Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28719 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:17

continuity No my máme naštěstí dům prakticky na skále, sestřenice, která dnes odlétá už je na letišti (ale to teda byly nervy, protože už v pátek dostala zprávu, že si může zdarma změnit let, protože ten její se pravděpodobně zruší) a škola je zítra zavřená, ale teda vůbec si takové množství vody nedokážu představit! 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:21

Garfiehlavně ať jste všichni v pořádku. 

Já letím zítra do Belgie, doufám, že Rusko nic neprovede. Vždy mám z toho hrůzu, když se začne horšit situace a my se jako rodina rozdělujeme.

Offline Garfie
28719 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:31

continuity No to chápu. Ale bude to v pohodě, neboj! 

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:48

Garfie držím palce! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:51

Garfie hustý! Snad to bude dobrý

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 18:08

Garfie muž si bere do prace spacák a náhradní oblečení? At se vám to, co možná, vyhne.

Offline barbucha blogger
36345 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 19:21

continuity 

Co zas chystaj?! Já mám ve středu Stockholm

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 19:33

barbucha

Evropa je dost v pozoru, já pořád doufám, že všichni jen plaší. 

Offline brrr
12454 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 20:07

continuity barbucha Kuš, baby! Neplašte. Právě jsem koupila letenky do toho Španělska

Offline brrr
12454 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 20:07

continuity barbucha Kuš, baby! Neplašte. Právě jsem koupila letenky do toho Španělska

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. zaří 2026 20:33

continuity nestras, po milionu letech letime zitra do Recka a jeste bez muze. 

Offline Garfie
28719 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 01:11

Tabea Muž má tři dny volno, jsou státní svátky (děti teda chodí do školy). Ale pracuje na zahradě skoro 500 km daleko....(naštěstí teda i daleko od epicentra )

Offline stes
9521 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 08:20

Kuš kuš...letím do Turecka 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 08:46

Hele taky dnes letím a taky plánují prodloužený víkend v Paříži a podzimni prázdniny někde. Nemyslím, že by nás russ hned vybombardoval, ale nějaké to pár hodin zavřené letiště kvůli neznámým dronum, nebo že nepůjde pár dní elektřina si umím představit hravě.

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:13

Jsem naštvaná sama na sebe. Kolik mi je, abych se nechala navést na kdejakou blbost? Kamarádka tak nadšeně mluvila o Zrádcích, jdou do toho Pokorná a Dolník, to fakt může být dobrý. Jsem si říkala. OMG! A to se ještě někdo posmívá důchodcům před otevřením Kauflandu se slevama? A Dolník neváhal použít násilí taky. Bych čekala lepší nervy. Asi stačilo.

Já na to normálně musím myslet hned od rána. Což mě teda taky štve, že mi to tak vlezlo do hlavy. Vlastně tvůrci mohou být spokojení. Ale co bude příště? Dají tam kvér místo kladiva, aby se vyřadili? Jsem si připadala jak při sledování Hunger Game, ale ti chudáci tam byli, protože neměli volbu a ještě to byla fikce. Já jsem z toho fakt v šoku, jak se někdo dokáže chovat kvůli postupu do hry a ještě je to takhle populární. Nevím, proč jsem čekala nějakou chytrou strategickou hru.

Zase jsem teda zjistila, že moje dítě má víc rozumu než já, protože ta od toho odešla a nedodívala to. Tak aspoň nějaké pozitivum.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:19

notna zrovna to řeším v příslušném vlákně. Prý to tvůrci nečekaliKaždopádně to je ojedinělý "exces", v předchozí řadě nic podobného nebylo a ani v této už asi nebude. Markus vysvětluje, proč to udělali, nemohlo se stát, aby tam zbylí dva hráči, ti už by se nedohodli. Ale zvolený prostředek nebyl nejšťastnější. Koukali jsme na sebe a mužem dost nevěřícně.

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:45

EvaevaPochopila jsem to tak, jak píšeš, protože jsem ještě fascinovaně hleděla na tu talkshow potom, kde to vysvětlovali. Ale to nic nemění na tom, že ač to bylo fakt přes čáru, lidi se začali chovat jako zvěř, tak to nestopli a ještě to popularizují. Nová česká celebrita bude bába, co neváhá skoro ukázat prdel ve rvačce a kousat! 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:47

notna no jo, ta civilizační slupka je dost tenká. 

V naší společnosti má monopol na násilí stát, aby prosadil vůli většiny, ale změnit se to může jedna dvě. Za mě je jen dobrý, když se to trochu nasvítí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:57

notna já myslím, že bába celebrita nebude Já spíš nechápu, že to štáb nenapadlo, že to tak dopadne. 

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 10:58

continuityMně to teda přijde spíš jako popularizace a normalozování takového chování.

Jako že by bylo potřeba rozbít státu ten monopol, ať je nějaká rovnoprávnost? To asi myslíš, jinak. Doufám