Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:10

notna ne, ten monopol je správně. Já jen říkám, že to tak je, ačkoliv si to rádi idealizujeme. Stačí se podívat co se občas děje během slev. Tím, že nějakou lidskou vlastnost nasvitim, tak ji přeci nenormalizuji. 

Dost by mě zajímal zpětný pohled Dáši na tu situaci. nevím jestli to někde bylo. Ale ona zrovna deklaruje snahu jít za vítězstvím za každou cenu. Řekla bych, že půjde z kola ven a to dost rychle. 

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:21

continuity No uf! Jsem se bála Souhlasím. Akorát nevím, jestli tohle je nasvícení. A dohledávat si to nejdu, protože se bojím, že bych se dočetla právě to oslavování. Než poukázání takto ne. Vono se to bude líbit a přístí řada přitvrdí bych si já pesimista tipla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:21

continuity taky si myslím, že půjde rychle ven. A pak se dozvíme ten její pohled

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:56

continuity

jsem to jeste nevidela, ale samozrejme uz jsem to zaznamenala. Za sebe si nedelam iluze. Staci kdyz prestanou platit pravidla, zakony a z lidi se stane diva zver. Staci ty experimenty vedecke v minulosti, kdyz je to "beztrestne" najednou prestanou platit veskere moralni a eticke hranice. Nebo kdyz se lide dostanou do nejakeho transu, stresu, coz i ty slevy (aneb aby se na ne dostalo!) taky jsou. Ale v televizi by mohli trochu predvidat . 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 12:02

Josmožná i částečně předvídali, ale těžko na kameru řeknou, my jsme čekali, že se to vyhrotí do fyzického střetu a i tak jsme to udělali.

Offline Tak Betty
6271 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:43

Tak zdravotní způsobilost k řízení vozidla mám. No doktorka se mě ptala "a jak daleko jezdíte paní V.....?" Tak nevím jestli to byla společenská konverzace , nebo zvažovala kilometrové omezení .

Offline Garfie
28720 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 02:45

Já to teda ještě neviděla (Zrádce), ale koukala jsem na ty recapy a tam říkali, že jim pak fyzické násilí vysloveně zakázali. A pochopila jsem správně, že příští Zdrádci budou "celebritní"? 

Jo a taky zmiňovali Zdíšu a prý ona o tu účast hodně stála, ale Markus a jeho tým to dost zvažoval, právě proto, že nechtěli do tohoto dílu nikoho známého. Ale ona prý v tu dobu, kdy se dělal konkurz, ještě tak moc všeobecně známá nebyla, mimo své kruhy...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 07:17

Garfie to jsem vlastně taky zachytila, že příští řada má být celebritní. Já si právě říkala, že je jich tam letos málo. Ale zase za celebritu (=známou osobnost) považuju i špačka a Dolníka

Offline barbucha blogger
36345 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 12:09
Reakce na notna:

lidi se začali chovat jako zvěř, tak to nestopli a ještě to popularizují. Nová česká celebrita bude bába, co neváhá skoro ukázat prdel ve rvačce a kousat! 

​Prosimtě takovejch už je! Aspoň co vidím z těch ukázek všemožnejch těch tzv. reality show, vždyť tam účastníci dělaj psí kusy, aby se nějak prosadili, aby si jich lidi všimli... a pak z nich jsou, lépe řečeno jsou považovaný za ty celebrity - proto tam ti zoufalci lezou, anžto bejt "celebrita" (byť kvůli holýmu zadku, ale na tv obrazovce prosimpěkně!) je furt lepší než sedět za kasou v Lidlu

Offline barbucha blogger
36345 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 12:24
Reakce na continuity:

Hele taky dnes letím a taky plánují prodloužený víkend v Paříži a podzimni prázdniny někde. Nemyslím, že by nás russ hned vybombardoval, ale nějaké to pár hodin zavřené letiště kvůli neznámým dronum, nebo že nepůjde pár dní elektřina si umím představit hravě.

​Tak to se přežít dá celkem v klidu. Nepochybuju vo tom že russáci zkoušej co můžou, ale taky si myslím/doufám že do vyslovenýho konfliktu nepůjdou (až teda na chudáky v Pobaltí, Podněstří, tam těžko říct). Jako pokoutně škodit, to by jim ještě šlo...

Nicméně zrovna Švédsko bere i to pošťuchování docela vážně a jsou disciplinovanější než my (tady by nastal příšernej chaos, za laskavýho přispění Babiše), tak je to akorát tak na vztyčenej prostředníček mužikům. Letiště se zas otevřou

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 23. zaří 2026 20:22

notna v tom usili nevypadnout by se tahle baba porvala i o snehovou kouli, ze tam bylo zrovna kladivo, na tom myslim ta situace nestoji. Bylo to teda drsny, taky jsem zirala.

A musim rict, ze krome Pokorne tam vubec nikoho neznam, Dolnika jsem si musela vyhledat.

Offline Garfie
28720 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 00:58

Kokoska Já Dolníka znala, je super zajímavej, jsem na něj zvědavá. Akorát mně se nikdy nedaří spustit Zrádce hned od začátku, většinou je můžeme sledovat až po čase a to už vím všechny drby.

Offline slniecko admin
19769 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:34

Vazte si, co mate...ta akcia 72 hodin je sice mozno pomerne krotka, ale furt, furt je o lepsie ako nic vylepsene vykrikovanim, ze na cl.5 sa vykasleme ...

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:44

Garfie ale tu atmosferu drby nepostihnou, to videt musis! 

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 17:55

slniecko To je počin minulé vlády. Teď už jsme s váma na jedný vlně. Dnes jsem viděla video jedné vaší političky, jméno si bohužel nepamatuju. Prý Slovensko opouští Bosh a další firmy, Honeywell a Samsung už jsou pryč taky. Jmenovala hodně dalších firem, bylo mi z toho úplně úzko.

Offline slniecko admin
19769 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 20:47

notna no, je...a ako to samotne je neprijrmne, ale cl.5 je sakra daleko dolezitejsi pre nas, ako ci my niekam niekedy niekoho posleme, cim sa budeme branit sami, ostiepkami???

Normalne to povazujem za vlastzradu toto...

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 21:02

slniecko Je to strašné. U nás se takto odkopal Babiš pri debatě před volbou prezidenta. Tehdy na konkrétní otázku odpověděl, že by Polákům na pomoc nešel. 

Offline Garfie
28720 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 00:27

Kokoska To musím!!! Akorát by mě zajímalo jaké to je, když nevíš co se stane....

Offline Makara
3695 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 08:32

A dá se přežít, aniž by jeden věděl, co je to za událost ti "Zrádci"?

Nebýt Parfu, netuším vůbec. A do přiznání patří, že tomu nehodlám věnovat ni špetku času. (Mám dost jiných žroutů ).

A podobně jsem se rozhodla ignorovat Star Dance. 

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 08:42

Makara Žiješ, ne? Tak asi jo, dá se přežít