jsi naposledy skončila před čtením

Já už jsem si docela zvykla. Jen mi vadí to věčný nabízení, jestli chci přeložit že slovenštiny do češtiny

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2026 19:36
Reakce na Samantha:

Já už jsem si docela zvykla. Jen mi vadí to věčný nabízení, jestli chci přeložit že slovenštiny do češtiny

​Tohle je ale asi nastavením tvého prohlížeče, ne? Nemáš zapnutý překlad? 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 10:16

Aranel ku všetkým ostatným vrstvám som pridala bavlnene leginy ku kolenám a je to v poriadku. 

Offline Aranel
6398 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 22:08
Offline leona mp
příspěvků moje polička 13. ledna 2026 22:14

Tak Betty Victoria Tak třeba zas bude hromadný exodus na modní peklo. :-)