Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
39164 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 15:04

continuity mne hlavně přijdou strašlivý i ty fotky nějaký (neznámý) celebrity s jejím tureckým plastickým chirurgem a vedle nějaká šílená napíchaná kreatura...

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 15:44
Reakce na Marbuša:

Sweet Potato Prosím Tě, co jí dělali s vlasy? Já jsem právě někde četla, že transplantace se dělá jen mužům - ten typ plešatosti "věneček". 

​Nad čelem. Ale podrobnosti nevím, předem jsem si nikdy nevšimla, že by měla nějaký problém. Ale když o tom teď přemýšlím, nosila možná pořád čelenky?

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 15:46
Reakce na Tabea:

Sweet Potato na jaký zákroky se jezdí do ČR?

Nevím. Před pár lety jsem spolupracovala s jedním lékařským domem, co si vozil zahraniční klientelu, ale co všechno dělali, vlastně nevím. Možná už to je passé. A asi IVF kliniky, ne?

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 16:42

Sweet Potato uz tam neuspavam, ale bezne jsme meli klientky z GB a Nemecka, sem tam USA i. Urcite vetsina byla z ciziny. Bezne veci. Augmentace prsou, nos, face a necklift, abdominoplastika a liposukce stehen. Cena vyrazne vyhodnejsi nez na zapade, a relativne vysoka uroven zdravotnictvi u nas. Na pocet urcite vedla uprava prsou. No a ta estetika....Uz jsem tu psala, ze mam spoluzacku z Yesvisage, treba Krainovou napichuje . A ta to ma takove too much. Vsechno jakoby hooodne prifoukle, vyrazne rty, hodne vyplni...Sama jsem zacla chodit jinam, na upravu jizvy v obliceji a mela jsem priznavam lososi polynukleotidy, co zbyly po uprave a discizi te jizvy pichnute do ocniho okoli. A strasne se mi libil efekt. Urcite to na me nikdo nepoznal. Jenom najednou zmizi kruhy pod ocima a vypadate odpocate. Sama rozhodne nechci vyplne ale nejakemu drobnemu vytuneni pleti se do budoucna nebranim. Asi ani te uprave prsou po detech. Kamaradka mela uplne trauma, nakonec sla k jinemu memu spoluzakovi a je tak nadsena z vysledku. Taky to podle me lidi nepoznaji, nema ani implantaty, jen remodelaci z vlastnich zdroju .

I ta estetika se da delat decentne, akorat ty rty jsou proste "levne" a masove dostupne a hlavne je to videt

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 17:12

Jos Kdybych našla něco, po čem bezpečně zmizí kruhy pod očima (mám je odmala, s věkem se samozřejmě násobí), chci to hned!

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 17:33

Sweet Potato bohuzel to vydrzi treba pul roku. To me taky odrazuje to absolvovat nejak casto. 

Offline Len
2692 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 01:24

Marbuša Taky dočítám pozdě, asi už ty diskuze nikdy nedoženu.

Někdo má fakt naloženo (mimochodem, u autistů jsou epileptický záchvaty významně častěji) a být pečující je takovej zápřah, že to poznamená nejeden vztah. Moc smutný situace to jsou. 

Offline Tak Betty
6271 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 10:30

V pondělí jdu na zdrav. prohlídku řidičů nad 70 let. Jsem dost nervózní.

Offline dzizisketa
9075 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 10:46

Já musím ještě jednou navštívit stánek ANO v naší MČ. Včera jsme na něj narazili a Rosťa dostal peckovní samolepky s jižňáckou tematikou, takže je chci i pro sebe

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 18. zaří 2026 11:58

Tak Betty mužův děda řídil ještě v 85 a popravdě řečeno v té době už tak 10 let řídit neměl, takže si nemyslím, že by doktoři případnou ne/způsobilost nějak zvlášť ověřovali 

Offline Černá kočka
1786 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 12:24

Mermaid Tohle se neda takto pausalne rict. Opravdu to potvrzeni nedaji kazdemu, osobne znam dva lidi kterym opravneni odebrali, neni to tedy kvuli drobnosti.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 18. zaří 2026 12:38

Černá kočka no, tak já znala tohoto pána, který pomalu neudržel ani vidličku jak se mu klepala ruka, občas si pletl strany a často se projevoval zmateně a přesto řídit mohl, takže si iluze nedělám 

Offline Jitka77
1977 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 12:49

Tak Betty Držím palce!

Offline Potrefenáhusa
39164 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 13:32

Mermaid tak my viděli takovýho pana i nastupovat do auta, skoro se neudržel na nohou, ruka se mu klepala tak, že nemohl ani auto otevřít....no nasedl a odjel 

Offline Černá kočka
1786 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 13:35

Mermaid To ti verim,ze to tak bylo v tom tvem konkretnim pripade, ten muj prispevek miril na neco jineho, na tu pausalizaci,protoze tak pro me ten tvuj prispevek vyznel.  S tim nazorem,ze tim sitem prochazeji i lidi,kteri by fakt ridit nemeli,protoze nekdo svoji praci dela laxne souhlasim,ale urcite ne vsichni lekari rozdavaji razitka ode dveri.

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 13:42

Černá kočka jo, paušální to není a má to různá reseni. u nás se s praktickou kluci domluvili, ze tchánovi ty klíče od auta zabavi. On tam nechodil úplně ochotně, nikdo nepotrevoval konflikt s ní vedoucí k tomu, že by přestal úplně. 

Nejlepší bylo, že ten, kdo ty klíče sháněl nejvíc, byla tchýně, která nutně chtěla aby ji odvezl typicky někam na nehty. Muž ji říkal, ze je má švagr a ten je docela resistentní, vcelku asertivně jí řekl, že nedá a hotovo. 

I mi to vlastně přijde lepší, kolikrát si ten roztřesený dědek řekne, že na papíry to nejezdí. Ale musí se ta rodina starat. 

Offline Řvousenka
1054 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 16:52

... a pak si to po dálnici drandí dědula v protisměru

Offline Catherinne
10915 příspěvků moje polička 18. zaří 2026 19:43
Offline Garfie
28720 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:12

Ty jo, řítí se na nás tajfun (mimochodem jeho vrchol vychází přesně doprostřed pětidenního volna ) a v televizi říkali, že v Tokyjské oblasti může spadnout během 24 hodin až 500 mm vody. Teda reálně to bude spíš 300, ale stejně-našla jsem si, že třeba loni bylo v ČR jen 570 mm za celý rok!!! A to už tady prší skoro každý den tři týdny....a to ani není období dešťů.

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 20. zaří 2026 14:14

GarfieJežíši, držím palce.