Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 09:46

Mermaid Podle mě je to už prostě finančně dostupnější.

Já mám takovou sociální bublinu nakousnutou těmito mladými a přesně jak píšeSweet Potato oni už část z toho berou tak nějak normálně. Taky mám kamarádku po nose, chodí na ty rty, a má ty špičaté nehty obludné, řasy prodloužené, ale podle mě by sama sebe označila za přirozenou, že to nevnímá jako nějakou extra upravu. Ty rty má tak lehce, kdyby mi to neřekla, tak si nejsem stoprocentně jistá, mně se to nelíbí, ono je to hezké, jen když je nalíčená, ale když není, tak se jí jakoby ta vrchní kontura  tak nějak rozpíjí a vypadá spíš jak po oparech....

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 09:52

U nás ty kartáče, nehty, rty mají hlavně recepční u zubaře nebo jiných doktorů a pak na kase.

Jedna kolegyně z výroby mi kdysi říkala, jak vždycky v Turecku někam zajde na botox. Takže jak mají na letišti v Istanbulu zavázaný nosy a hlavy, tak v těch dovolenkových destinacích jedou botoxy a rty.  
Kolegyně syn pracuje na nějaký korekční klinice v Mnichově a loni (předloni?) mi říkala, že největší hit byl úprava labií. Ale to člověk nemá tak na očích, no.

Offline Zu
2802 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 10:36

já mám z těch umělých dlouhých a špičatých nehtů nějakou lehkou fobii
už na mě nějaká kamarádka jima sáhla a nebo jima spousta žen bubnuje o povrchy, uááá

navíc jsem jednou smalltalkovala na toto téma a říkala, že i kvůli zahradě mám nalakováno vždycky jen tak dva dny nebo na nějakou příležitost, abych si ty nehty vždycky zvládla pečlivě vypucovat a známá mi odpoví, že proto nosí barevný nehty, aby to nemusela řešit

Offline stes
9521 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:02

Zu jo..na mě zo taky působí trochu jako ekl...ty smetaky a nehty hlavně pokud jsou hodně špicaty nebo hranatý. Nebo viditelne nalepeny a tlusty. O kačeru nemluvím, tomu se proste smeju. 

Offline Zu
2802 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:12

stes no a to když teda ten člověk přizná, že neřeší špínu pod nehty, tak od toho člověka už bych si nevzala ani vodu k pití
a ad smetáky, nedávno jsem potkala v kavárně paní, řekněme okolo 50 let, měla smetáky tak hustý a zatočený, že se jí evidentně i špatně mrkalo a měla oči přimhouřené! 

Svým způsebem to obdivuju, já nejsem pro "krásu" (byť pro mě tohle krása není) ochotná už tolik trpět a třeba už kvůli očím už několik let nenosím ani řasenku.  

Offline Marbuša
1452 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:47

Len Dočítám se zpožděním. Kamarádka má těžce postiženého syna, teď je mu 20 let. Je plně závislý a sice ne prokázaný autismus, ale z mého laického pohledu stejné projevy. Plus časté epileptické záchvaty. Do druhého dítěte se báli jít. Kamarádka zřejmě z toho stresu má roztroušenou sklerózu a její muž je poslední roky taky hrozně ve stresu - z práce a určitě i z toho, že je na něm, aby je uživil. No, a poslední dobou si s mužem přestávají rozumět, ona by od něj nejraději odešla, ale nezvládla by to sama. Situace na h...o. 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:48

Tabea do Turecka se chodí nastřelovat vlasy proto mají ovázané ty hlavy, pak kvůli implantátům, ale byly tam už i nějaká úmrtí.  Jednou jsme bydleli v takovém hotelu, kde tuhle chodili na snídani, no člověk si připadal jak někde v sanatoriu a jíst mimtam moc nechutnalo..

Teď jsem cetla, že nový zubařský ráj je Albánie. 

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:00

continuity co ovazany hlavy, chodili normalne s hlavou krvavou. Vyladali jak Sam Hawkens, kdyz si sundal paruku

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:17

Kokoska to je přesně ono!

Offline Zu
2802 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:31

continuity už i žaludky: Žena zemřela po operaci žaludku v Turecku. Před zákrokem vyměnili chirurga

je to teda děs, nemám ponětí o cenovém rozdílu operací, ale asi to bude enormní, když se to lidem vyplatí. Když pominu ta rizika a nejspíš i  možnou (ne)kvalitu, tak si nedovedu představit i jen ten let zpátky po operaci. Po poslední naróze jsem nebyla ve formě x týdnů, asi i kvůli bolesti mi dělalo problém koukání na tv, nedovedu si představit let letadlem.

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:37

Známá byla v Turecku na vlasech, byla moc spokojená. Já bych tam nejela ani zadarmo.

Na druhou stranu, k nám zas jezdí "zdravotní" turisté ze západu. Co o tom asi soudí jejich spoluobčané?

Offline Marbuša
1452 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:43

Sweet Potato Prosím Tě, co jí dělali s vlasy? Já jsem právě někde četla, že transplantace se dělá jen mužům - ten typ plešatosti "věneček". 

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:51

Mužův kamarád byl už tak před dvaceti lety v Turecku na laserové operaci očí. Tak postupně vybudovali portfolio. 
To, že někomu zmrší operaci, se určitě neděje jen v Turecku, jen je to takovej jistej clickbait. 
Syn té kolegyně, co je lékařem na plastické klinice, si taky nechal nastřílet vlasy v TR. Měl jich už koncem dvacítky málo, tak neváhal. A měl doporučení od kolegů, co tam byli taky. 
Pro sebe si zákrok v TR neumím představit, ale nezatracovala bych to. 

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:52

Sweet Potato na jaký zákroky se jezdí do ČR?

Offline viktorka_od splavu
49528 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:29

Zu to s tou spinou mi kolegyne rekla nekdy pred rokem a od te doby.. no:-/

Offline viktorka_od splavu
49528 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:33

Zu o tech cenach vlasu ted nedavno rikala znama, ze jeji pritel se o tom bavil s kamosi, jeden byl u nas a druzi dva v turecku, tak pry u nas 200 tis a tam 60-80. tak to je znatelny rozdil. 

Offline Amy_Mee
174 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:41

V Albánii prý vlasy za 50 tis i se zprostředkováním 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 14:10

Viděly jste Královny Brna? Já se u toho hrozně bavila...no a ty účinkující "podnikatelky" všechny do jedný říkaly, že na zadky a prsa jezdí do Turecka, tak se to fakt musí vyplatit 

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 14:12

Amy_Mee Tak to je ale snad už nějakej skalp ne? 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 14:52

Sweet Potato Tabea

Četla jsem právě v tom článku o Albánii, kde se místní lékař vyjadřoval, že ono to bude zkraje dobrý. Pak.se ten business rozjede a naláká kdekoho i ty s nižší kvalitou. A toho se tam oni boji. 

Takže v Turecku před 20 lety a v Turecku teď, to mohlo být úplně jinak. Navíc do toho padá problém který je občas vidět i v ČR, když se tady nepovede nějaký zákrok kdekoliv tak vás prostě naloží do sanitky a odvezou do nejbližší nemocnice. Když se to stane v Turecku, první problém vyvstane: kdo to zaplatí? Trochu pochybuji, že na tohle lze uzavřít komerční cestovní pojištění.